Nieuwste Verborgen voorwerpen spelletjes:
Vind de verborgen voorwerpen in deze prentjes van de Kerstmis Dinsey Film "Belle en het Beest een Betoverend Kerstfeest".
Dit jongetje is opgesloten in zijn kamer en de sleutel is zoek. Help hem te ontsnappen, zodat hij mee Nieuwjaar kan vieren!
Er werden verschillende voorwerpen verborgen bij de tuinkabouters uit Gnomeo en Juliet, de animatiefilm gebaseerd op het verhaal van Shakespeare. Zoek en vind alle voorwerpen weer!
Alle tuinkabouters houden van goudstukken. Daarom hebben hebben ze overal in de tuin hun schat verborgen. Vind jij alle goudstukken in dit spel?

1 2 3 4 Volgende

Andere Verborgen voorwerpen spelletjes:
Vind jij alle kleine Spongebob figuurtjes die verborgen werden in dit online Spongebob spelletje? Het is een zoek en vind spelletje, dus zorg ervoor dat je alle Spongebobs vindt!
Het is de eerste schooldag en dus tijd om je boekentas te maken. Je hebt weinig tijd, want je bent al laat. Vind al je schoolspulletjes die je hebt laten slingeren in je kamer, keuken en zelfs op de schoolbus!
Lijkt het moeras jou een rustige, kleine plaats in de jungle? De kikkers maken er nochtans veel plezier! Help hen en speel zo enkele mini games in dit leuke spelletje.
In deze plaatjes van de Disney film Rapunzel moet je goed zoeken om de kleine prentjes in terug te vinden. Klik erop en ga naar het volgende level.
Vind de verborgen voorwerpen in dit zoekspel van de film "Rise Of The Guardians" of "De Vijf Legendes".
Probeer alle verborgen voorwerpen te vinden in dit online Hercules spel.

 
1 2 3 4 Volgende