winxAlle spellen in de groep > winx Spelletjes > meisjesspellen > winx
Nieuwste winx spelletjes:
Winx Club clips - Way of Sirenix
Winx Club clips - Sirenix
Geef pixie Chatta, het mini elfje van Stella, een leuke make-over, zodat ze eens iets anders kan dragen dan groen!
Speel Winx memory door telkens 2 dezelfde personages aan te duiden!
Andere winx spelletjes:
Geef Pixie Lockette eens een volledige andere look in dit online dress up spel!
Maak deze Winx puzzels van de verliefde feetjes met hun vriendjes!
Ga mee met zeemeermin Lajla van Winx Club op avontuur en verzamel alle dingen die je kan gebruiken!
Verzamel samen met Bloom en Stella zoveel mogelijk eten!
Help Bloom om alle Pixie Lockettes onderweg te verzamelen. Pas op voor de wolken!
Maak het huis van de Pixies van Winx op. Kies hun bedjes, lampjes en waar alles staat!
In dit spel kan je het leslokaal van de Winx Pixies opmaken! Versleep alles en maak er een gezellige kamer van.
In dit spel kan je Bloom en Sky van Winx aankleden voor een super romantische date of een huwelijk!
Kies welke Winx Fee jij aankleedt voor Halloween!
Vind alle nummers tussen deze prentjes van winkelende Winx girls!
Reken met Bloom van Winx op Valentijn deze Liefdesrekensommen uit!
Maak deze puzzel van de Winx film het Geheim van het Verloren rijk!
Verbind de cijfers in de juiste volgorde en er komt een mooi prent van Winx te voorschijn!
Vind de glittersterren die verstopt werden in deze prentjes van Winx Club!
Stel de nieuwe kleding van het feetje Stella samen. Leef je echt in in de Winx Club met dit spel!
Kleed de coole Tecna op, geef haar eens een spetterende en nieuwe outfit. Geloof het of niet, maar in dit spel kan je de kleding adviseuse van een fee worden!
Leer vliegen samen met de leden van de Winx club. Probeer alle hindernissen te ontwijken, maar neem de magische bloemen mee voor extra punten. Laat je fantasie er maar op los en de magie zal herleven!
Speel memory met Winx plaatjes en train je hersenen op deze manier!
Vraag iets aan Stella en zij zal je vraag beantwoorden, want in dit spel is Stella van Winx Club een waarzegster!
Geef Bloom een leuke outfit voor een magische Kerstmis en tover haar om in een Kerst feetje!
Onze meisjes van Winx Club gaan even undercover en krijgen een andere naam. Ondertussen gaan ze op mode avontuur. Welke outfits vind je het leukste?
In dit spel kan je de fee van muziek een makeover geven. Speel op de gitaar van Musa en klik op de knoppen om haar andere kleding te geven.
De heksen willen Alfea's Magical Processing Unit overnemen. In het WPU worden eeuwenoude elfengeheimen bewaard. De heksen hebben een virus gemaakt dat het WPU moet aanvallen. Fee Tecna heeft echter een bug scanner gemaakt...
Winx op het strand: geef hen een spetterende zomerse outfit om te schitteren on the beach.
Winx Club - Bloom, fee van dromen en magie
Winx Club - Intro
Livy, het elfje van de boodschappen, gaat racen. Beweeg met je pijltjes om niet tegen de hindernissen te rijden en verzamel alle boodschappenlijstjes voor zoveel mogelijk punten!
Kleed Bloom van de Winx Club zo fantasierijk mogelijk aan. Stel een leuke outfit samen, kies uit haar mooie kleren. Je kan haar ook schminken, haarkleur veranderen en superleuke accessoires geven. Laat Bloom schitteren!...
Maak Bloom van de Winx Club zo mooi mogelijk op en laat haar schitteren. Gebruik je eigen magie en creativiteit om de hipste look te creeren!
Kleed Tecna van Winx zo schitterend mogelijk aan. Kies tussen haar shiny, glitterende kleren en geef haar een prachtige outfit die de glitter en glamour waard is!
Speel dit hippe en leuke Winx opmaken spelletje. Kies tussen de meiden van de Winx Club, Stella, Bloom of Flora, en kies uit hun magische garderobe de leukste en coolste outfit. Laat je fantasie en creativiteit er op los en...
De kleine feetjes van de Winx Club zijn door een fout van professor Wizgiz vermenigvuldigd. Lord Darkar is boze dingen met hen van plan. Gelukkig heb je de toverstaf van Ms. Faragonda om de klonen te vangen en hen te redden....
Kleed dit meisje uit de Winx club zo hip mogelijk aan. Kies tussen alle coole outfits in haar garderobe.
Tijd voor glitter en glamour voor Bloom: jij mag haar kleren samenstellen en wie weet zorg jij voor een nieuwe mode in Magix!
Met dit super leuke spel kan je je eigen Winx meisje maken: kies hoe je haar haar wil, de kleur ervan, de ogen, de huid, de kleren en schoenen en veel meer. Probeer dit coole spelletje en laat je fantasie de vrije loop!
Maak deze mooie puzzel met Flora en Stella erop. Je kan kiezen tussen Normal en Zor (moeilijk). Sleep de puzzelstukjes naar de juiste plaats. Wanneer je je pijltje op 'Goster' laat rusten, kan je de prent al zien. Klaar voor...
Nu krijg jij volledige vrijheid om de Winx meisjes op te maken! Kies de hipste en meest fab outfit!
Maak dit leuk Winx Club meisje dat enorm goed met vloeistoffen overweg kan, eens super mooi. Kies echte feeenkleren uit, daarna kan jij jouw resultaat bewonderen!
Maak dit mooie feetje van de Winx Club op; het feetje dat eerst nog op de aarde heeft gewoond, alvorens ze wist dat ze over speciale krachten beschikt. Geef haar nu een spetterende outfit die bij haar nieuwe identiteit past.
Help dit knappe feetje Bloom van Winx Club, de fee van het vuur, aan te kleden. Welke kledij vind jij het leukste bij haar passen? Nu mag jij kiezen!
Maak het huis van de Winx Club meiden op en plaats ze erin, evenals enkele knappe jongens. Versier alles zo mooi mogelijk naar je eigen fantasie. Laat de magie maar de ronde doen!
Al ooit styliste geweest van een fee? Waan je nu een echte styliste of misschien wel een toverfee, die Bloom van Winx Club kan omtoveren en haar een schitterende outfit kan geven. Je kan kiezen uit de meest wonderlijke en...
Help jij de Winx meiden een super outfit te geven? Maak ze zo mooi mogelijk op, jij mag zelf kiezen hoe!
Help Bloom van Winx zo prachtig en schitterend mogelijk aan te kleden zodat ook zij vol glitter bij het kasteel kan staan. Kies de leukste kleren voor haar uit, zodat ze zich een echte fee kan voelen!
Dit feetje Bloom mag ook eens schitteren in de natuur, kleed jij haar hiervoor leuk aan!
Kleur deze prachtige prent van de fee Bloom van de Winx Club in en beleef de magie!
Kies je eigen Winx meisje uit en laat haar groeien door zoveel bellen te pakken als je kan. Bewegen gebeurt dankzij je pijltjes. Let wel op dat je geen bellen neemt die groter zijn dan je Winx favoriet, want dan is het...
Geef Stella van Winx een spetterende outfit die bij haar past. Kies de kleren en accessoires die jij het mooiste vindt en kleed haar in jouw stijl aan!
Monsters vallen Magix aan en de Winx staan klaar om hun krachten te gebruiken. Ga jij hen helpen? Je kiest een Winx meisje uit, selecteert een kracht door erop te klikken en je kiest een energiepeil. Let op, want niet elke...
Kies je favoriete Winx en maak haar op. Kies de leukste schmink, kleur haar haar en kies een coole kleur van lippenstift. Doe je best, want ze kan zichzelf in de spiegel zien.
Maak Musa van de Winx Club zo mooi, betoverend en fantasierijk op. Creer een eigen stijl voor de coole Musa van Winx!
Maak Flora van de Winx Club zo mooi en betoverend mogelijk op. Creer een fantastische outfit voor haar!
Maak de Winx Club meisjes op voor een avontuurlijk dagje uit.
Kies je favoriete Winx personage in de leukste houding en kleur dit plaatje in zoals jij zelf wil!
Nu bepaal jij zelf hoe Gardenia eruit ziet en wie erin mag lopen. Stel koppels samen, maak avonturen mee en gebruik je fantasie!
Bloom en Stella kunnen gaan rocken op het podium. Kleed hen aan en fantaseer daarna maar over hoe hun concert zal verlopen!
Kleur deze mooie prent van de bekende en knappe feetjes van Winx in.
Maak deze Winx Club legpuzzel met verliefde koppels: Sky en Bloom, Stella en Brandon, Tecna en Timmy, Musa en Riven, Flora en Helia. Ondertussen geniet Layla van het vrijgezellen leven!
Zin om de Winx meiden eens een echte fashion outfit te geven? Hier op ik.be kan het! Jij mag nu kiezen wie welke kleren aandoet!
Deze Winx Club puzzel is zeker de moeite om te maken, want het is een hele mooie tekening. Bovendien staan alle Winx meiden erop: Stella, Bloom, Flora, Musa, Layla en Tecna! Droom weg in dit plaatje!
Speel dit spannende avontuur van Kiko het konijntje uit Winx. Bloom van Winx is gevangen genomen door de hele slechte Darkar. Kiko wil haar bevrijden, maar moet in deze magische wereld heel wat creaturen en vijanden...
Winx Club - Enchantix
Jij kan nu bepalen hoe Bloom er volgens jou het leukste uitziet: kies haar haarkleur, de kleur van make up en de kleur van haar ogen. Bewonder haar nadien!
Een mooie kleurprent van het lieve fee meisje uit de Winx Club.
Puzzel de stukjes ineen en vervolledig deze prachtige prent van het Winx meisje Musa en daarna kan je wegdromen.... Begin er alvast aan!
Kleur fee Flora in in de meest prachtige kleuren en laat haar schitteren!
Kleur deze prachtige plaat in met de meiden van Winx erop! Je kan heel veel kleuren in deze prent!