ValentijnAlle spellen in de groep > Valentijn Spelletjes > seizoenspellen > Valentijn
Nieuwste Valentijn spelletjes:
Snoopy is verliefd :) Kleur deze romantische Snoopy kleurplaat met Liefde in!
Dit perfect paar is op huwelijksreis en willen graag elkaar een kusje geven. Let op dat niemand hen ziet kussen, want dat vinden ze niet leuk.
Dit meisje werd uitgevraagd door 2 jongens voor Valentijn. Kies met wie ze op date gaat, waar en welke outfit ze zal aandoen.
Maak deze romantische puzzel van het Engeltje Cupido speciaal voor Valentijn!

1 2 3 4 ... 10 Volgende

Andere Valentijn spelletjes:
Doe je best en vind alle verschillen in deze leuke en vrolijke Valentijnsprentjes!
Je vriendje wil je graag een kus geven voor Valentijn. Dit is nogal moeilijk, omdat je op school zit. Geef je vriendje een zoen, maar zorg ervoor dat de lerares het niet ziet!
In dit spel kan je een Valentijnskaart of Valentijnsdoosje maken om het daarna aan iemand te geven. Op zowel het doosje als de kaart staat een leuke prent van Ariel De Kleine Zeemeermin.
Dit is een super romantische online legpuzzel voor Valentijn! Dit schattige koppeltje kijkt samen romantisch naar een zonsondergang. Maak deze puzzel en droom erbij weg.
Geef jouw nagels glinsters, vrolijke kleurtjes van nagellak, romantische stickers, bling en alles wat nodig is om je nagels er schitterend te laten uitzien voor je Valentijnsdate!
Dit meisje heeft een date voor Valentijn. Help haar om er schitterend uit te zien voor haan geliefde! Geef haar mooie make-up, een leuke jurk of broek en prachtige accessoires!

 
1 2 3 4 ... 10 Volgende