nextJe zocht op: afbeeldingen van assepoester met de pompoenSpel > afbeeldingen van assepoester met de pompoen
Andere afbeeldingen van assepoester met de pompoen spelletjes:
Kleed Assepoester aan om naar het bal van haar droomprins te gaan!
Speel dit bejeweled spel van Disney Prinses Assepoester. Elke keer als je iets goed doet, krijgt assepoester een kusje van haar droomprins.
Een hele nacht lang kan Assepoester met de prins van haar dromen blijven dansen, maar plots moet ze weg. Het enige dat de prins van haar overhoudt, is een glazen muiltje en Assepoester heeft enkel een mooie foto...
Assepoester wil zich klaarmaken voor het bal van haar Droomprins, wat zal ze aandoen? Kan jij haar even helpen, zoals de goede fee dat zou doen?!
Wil jij Assepoester helpen haar droom te verwezenlijken? Zoek alles wat Assepoester nog moet doen, zodat ze naar het bal kan gaan in een prachtige jurk, met een prachtige koets en zodat ze haar prins kan ontmoeten!
Iedereen op het kasteel van Assepoester heeft een mooi stickeralbum gekregen. Pieter laat zijn boekje echter op de grond vallen en alle stickers vallen eruit. Kan jij Pieter helpen om de stikkers op de juiste plaats in te...
Ongelooflijk blij is Assepoester dat ze naar het bal mag gaan! Nu kan ze zoveel nieuwe kleren uitproberen, het wordt een beetje moeilijk, daarom heeft ze graag jouw hulp!
Een drukke dag van opruimen en kuisen heeft Assepoester achter de rug. Bijna kan ze niet mee naar het bal, omdat ze geen jurk heeft, maar als ze haar kamer binnenkomt, ziet ze daar een prachtige jurk hangen, gemaakt door...
Een romantische avond, alleen met haar droomprins .... Cinderella heeft hier zolang van gedroomd! Plots slaat de klok twaalf uur en moet ze vluchten in haar pompoenkoets! Help Assepoesje goed door de straten te rijden en...
Prinses Assepoester wordt naar het kasteel begeleid door haar prins en haar vrienden kijken me. Kleur deze prent prachtig in!
Assepoester werd uitgenodigd voor een bal bij haar prins. Kleed haar prachtig aan, zodat haar prins door haar betoverd wordt!
Kleed Briar Beauty, de dochter van de Schone Slaapster, aan. Haar kamergenote op Ever After High is Ashlynn Ella, de dochter van Assepoester en hun vriendin is Apple White, dochter van Sneeuwwitje, een Royal en heel...
Kleed Ashlynn Ella, dochter van Assepoester, aan. Let vooral op haar schoenen, ze werkt in The Glass Slipper Shoe Store en is verzot op schoenen.
Assepoester - Bibbidi Bobbidi Boo<br /><i>uit het album: Disney liedjes</i>
Een legpuzzel van Assepoester samen met de kleine Prinses Sofia, je kan die gewoon online puzzelen.
Hier vind je een kleurplaat van Assepoester op haar huwelijksdag. Kleur de prent mooi in!
Dit is een online legpuzzel met als prent het Glazen Muiltje van Prinses Assepoester!
Leg alle puzzelstukjes waar ze horen zodat je een mooie puzzel van Assepoester krijgt!
Maak deze legpuzzel van de Disney Prinsessen Aurora, Ariel, Sneeuwwitje, Jasmijn, Assepoester en Belle!
Help Assepoester uit het huis te ontsnappen, zodat ze naar het bal kan!
Welke jurk zal prinses Assepoester aandoen om naar een groot bal te gaan?
Deze foto's lijken wel een sprookje op zich. Het zijn de Disney Prinsessen 2011, waarbij beroemdheden zoals Vanessa Hudgens zich als Prinses Aurora verkleed heeft, Rachel Weisz als Sneeuwwitje en Scarlett Johansson als...
Wat ziet Assepoesje er prachtig uit, roepen de muizen en ze wijzen naar haar en de prins. Assepoester, de prins en alle vriendjes beleven een leuke dag, jij mag ondertussen deze mooie puzzel ineen knutselen.
Na het bal van de Prins, moet Assepoester snel naar huis, voor middernacht moet ze thuis zijn. De koets moet zo snel mogelijk zijn, maar onderweg liggen er pompoenen. Spring hierover met de koets en verzamel zoveel...
Je kan alle Disney prinsessen aankleden in dit spel: Sneeuwwitje, Doornroosje, Ariel, Assepoester, Mulan, Jasmine, Esmeralda en Belle!
Het is Carnaval en dit meisje wil zich verkleden, ze weet enkel nog niet in wat. Probeer jij enkele dingen uit, een prinses, Assepoester, Tinkelbel of iemand anders en kies de leukste verkleedkleren voor haar!
In heel het land wordt het glazen schoentje gepast, want de prins wil weten wie die speciale prinses was, wij weten natuurlijk dat het schoentje enkel Assepoester past!
Maak deze prachtige puzzel met een mooie prent van Assepoester die naar het bal van haar droomprins wil gaan.
Bak een verrukkelijke Pecan Pompoentaart. Volg de instructies en je kan snel smullen van een heerlijk pompoengebak met pecannootjes.
Dit Halloween spel is een online Halloween kleurplaat: kleur deze snoeppompoen zelf in!
Het is de gewoonte om met Halloween een pompoen uit te snijden. In dit spel kan je online een Halloween pompoen uithollen!
Voor Halloween kan je een heerlijke pompoentaart hier online bakken. Ook vind je het recept, maar vraag eerst toestemming aan je ouders om het te maken!
In dit Halloween spelletje moet je heel goed nadenken hoe je alle rotte pompoenen wegkrijgt. Let wel op dat je de goede pompoenen niet laat vallen!
Dit is een online Halloween pompoen kleurplaat. Kleur deze grappige pompoen vrolijk in!
Waar zijn alle pompoenen? Let goed op, daarna worden ze omgedraaid. Klik elke keer op 2 dezelfde pompoenen, maar pas op want ze veranderen steeds van plaats!
Het is weer bijna Halloween en iedereen wil het huis versieren. Jij hebt een pompoen winkel en maakt de pompoenen speciaal voor de klant. Kies de juiste vorm, ogen, mond en hoed uit en klik daarna op de bestelling van de...
Voor Halloween kan je deze Pompoen helemaal maken zoals jij het wil! Vrolijk, eng of geheimzinnig!
Voor Halloween kan je de heerlijkste gebakjes maken met pompoen! Verkleed je in een spookje en geef je familie en vrienden de lekkerste gebakjes.
Kom in de sfeer van Halloween met dit pompoen memory spel! Jij bent het spookje en kan dit spel winnen door 2 dezelfde prentjes aan te klikken.
Wie durft deze enge Halloween kleurplaat in te kleuren? Durf jij deze creepy uitdaging aan of blijft de lachende pompoen te spooky voor jou?
Speel deze griezelige Halloween versie van Angry Birds. Help de vogels in hun actie tegen de stoute varkens en de gemene pompoenen die de varkens helpen. Klaar voor dit Halloween Angry Birds online spel?
Help dit Heksje een leuke vlucht te maken op Halloween avond zonder van haar bezem gestoten te worden door pompoenen! Gebruik magie om de pompoenen uit te schakelen!
Beleef Halloween samen met Snoopy, Charlie en hun vrienden! Schiet de appelen naar de spoken, vleermuizen en andere. Zorg ervoor dat zij je niet laten schrikken! Extra pompoenen of appelen geven je nog een bonus.
Verzamel snoepjes door op het juiste moment de pompoenzakjes naar boven te halen van de monstertjes.
Met Halloween kan je veel snoep krijgen! Verzamel hier al het snoep door de pompoen te laten slingeren van het ene bolletje naar het andere!
Pompoenen, griezelige figuren, schrikken, je verkleden. Dit zijn allemaal kernwoorden die bij Halloween passen. Of SpongeBob bij halloween past, daar moet je zelf over oordelen. Fun verzekerd in deze bomberman variant van...
Bijna Halloween, dus oefen alvast om het coolste kostuum te hebben. Kies hier uit heel wat originele outfits waardoor je de griezeligste zal zijn op een Halloween feestje! Klik op de pompoen om de kleren te zien, als je...
Sinterklaas karaoke - De Zak van Sinterklaas<br /><i>uit het album: ik.be (2013)</i>
Kleed de schattige Vanellope Von Schweetz van de Disney animatiefilm Wreck It Ralph aan.
De Sprookjesboom - Laars van de Reus
Vang alle mooie paaseitjes op, behalve diegene met enkel streepjes!
Je hebt een Hollywood beauty salon en er komen heel veel beroemdheden langs. Nu blijkbaar actrice Vanessa Hudgens (High School Musical). Geef haar een perfecte manicure!
Vind jij alle verborgen letters tussen de plaatsjes van monsters in dit Hotel Transylvania spel?
Maak deze legpuzzel van de hilarische animatiefilm Hotel Transylvania: het hotel voor monsters!
Pocahontas - Kleuren van de wind
Kinderliedjes - Eén, twee, drie, vier, hoedje van papier
Sinterklaas - De Zak van Sinterklaas