nextJe zocht op: alle toy story spelletjesSpel > alle toy story spelletjes
Andere alle toy story spelletjes spelletjes:
K3 - Mama kan alles<br /><i>uit het album: Engeltjes (2012)</i>
Kleur deze voetballer in. Kies de kleuren van de truitjes van je eigen voetbalploeg of van die van je favoriete professionele voetballers!
Samson en Gert - Alles is op <br /> Uit het album: 20 Jaar Samson & Gert (2010)
Help het Peperkoeken mannetje om de kerstballen naar de kerstboom te botsen. Laat geen kerstballen vallen en vang ook de sterren op voor een bonus.
Kerstliedjes - In een Stalletje
Mega Mindy - Hallelujah <br /> uit het album: Tijd voor Mega Mindy (2009)
Het Zandkasteel - Ik kleur alles rood
Allegra is een alligator. Ze is 15 en voelt zich al een echte diva. Maar ze is vooral heel erg luid... Maak deze online puzzel!
Samson en Gert - Wij willen voetballen <br /> Uit het album: 20 Jaar Samson & Gert (2010)
In dit spel kan je je eigen ballerina's maken!
Speel dit spel en oefen om Zweedse gehaktballetjes klaar te maken. Je kan in het echt ook het recept volgen, maar vraag dan eerst je ouders om toestemming.
Speel dit strategische online spel dat een variant is op Pengapop: probeer alle rode balletjes van het scherm te krijgen binnen het aantal beurten!
K3 - De Allermooiste Vlinder <br /> Uit het album: Alice in Wonderland - De musical (2011)
Help de monstertjes de cijfers te vinden.
K3 - Alles kan in Wonderland <br /> Uit het album: Alice in Wonderland - De musical (2011)
Probeer je vier ballen op een horizontale rij, verticale rij of diagonaal te plaatsen, voor de computer wint!
Hou een spannende sneeuwballenwedstrijd. Probeer te winnen van je vriendjes te winnen!
Kan jij vinden waar de magische schoenen van Barbie verstopt zijn?
Dit meisje wil graag een ballerina worden, daarom neemt ze lessen. Jij mag haar helpen voorbereiden bij het aankleden voor haar ballerina cursus.
Heb je zin in een mooie vertoning waterballet? Wie zou dit nu beter kunnen dan de geliefde kleine zeemeermin? Kies de mooiste dansbewegingen uit en klik op 'next' om het spektakel te zien.
K3 - Alle kleuren
Lily Allen heeft dit spannende platformspel uitgebracht om haar nieuwe cd te promoten. Als je goed luistert kan je die ondertussen horen.
Speel deze Xtreme versie van het welbekende en populaire cocosnoot balletjespel. Zet je ogen op scherp en onthou onder welke cocosnoot het balletje verstopt zit. Het spelletje wordt steeds moeilijker en moeilijker. Probeer...
Onthou onder welke cocosnoot het balletje verstopt zit. Het spelletje wordt steeds moeilijker en moeilijker. Probeer het spelletje zo lang mogelijk vol te houden.
Brilsmurf heeft blijkbaar geen leuke dag.... Probeer de ballen door de open mond van het bord met brilsmurf erop te gooien. Zo krijg je punten. Je krijgt nog meer punten door tegen de echte brilsmurf te gooien en het meeste...
Speel dit welbekende spelletje, waarbij je het balletje onder een cocosnoot schelp moet blijven volgen met je ogen. Als je de juiste cocosnoot aanduidt, waar het balletje onder zit, heb je gewonnen! Er staat deze keer heel...
Speel hier het spel uit de Barbie film met Barbie als Zeemeermin. Kies een mooie staart uit voor Merliah en verzamel alle leuke voorwerpen onderweg!
Weet jij waar alle plaatjes van Totally Spies nog verborgen liggen? Duid steeds dezelfde aan en word een echte Spy!
Dit is het eerste spel van de bekende \\\\\\\"aap en de ballon\\\\\\\" spelletjes of \\\\\\\"bloons\\\\\\\". Laat het aapje met behulp van zijn pijl en boog alle ballonnen kapot schieten.
De drie Wijzen of drie Koningen volgen samen de ster. Allen hebben ze een geschenk bij voor de baby.
Speel dit spel en help de drie Koningen, Balthazar, Melchior en Caspar alle pakjes te verzamelen.
Vind alle verborgen letters in deze plaatjes uit de bekende film \"New Year\'s Eve\"!
Licht, confetti, champagne en gezelligheid: dat is allemaal deel van Nieuwjaar! Kleur deze speciale Nieuwjaarskleurplaat in!
Snowboard mee met Dora the Explorer in dit online spel en verzamel alle diamanten op je weg!
Hier vind je een online puzzel van De Lorax, de bedoeling is dat je alle puzzelstukjes draait tot de Lorax puzzel helemaal juist is!
In dit platform spelletjes probeert James de zebra alle slecht behandelde circusdieren te redden. Help James de zebra undercover te gaan in het circus en over alle touwen te springen en op trampolines de gekste stunts uit...
Leg alle puzzelstukjes op de juiste plaats en je krijgt het Parthenon in Athene te zien!
Vind alle verborgen letters van het alfabet in dit online spelletje. In de prentjes van de animatiefilm De Lorax zijn alle letters verborgen. Vind ze binnen de tijd allemaal?
Leg alle puzzelstukjes van Babar en de belevenissen van Badou op hun plaats.
Leg alle puzzelstukjes op de juiste plaats om prentjes van Haaiensnaaier of Sharktale te zien.
Leg alle puzzelstukjes op de juiste plaats om de familie van Peppa Pig in een trein te kunnen zien. Je kan zelf het aantal puzzelstukken kiezen in deze Peppa Pig online puzzel.
Er werden verschillende voorwerpen verborgen bij de tuinkabouters uit Gnomeo en Juliet, de animatiefilm gebaseerd op het verhaal van Shakespeare. Zoek en vind alle voorwerpen weer!
Alle tuinkabouters houden van goudstukken. Daarom hebben hebben ze overal in de tuin hun schat verborgen. Vind jij alle goudstukken in dit spel?
Vind alle verborgen letters van het alfabet in dit Happy Feet spel.
Leg alle Happy Feet puzzelstukjes op de juiste plaats om de pinguïns vrolijk te laten zwemmen.
Speel dit Gnomeo en Juliet tuinkabouter spel en vind alle verborgen cijfers!
Voor Violetta is haar dagboek heel belangrijk. Ze schrijft er alles in op, de gebeurtenissen, haar dromen en zelfs liedjes. Dit is een online legpuzzel van Violetta en haar dagboek die jij kan maken!
Deze legpuzzel toont een prent uit de animatiefilm Wall E van Disney, leg alle puzzelstukjes op hun plaats.
Leg alle puzzelstukjes op de juiste plaats en je ziet Pocoyo en zijn vrienden circus spelen!
Vind jij alle verborgen cijfers in het prentje van Violetta, Tomas, Francisca, Camilla en Maxim van Studio 21?
In dit spel is het de bedoeling om heel snel alle ontbrekende puzzelstukjes van de Disney film Wreck it Ralph op hun plaats te krijgen. ben jij snel en juist genoeg?
Help de Backyardigans bij hun missie op Mars en voer alle opdrachten uit.
Help jij Mickey Mouse om de coolste slaapkamer ooit te hebben? Klik op alles en kijk hoe de dingen van kleur en model veranderen. Je kan deze slaapkamer decoreren en er een echte Disney kamer van maken!
Leg alle puzzelstukjes op de juiste plaats in dit Dumbo Disney spelletje.
Help mr Bean om zich een weg te banen door allerlei doolhoven om zo zijn lievelingsbeertje terug te vinden.