VerzorgenAlle spellen in de groep > Verzorgen Spelletjes > dierenspellen > Verzorgen
Nieuwste Verzorgen spelletjes:
Verwen deze honden eens goed met een manicure die hun nagels sterk en gezond maakt. Geef de nagels van de hondenpootjes ook een vrolijk kleurtje!
Verzorg je eigen paard heel goed: je begint met de stal uit te kuisen, daarna kam je je paard, was je je paard, droog je het, poets je het gebit en kleed je het mooi aan!
In het bos heeft Barbie een Baby Eenhoorn gevonden. Verzorg deze eenhoorn eerst en geef hem daarna leuke accessoires. Ook Barbie krijgt een mooi jurkje en schitterende juwelen. Je kan haar zelfs een ander kapsel geven!
Het is vakantie en Polly Pocket's vrienden hebben hun huisdieren naar haar gebracht, zodat Polly Pocket de dieren kan verzorgen. Klik op het poesje, de vogels of de hond, volg de instructies en verzorg hen zoals het hoort!

1 2 3 Volgende

Andere Verzorgen spelletjes:
Werk in de zoo en verzorg deze lieve giraf. Geef hem appels, was en droog hem en veel meer!
Help deze lieve puppy's door hen op tijd eten en drinken te geven. Verzorg hen goed, zodat ze niet beginnen huilen!
Help mee om Wobbel uit De Elfenheuvel te verzorgen. Elf Dagmar is hem in het bos vergeten en jij kan ervoor zorgen dat Wobbel blijft slapen tot Dagmar terug is!
Jij hebt een poesje gekregen, maar nu is het wel de bedoeling dat je die ook zelf verzorgt! Geef haar de verzorging die ze nodig heeft!
Help het meisje om de eenhoorns te verzorgen. Geef de eenhoorns eten en drinken en verzorg hen!
Kan jij deze schattige huisdieren verzorgen? Het zijn poesjes en hondjes die gewassen, gedroogd en geborsteld moeten worden. Daarna kan je hen nog enkele leuke accessoires geven!

 
1 2 3 Volgende