Totally SpiesAlle spellen in de groep > Totally Spies Spelletjes > kinderspelletjes > Totally Spies

Jouw keuze:

Weet jij waar alle plaatjes van Totally Spies nog verborgen liggen? Duid steeds dezelfde aan en word een echte Spy!

1 2 Volgende

Andere spelletjes zoals Totally Spies:
Help Totally Spies met hun spannende missie clover. Ze moeten enkele dingen verwoesten, maar pas op voor de bommen. Begin maar met dit spannend avontuur.
Leer de coolste en hipste danspasjes. Je moet op je toetsenbord de letters (of pijltjes) induwen die bovenaan het scherm in het hartje verschijnen. Zie dat je de danswedstrijd wint! Feel the groove, ready? Let's dance!
Clover, Alex en Sam, de meisjes van Totally Spies gaan op missie. Geef hen de juiste kleren die bij hun missie passen! Klaar? Spelen maar!
Beleef een spannende dag in het winkelcentrum met de meisjes van Totally Spies, verzamel alle voorwerpen die je kunnen helpen!
Ga na met welk karakter van de Totally Spies meiden jouw karakter het beste overeenkomt. De quiz is in het Engels, maar als je je best doet, kan je het wel begrijpen. Op het einde kan je zelfs een speciale pas afprinten!
Bij de Eifeltoren in Parijs staan er drie mysterieuze meisjes: het zijn Sam, Alex en Clover, de meiden van Totally Spies! Ontdek samen met hen Parijs, de buurt van de Eifeltoren, door deze puzzel ineen te zetten!
Je bent misschien wel een fan van de meiden van Totally Spies, maar ben jij zelf wel een Spy? Kan jij deze coole spionnen vervoegen in hun club? Doe hier de test en kom het te weten!
Speel dit spel door de puzzel van Sam, Alex en Clover van Totally Spies weer heel te maken!
Blijkbaar houdt spy Alex wel van voetballen. Hou jij van puzzelen en ben je een Totally Spies fan? Dan is dit spel echt voor jou!
Help de Spies om te mikken op alle voorwerpen!

 
1 2 Volgende