ZeemeerminnenAlle spellen in de groep > Zeemeerminnen Spelletjes > meisjesspellen > Zeemeerminnen
Nieuwste Zeemeerminnen spelletjes:
Een huwelijksgebak voor een zeemeermin? Waarschijnlijk de eerste keer dat je dat ziet. Hier kan je er zelf één maken!
Help Dora om het strand en de zee proper te houden. Met een superkrachtige stofzuiger kan je alle blikjes, papier en andere rommel opzuigen. Op die manier maak je het strand weer mooi en als zeemeermin Dora help je zo alle...
Kan jij uitrekenen hoeveel deze 2 scholen vissen met elkaar vermenigvuldigd zijn? Verzamel het juist aantal visjes voor je antwoord.
In dit spel kan je een Valentijnskaart of Valentijnsdoosje maken om het daarna aan iemand te geven. Op zowel het doosje als de kaart staat een leuke prent van Ariel De Kleine Zeemeermin.

1 2 3 Volgende

Andere Zeemeerminnen spelletjes:
Help Koning Triton (de vader van Ariel) om Botje en Melody te redden. Gebruik de magische drietand om de gevaren tegen te houden!
Speel dit superleuke zeemeerminnen spel. Doe eerst enkele kleine mini spelletjes, waarmee je geld kan verdien om kleren, kapsels en juwelen te kopen. Kleed daarna je zeemeermin aan zoals jij het wilt!
In de Oceaan organiseert Koning Triton, de vader van Ariel de Kleine Zeemeermin, een wedstrijd. Win van je tegenstanders door hen langs boven te raken. Verzamel de zeesterren voor punten!
Geef Ariel een leuke look voor in het water!
Dit meisje is net 16 geworden, maar werd ook betoverd. Voortaan is ze, elke keer ze water aanraakt, een zeemeermin. Gelukkig kan ze zelf kiezen hoe haar staart eruit ziet! Help jij mee kiezen?
Leg de door elkaar gehusselde puzzelstukje weer op hun plaats en er zal een prent van de zeemeerminnen van H20 verschijnen!

 
1 2 3 Volgende