Weg makenAlle spellen in de groep > Weg maken Spelletjes > hersenbrekers > Weg maken
Nieuwste Weg maken spelletjes:
Begeleid Aladdin in dit spannende avontuur. Geest heeft een kaart voor Aladdin die hem naar de lamp leidt. Probeer de weg te tekenen voor Aladdin zodat hij veilig doorheen dit avonturenland geraakt.
Help Peppa Pig zijn knuffelbeer terug te vinden. Vind je juiste weg in dit doolhof.
Help het lieveheersbeestje het einde te bereiken van deze doolhof! Wes snel en denk goed na hoe het kan lukken.
Kan jij Caillou helpen om treinbestuurder of machinist te worden? Leg de stukjes van het spoor weer op hun plaats, zodat de trein verder kan rijden.

1 2 3 4 Volgende

Andere Weg maken spelletjes:
De poes Tom heeft een doolhof voor Jerry gemaakt. Help Jerry toch de weg te vinden!
Help Pinguïn Knut zijn weg naar de strandstoel te vinden! Plaats de pijltjes op de juiste plaats en neem onderweg ook nog mee wat Knut kan gebruiken.
Professor Utonium heeft een ongelukje gehad in zijn laboratorium. Nu heeft hij je hulp nodig. Verbind verschillende pijponderdelen aan elkaar zodat er water door heen kan stromen. Doe het wel zo snel mogelijk, anders...
Ga mee met Spongebob op zoek naar schatten op de zeebodem. Verzamel alle leuke voorwerpen en let op voor de zeemonsters!
Het kleine olifantje wil naar zijn mama om haar bloemen te brengen. Weet jij de juiste weg?
Help de boer bij het eten geven van deze lieve kuikentjes. Elk voederbakje heeft een kleur, dezelfde als het kuikentje. Plaats het juiste kuiken bij het goede bakje door slim na te denken!

 
1 2 3 4 Volgende