Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/spelik/public_html/zoeken_functies.php on line 92
ale games van sonic en andere spelletjes - gratis op www.ik.be
 
nextJe zocht op: ale games van sonicSpel > ale games van sonic
Andere ale games van sonic spelletjes:
Violetta, Francisca, Camilla, Nadia, Lucinda, Maxim, Andreas, Broadway, Napo, Bruno, Tomas, Federico en Leon <br /> (Martina Stoessel, Lodovica Comello, Candelaria Molfese, Alba Rico Navarro, Mercedes Lambre, Facundo...
Leg alle puzzelstukjes op de juiste plaats om prentjes van Haaiensnaaier of Sharktale te zien.
Kleur verschillende kleurpaten van Oscar, haaiensnaaier, in en versier de grappige prenten met decoratiemateriaal.
Help Oscar de zeepaardjes race te winnen. Let op dat de andere zeepaardjes je niet uit de weg duwen. Haal die gouden medaille binnen!
Deze prinses heeft een hele rommelige paleiskamer, maar haar vriendinnen komen langs. Help de prinses om haar prinsessenkamer er opnieuw schitterend te laten uitzien.
Elke dag gaat de hond ervandoor met de krant. Doe snel je skates aan en schaats je hondje achterna! Lukt het jou om hem in te halen?
K3 - Gigaleuke dag<br /><i>uit het album: Engeltjes (2012)</i>
Dit meisje werd uitgevraagd door 2 jongens voor Valentijn. Kies met wie ze op date gaat, waar en welke outfit ze zal aandoen.
Maak deze romantische puzzel van het Engeltje Cupido speciaal voor Valentijn!
Je vriendje wil je graag een kus geven voor Valentijn. Dit is nogal moeilijk, omdat je op school zit. Geef je vriendje een zoen, maar zorg ervoor dat de lerares het niet ziet!
In dit spel kan je een Valentijnskaart of Valentijnsdoosje maken om het daarna aan iemand te geven. Op zowel het doosje als de kaart staat een leuke prent van Ariel De Kleine Zeemeermin.
Geef jouw nagels glinsters, vrolijke kleurtjes van nagellak, romantische stickers, bling en alles wat nodig is om je nagels er schitterend te laten uitzien voor je Valentijnsdate!
Dit meisje heeft een date voor Valentijn. Help haar om er schitterend uit te zien voor haan geliefde! Geef haar mooie make-up, een leuke jurk of broek en prachtige accessoires!
Kies je meest romantische Valentijnspuzzel uit en begin online te puzzelen!
Bereid heel het huis voor voor een gezellig Valentijnsfeestje. Eerst moet je hiervoor alle kamers in het huis opruimen voor de tijd om is!
Deze 2 lieve baby's vieren samen Valentijn en lachen heel veel. Word vrolijk en kleur deze schattige Valentijns kleurplaat in!
Ook Snoopy het bekende hondje, is soms verliefd. In dit Snoopy spel kan je een verliefde Valentijns Snoopy puzzelen!
Red Speedy Gonzales uit de handen van de kat Sylvester. Laat op tijd de piramide instorten door alle stenen blauw te kleuren.
Speel bejeweled voor Valentijn. Probeer drie dezelfde voorwerpen op een rij of kolom te krijgen.
Kies een kapsel en kleren uit voor deze Disney prinses in haar paleis!
Kleur deze leuke online kleurprent in van allerlei bekende figuren, zoals Shanti uit Jungle Book, Dumbo de Olifant en vele anderen.
Monster High's Toralei wil cool gekleed naar school. Help haar een outfit te kiezen.
In dit Animalia spel kan je een puzzel oplossen van de vrienden Zoë en Alex!
Speel een soort van Valentijn Pacman. Help de jongen hartjes te verzamelen. Let wel op voor de koudhartige ijshartjes. Raap ook de geschenkjes op voor extra punten en kans op liefde.
Jij hebt een snoepjeswinkel. Met Valentijn komen er heel veel mensen langs om lekkere chocolade voor hun geliefde te kopen. Bedien al je klanten zo snel mogelijk, zodat ze allemaal heel tevreden van je chocoladewinkel...
In dit spel kan je allerlei leuke figuren voor Valentijn borduren. Kies het leukste prentje uit en maak kruissteekjes!
Maak deze romantische online legpuzzel. Op deze manier kan je alvast in de sfeer van Valentijn komen!
Kleur dit mooi hart heel vrolijk in. Print het uit en geef het op Valentijn aan je Valentijntje of je ouders!
K3 - Willem-Alexander <br /> <i> uit het album Eyo!</i>
Een van de drie weegschalen zal ontploffen als je erop klikt. Kan jij raden dewelke?
Help Alex de Leeuw van Madagascar te winnen door goed te dansen!
Je kan meerijden met Polly Pocket om haar vriendinnen op te halen voor een verjaardagsfeestje! Onderweg haal je ook enkele verjaardagspakjes op.
Blijkbaar houdt spy Alex wel van voetballen. Hou jij van puzzelen en ben je een Totally Spies fan? Dan is dit spel echt voor jou!
Geef Selena Gomez of Alex Russo uit Wizards of Waverly Place een make over.
Benieuwd naar hoe deze Liefdesmeter jouw Liefde aangeeft Probeer het spel en je weet het!
Wist jij dat Diddl een vriendinnetje heeft? Het is Diddlina en voor Valentijn geeft hij haar allerlei pakjes zoals een zelf gekleurde kleurprent. <br /><br
Jij kan in dit spel een prachtige Disney kalender maken. Kies uit Mickey Mouse en zijn vrienden, Bambi of Winnie de Poeh. Pas de kleuren van de kalender aan als je wil en print hem uit! Ook kan je elke keer nog een ander...
Taylor Swift - Fairytale
Beweeg met je muis over de Cupido's en luister naar deze mooie Liefdesbellen.
Vier Valentijn, een romantische dag, samen met iedereen van wie je houdt! Ook Mickey Mouse heeft Minnie Mouse voor een romantisch boottochtje georganiseerd en zelfs Donald Duck heeft zijn best gedaan voor Daisy Duck.
Nog even en het is Valentijn en je kan je geliefden blij maken met mooie kleurprenten. Kleur ze in en print ze af.
In dit historische spel ben jij Alexander de Grote die de wereld gaat veroveren. Verzamel de nodige dingen om je rijk uit te breiden. Mik dezelfde prentjes naar elkaar en vanaf drie dezelfde bollen, vallen ze naar beneden...
Wil jij mijn Valentijntje zijn? Probeer dan mijn hart te veroveren, zegt het meisje of de jongen. Klik snel op de hartjes wanneer ze voorbij komen. Een spelletje om in de sfeer van Valentijn te komen! Vergeet niet dit...
Kleed deze doll aan. Dit meisje wil zich mooi maken voor Valentijn, zodat de jongen op wie ze verliefd is, haar mee zal uitvragen!
Dit meisje is vrolijk en verliefd. Ze staat tussen roosjes en lacht. Maak jij de puzzel af?
Speciaal voor valentijn is er nu ook een Valentijnsversie van goldminer. Verzamel alle gouden hartjes en alles wat met Liefde te maken heeft, opdat je de man of vrouw van je dromen eens in de watten kan leggen!
14 februari is het Valentijn, de dag om iedereen die je graag ziet, te laten weten dat je van hen houdt! Vertel het je familie, vrienden en vriendinnen. Stuur hen bloemen, een kaartje of dit spelletje door. Maak deze...
Een romantische puzzel met twee knuffelbeertjes die elkaar graag knuffelen. Dit is een iets moeilijkere puzzel. Sleep de stukjes op de juiste plaats met je linker muisknop. Draai de stukken indien nodig door op de...
Help schildersmurf met jouw talent het mooiste schilderij van duiksmurf te smurfen. Smurf er kleurig op los!
Maak deze Winx Club legpuzzel met verliefde koppels: Sky en Bloom, Stella en Brandon, Tecna en Timmy, Musa en Riven, Flora en Helia. Ondertussen geniet Layla van het vrijgezellen leven!
Speel nu online lingo en probeer de hoogste score te behalen!
Blijkbaar heeft Mega Mindy een speciale luchtbel waarin ze kan vliegen. Probeer de boeven te ontwijken en vlieg naar de blauwe cirkel. Je kan met de muis (de ventilator) de luchtbel van Mega Mindy voortduwen.
Licht, confetti, champagne en gezelligheid: dat is allemaal deel van Nieuwjaar! Kleur deze speciale Nieuwjaarskleurplaat in!
Laat Sonic in de sneeuw snowboarden en de gekste stunts uithalen.
In Ever After High is Raven Queen de dochter van de Boze Koningin uit het Sprookje van Sneeuwwitje en de 7 Dwergen en ze hoort in de voetsporen van haar moeder te treden. Dit wil Raven niet, ze wil haar eigen toekomst...
Speel dit Patience spel met Mr. Bean, zijn beertje en andere personage uit de serie. Je volgt gewoon de normale patienceregels door de kaarten van een andere kleur op elkaar te leggen.
In dit platform spelletjes probeert James de zebra alle slecht behandelde circusdieren te redden. Help James de zebra undercover te gaan in het circus en over alle touwen te springen en op trampolines de gekste stunts uit...