nextJe zocht op: angry birds kleurplaatSpel > angry birds kleurplaat
Andere angry birds kleurplaat spelletjes:
Een nieuw Angry Birds spelletje waarbij je moet onthouden waar de gele vogels zijn. Het is een beetje zoals het klassieke miner spelletje: klik je te vaak op de andere vogels, dan is het spel gedaan!
Een nieuw spelletje in het gamma van de Angry Birds spelletjes: Angry Birds koppels. Klik zo snel mogelijk op 2 dezelfde Angry Birds en probeer op die manier zo veel mogelijk koppels te maken!
Een nieuw Angy Birds spel: schiet de Angry Birds weg en probeer op deze manier zoveel mogelijk ijsjes te vangen! Sommige ijsjes zijn meer punten waard dan andere. Behaal genoeg punten om naar het volgende level te gaan in...
Speel het Solitaire of Patience kaartspel met de figuurtjes van Angry Birds!
Speel deze leuke variant op Angry Birds: de varkens zijn boos en proberen de eieren van de vogels te stelen. Uiteraard laten de vogels zich niet zomaar doen! Win de eieren terug!
In dit coole Angry Birds spel is het de bedoeling dat je Blu en zijn vriendjes bevrijdt!
Maak deze Angry Birds ronde puzzels!
Speel nu online Angry Birds bejeweled. Probeer minstens drie dezelfde vogels naast elkaar te krijgen. Let wel op, ze moeten helemaal hetzelfde zijn, dus ook op dezelfde manier kijken!
Speel het super populaire Angry Birds spel hier online!
Kleed Blu aan uit de film Angry Birds Rio. De papegaai Blu wordt meegenomen naar Rio de Janeiro, waar hij allerlei avonturen beleeft en zijn angsten leert overwinnen.
Speel deze griezelige Halloween versie van Angry Birds. Help de vogels in hun actie tegen de stoute varkens en de gemene pompoenen die de varkens helpen. Klaar voor dit Halloween Angry Birds online spel?
Kleur Blue en Jewel van Rio The Movie (Angry Birds) in!
Bescherm de vogelstad van Angry Birds! Zorg ervoor dat de vogels niet gevangen worden door de poes. Probeer vogels van dezelfde kleur bij elkaar te krijgen en hen zo te beschermen!
Kleur dit paard van de boerderij in!
Kleur deze vrolijke kleurplaat in van een familie die een picknick op strand houdt.
Weet jij waar de Looney Tunes naartoe gaan? Kleur Bugs Bunny, Sylvester, Daffy Duck en Tweety in en denk ondertussen na wat ze gaan doen!
Kleur deze prent van Brilsmurf of Preeksmurf in! Speel ook eens onze vele andere Smurfen spelletjes!
Geef Sonic de egel, Shadow en Rouge een beetje kleur, zodat ze klaar zijn voor hun avonturen!
Kleur deze prent van de Kronieken van Narnia: Prins Caspian in!
Geef Strawberry Shortcake en haar vriendin Plum Pudding meer kleur.
Kleur deze prent van Harry Potter en de Steen der Wijzen film of boek in.
Kleur deze prent van Toy Story 3 in. Het is Buzz Lightyear!
Op Sinterklaasavond wandelen Zwarte Piet en het Paard van Sinterklaas over de daken om alle kindjes pakjes te geven. Kleur deze mooie prent in.
Kleur deze prent van een eenhoorn in.
Kleur deze prent van Justin Bieber in!
Geef Mulan de prachtigste kleuren!
Kleur deze vrolijke prent in van Dora als fee en Boots als koning voor een paleis en droom weg.
Kleur jij deze Smurf in?
Dit meisje geniet volop van het begin van de Lente, overal bloeien prachtige bloempjes, de lucht is herlderblauw, de vogeltjes fluiten en het zonnetje schijnt.
Kleur deze mooie prent in van Prinses Tiana uit de film Princess and the Frog.
Kleur deze gezellige winterse kleurplaat in!
Hier vind je een prachtige prent om in te kleuren, af te printen en je mama mee te verrassen op deze speciale dag. Laat haar zien dat je haar de beste mama in de wereld vindt! Vandaag is het moederdag :)
Ken jij het verhaal van Ariel de kleine zeemeermin en van Eric, haar prins? Hier heb je alvast een mooie plaat om te schilderen!
Je vader zal heel blij zijn, wanneer je deze prent van het lieve beertje Pimboli inkleurt en afprint en hem op Vaderdag aan je papa geeft!
Help prinses Jasmijn en prinses Ariel hun kleur terug te vinden!
Dit meisje is een astronaut of ruimtereiziger. Maak de planeten rondom haar zo kleurrijk mogelijk! Verplaats de rode, groene en blauwe bollen om zelf een kleur te maken. Je kan ook nog zelf tekenen of vormpjes maken door...
De Bratz meiden zijn steeds in de mode. Kleur deze prent in en let op de kleuren van de kleren: als ze fashionable genoeg zijn, verschijnen ze misschien wel in het populaire modeblad Runway!
Kleur deze mooie plaat in van Plons de kikker in het meer, de sloot of de dijk. Klik op de kleur en daarna op de tekening. Nadien kan je je mooie kleurprent nog afprinten!
Dit spookhuis of haunted house is al lang verlaten. Durf jij binnengaan en deze kleurprent inkleuren? Pas op voor het kleur spook!
Een mooie kleurprent van het lieve fee meisje uit de Winx Club.
Licht, confetti, champagne en gezelligheid: dat is allemaal deel van Nieuwjaar! Kleur deze speciale Nieuwjaarskleurplaat in!
Koning Babar, koningin Celeste en hun kinderen spelen buiten in de sneeuw. Vader Babar heeft getoond hoe de kinderen een prachtige sneeuwman kunnen maken. Kleur deze familiekleurplaat in.
Kleur deze vrolijke Babar kleurplaat van koningin Celeste en haar kinderen die naar school gaan in!
Kies een kleurplaat van Peppa Pig of George Pig en kleur die mooi in!
Het is winter en koning Babar wil ook eens proberen te schaatsen, jij mag deze Babar kleurplaat online inkleuren!
Kleur deze Babar kleurplaat in van Babar en Celeste met hele vrolijke kleuren!
Dit is een kleurplaat van een Oosters kasteel, misschien wel van het kasteel van Aladdin?
De vader van Peppa Big en Georges Big leest de krant in zijn luie zetel. Kleur deze kleurplaat van Papa Pig online in!
Het is nog vroeg op de boerderij, maar deze haan kukelekuut er alvast op los! Hij is dan ook de ster van de boerderij, met zijn prachtige en kleurrijke staart. Kleur deze kleurplaat in, zodat de haan fier kan zijn.
In dit spel vind je een kleurplaat van Oliver, het arme poesje uit de Disney film "Oliver en Co" die losjes gebaseerd werd op "Oliver Twist" (het boek).
Snoopy is verliefd :) Kleur deze romantische Snoopy kleurplaat met Liefde in!
Kleur deze vrolijke kleurplaat van Beertje Bruin en zijn mama die aan het picknicken zijn in.
Kleur deze kleurplaat van de vriendelijke monsters Sulley en Mike uit de Disney film "Monsters Inc" in!
Kleur deze vrolijke lentekleurplaat in. Geef alle tulpen een andere kleur of geef ze gewoon je lievelingskleur!
Kleur deze spannende online kleurplaat van Spiderman in!
Hier vind je een kleurplaat van Assepoester op haar huwelijksdag. Kleur de prent mooi in!
Een klein Europees landje is Luxemburg, maar ken je ook de kleuren van de Luxemburgse vlag. Bewijs het door deze online kleurplaat in te kleuren. <br /> <i>uit de reeks Europese vlaggen</i>