Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/spelik/public_html/zoeken_functies.php on line 92
americas next top model gratis op www.ik.be
 
nextJe zocht op: americas next top modelSpel > americas next top model
Andere americas next top model spelletjes:
Speel verstoppertje en vind in welke sok het volgende figuurtje zich verbergt! Let wel op voor de egel, daar mag je niet op klikken!
Amika (Merel) - Verstoppertje
China Anne McClain - Unstoppable <br /> <i>uit A.N.T. Farm</i>
K3 - Verstoppertje <br /> <i> uit het album Eyo!</i>
Selena Gomez & The Scene - Stop & Erase <br /> <i>uit album: Kiss & Tell</i>
Speel mee verstoppertje met dit konijn. Klik op hem als je hem ziet verschijnen!
Tussen Woody, Buzz Lightyear en al het andere speelgoed van Toy Story 1, Toy Story 2 en Toy Story 3 zijn er nog meer dingen verstopt. Vind ze en klik erop!
Je kan de populaire Octopus Paul laten voorspellen wie je echte vrienden zijn of wie je ware liefde is, vind het uit door dit spel te spelen. <br /><br
K3 - Oma's aan de top <br><br> met Josje
Zin om verstoppertje te spelen? Dit spelletje wordt ook wel 'busje stamp' genoemd. Zoek de anderen alvorens zij het busje kunnen wegstampen. Je kan bewegen met behulp van je pijltjes. Wie niet weg is, is gezien!
Zoek alle Teletubbies, als je er 1 gevonden heb, klik je erop en daarna op 'next' onderaan het scherm, om de volgende te vinden.
Let goed op onder welk konijn het muntstuk verstopt wordt.
Speel dit vrolijke Paasspel waarbij je onthoudt welke dieren in de paaseitjes verstopt zijn.
invoeren http://adisney.go.com/preview/blast/games/top10/skating_mickey/main.swf Samen met Mickey Mouse doe je de coolste dingen tijdens het skaten.
Speel memory met Fifi en onthou op welke plaatsen haar bloemenvriendjes zich verstopt hebben. Draai elke keer de kaartjes met 2 dezelfde Bloemenvriendjes van Fifi om!
Help Beertje Bruin zijn koffers te pakken. In welke zak of koffer horen zijn kleren? Waar kan hij best het speelgoed stoppen? Het eten en zijn haarborstel, waarin horen die?
Vind jij de 7 verschillen die verstopt werden in deze feestplaatjes?
In dit spel zijn er in plaatjes uit de tekenfilm "Barbie en de 3 Musketiers" de letters van het alfabet verstopt. Kan jij ze allemaal terugvinden?
Mitchel Musso en Doc Shaw - Top of the World <br /> <i>intro van "Pair of Kings"</i>
Er zijn vele woorden verstopt die over de Flinstones gaan. Jij kan alle woorden vinden in dit kruiswoordraadsel!
Speel deze grappige mengeling van tetris en vier op een rij. Het is de bedoeling dat je drie dezelfde figuurtjes op een rij of kolom krijgt. Dan verdwijnen ze van het speelveld. Zorg ervoor dat de figuurtjes niet de top...
Help deze 2 schattige konijntjes de paaseieren op te vangen, zodat zij ze kunnen verstoppen.
Vind alle verborgen objecten die verstopt werden in foto&#039;s van de animatiefilm Dispicable Me of Verschrikkelijke Ikke (2010).
Let op waar het hondje zich verstopt heeft en klik er daarna op. Het is heel snel.
Vind het alfabet dat verstopt werd in deze Halloween prenten.
Vind de verborgen cijfers in de prenten uit de Barbie film Barbie Fairytopia - Mariposa!
Mr Vergeetachtig vergeet waar hij alle appelen verstopt heeft. Help jij even mee zoeken?
Kijk waar onder het bekertje het balletje verstopt is.
Luister naar dit verhaaltje van Dikkie Dik die verstoppertje speelt.
Op een dag komt Flynn Ryder, een vrijbuiter, langs de toren en klimt naar boven om zich te verstoppen voor zijn belagers. Daar ontmoet hij Rapunzel, die ondertussen 18 jaar oud is en het wel een beetje zat is alsmaar in die...
Zoek en vind alle verstopte toys in dit Toy Story 3 spel!
Overal zijn er aardbeien verstopt in de prentjes van Charlotte Aardbei en de vriendjes. Let goed op en vind het verborgen fruit!
Vind de glittersterren die verstopt werden in deze prentjes van Winx Club!
In de spannende avonturen van de Incredibles zijn er letters verstopt en jij mag ze zoeken! <br /><br
Weet jij waar alle letters verstopt werden in dit Kung Fu Panda zoekspel? <br /><br
speel dit UP spel en vind de verstopte cijfers in de prentjes van UP, de Disney film! <br /><br
Vind alle cijfers die tussen de Smurfen in Smurfenland verstopt werden! <br /><br
Bij Winnie en zijn vrienden zijn er overal cijfers verstopt. Kan jij ze vinden? <br /><br
Help Jerry op het strand om zijn vriendinnetje te kussen zonder dat Tom de poes hen ziet. Wanneer Tom kijkt, moet je stoppen, anders zo snel mogelijk kussen. <br /><br
Vind jij de gekke krokodil die zich overal in deze zoekplaatjes verstopt? Bekijk het landschap met het vergrootglas en klik op de krokodillen.
Maak dit spannende tafereel weer heel. Waar zit Sneeuwwitje een verhaal te vertellen aan haar zeven Dwergen en waar verstopt de heks zich? Jij kan nu kiezen hoe het sprookje eruit ziet!
Vang alle bijen op in een luchtbel. Wanneer je meer bijen in 1 luchtbel stopt, krijg je meer punten. Je kan ook de wekker en zeep om bellen te blazen, vangen!
Kan jij vinden waar de magische schoenen van Barbie verstopt zijn?
De favoriete dans van de Teletubbies is de Boom Boom dans! Hier kan je zien hoe die gaat. Klik op je spatiebalk om de Teletubbies te laten stoppen, beginnen met dansen of sneller laten dansen.
Kleine Dash heeft veel energie en is veel sneller dan de leraren. De enige die hem kan stoppen is zijn mama door hem te kietelen (klikken met de muis).
Onze vrolijke Smurfen zijn blij in Smurfenland. Wel verstopt Gargamel zich in de hoop Smurfjes te kunnen krijgen. Smurf snel deze Smurfenpuzzel!
In dit spel, ook Woman on top genoemd, is het de bedoeling om de hoogste gebouwen en beelden in de wereld te beklimmen om je vriendin te vinden. Wie weet krijg je boven wel een kus.
Oh nee, onderweg zijn pakjes uit de zak gevallen. Help Sinterklaas om de verloren pakjes opnieuw te vinden! Je kan best eerst pakjes zoeken en nadien in de schoenen van de kindjes verstoppen. uiteraard zal Sinterklaas...
De Smurfen - Ja wij zijn de Smurfen <br /> cover van Rihanna - Don't stop the music
ik.be smurft! Hier vind je de leukste en de smurfigste smurfspellen! In dit spel kan je met babysmurf spelen. Wanneer je minstens twee dezelfde figuren op een rij of kolom hebt, moet je erop klikken en deze figuren zullen...
In dit spel kan je je toekomst laten voorspellen. Vul de lege plaatsen in met vier jongens van je dromen, de jobs die je graag zou willen uitoefenen en je droomauto's. Klik op spin, daarna op stop en zie wat er zal...
Speel dit zomers spel waarbij je voorwerpen moet zoeken die goed verstopt zijn. Vind jij ze allemaal? Klik erop met je muis en win dit spel!
Een mooi kleedje, een leuk topje met een schattige rok of een stijlvolle broek: wat vind jij het beste voor Jade?
Speel deze Xtreme versie van het welbekende en populaire cocosnoot balletjespel. Zet je ogen op scherp en onthou onder welke cocosnoot het balletje verstopt zit. Het spelletje wordt steeds moeilijker en moeilijker. Probeer...
Onthou onder welke cocosnoot het balletje verstopt zit. Het spelletje wordt steeds moeilijker en moeilijker. Probeer het spelletje zo lang mogelijk vol te houden.
Vind in deze mooie Kerst plaat alle letters van het alfabet. Let goed op, de letters zijn soms heel goed verstopt! Dit is ook een leuk spelletje om je vrienden en familie mee uit te dagen op een Kerst of Nieuwjaars feestje!