WerpenAlle spellen in de groep > Werpen Spelletjes > behendigheid > Werpen
Nieuwste Werpen spelletjes:
Dit is het eerste spel van de bekende \\\\\\\"aap en de ballon\\\\\\\" spelletjes of \\\\\\\"bloons\\\\\\\". Laat het aapje met behulp van zijn pijl en boog alle ballonnen kapot schieten.
Speel bowling met oliebollen! Speciaal voor Nieuwjaar kan je champagneflessen probeer om te kegelen met oliebollen!
Speel deze griezelige Halloween versie van Angry Birds. Help de vogels in hun actie tegen de stoute varkens en de gemene pompoenen die de varkens helpen. Klaar voor dit Halloween Angry Birds online spel?
Wees een moedige ridder en red het kasteel van de draken. Alle draakjes zitten in het paleis, maar ze zijn bereid om weg te gaan als ze genoeg lekkere ijsjes krijgen. Probeer met je katapult op tijd de ijsjes in de monden...

1 2 3 4 5 6 Volgende

Andere Werpen spelletjes:
Het is weer zomer en Robby en Kyle dagen Holly Hobbie uit tot een waterballongevecht. Help jij Holly Hobbie winnen?
Speel dit Spongebob Goudmijn spelletjes. Vis al het goud op uit de mijn, let op dat je enkel het goud neemt dat gekleurd is. Probeer zoveel mogelijk goud te verzamelen voor het spel gedaan is.
Hoe goed kan jij werpen? Probeer deze kaarten in de goochelaarshoed te mikken, maar let op want de hoed verandert elke keer van plaats!
Help Dora om alle lekkere gebakjes op te eten waarnaar ze vraagt. Klik enkel op de cakejes waarvan ze droomt, want anders verlies je punten.
Dit is een online spel van Jake en de Nooitgedachtland Piraten. Stapel elk tonnetje bovenop het vorige en krijg goudstukken voor je piratenschat!
Speel gezellig samen met je vrienden en familie minigolf. Lukt het jou om in minder keren het golfballetje in de hole te krijgen dan de bogey?

 
1 2 3 4 5 6 Volgende