Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/spelik/public_html/zoeken_functies.php on line 92
aoto rijden - Ontdek ook onze wedstrijden
 
nextJe zocht op: aoto rijdenSpel > aoto rijden
Andere aoto rijden spelletjes:
Probeer alle sterren te bevrijden door de blokjes juist weg te werpen. Denk goed na en het zal lukken!
Laat Barbie in haar mooie wagen rijden in deze race. Als je snel genoeg bent, kan je winnen.
Help de Chipettes rond te rijden in hun nieuwe wagen. Doe al je taken en rij weer naar huis, voor de tijd om is!
Kan jij Caillou helpen om treinbestuurder of machinist te worden? Leg de stukjes van het spoor weer op hun plaats, zodat de trein verder kan rijden.
Prins Philip heeft eindelijk zijn mooie Prinses Aurora kunnen bevrijden. Nu kunnen ze samen een wandeling maken in het bos!
Mr Bump zit in de botsautootjes op de Kermis. Klik op het andere wagentje met dezelfde kleur zodat Mr. Bump hiertegen aan kan rijden.
Help Woody de prinses uit de toren te bevrijden. Balanceer heen en weer aan de lasso en laat op tijd los om bij de prinses te komen!
Probeer Edmund uit het kasteel van de Witte Heks te bevrijden. Onder het ijs ligt een sleutel. Werp de stukjes ijs naar het midden, zodat je de sleutel kan bemachtigen.
Je kan meerijden met Polly Pocket om haar vriendinnen op te halen voor een verjaardagsfeestje! Onderweg haal je ook enkele verjaardagspakjes op.
Help de schattige kuikentjes alle andere kipjes te bevrijden en ook Pamela Anderson!
Help mee in de bandencentrale van Guido en Luigi om de banden naar de pomp te brengen. Verplaats eerst de andere banden, zodat je door kan rijden!
Speel dit spel. Denk goed na en leg de blokken op de juiste plaats zodat het treintje kan verder rijden.
Deze Cowgirl heeft een hele mooie merrie. Kies een kleur voor het paardje en kleed dit meisje aan om te gaan paardrijden.
In dit spel is Barbie een goede fee die heel snel al haar kleine feetje moet aanklikken om hen te bevrijden!
Speel dit hele mooie spel waarbij je samen met je peuter een trein kan maken. Kies kleuren, vormen of random voor kleuren en vormen. De treinconducteur zal een kleur of vorm zeggen waarop jij dan klikt. Uiteindelijk zal...
Op het pad zit een paard te wachten op zijn vriendinnetje dat graag wil paardrijden. Kleur jij deze paarden kleurplaat in?
Durf jij mee te rijden in deze spooktrein?
Een romantische avond, alleen met haar droomprins .... Cinderella heeft hier zolang van gedroomd! Plots slaat de klok twaalf uur en moet ze vluchten in haar pompoenkoets! Help Assepoesje goed door de straten te rijden en...
Livy, het elfje van de boodschappen, gaat racen. Beweeg met je pijltjes om niet tegen de hindernissen te rijden en verzamel alle boodschappenlijstjes voor zoveel mogelijk punten!
Help de toeristen om alle gouden munten te verzamelen en hen uit het oude labyrint te bevrijden.
Doe je uiterste best en wees sportief: Doe de zomer spelen en probeer de drie wedstrijden, een soort van triatlon, te winnen.
Speel dit spannende avontuur van Kiko het konijntje uit Winx. Bloom van Winx is gevangen genomen door de hele slechte Darkar. Kiko wil haar bevrijden, maar moet in deze magische wereld heel wat creaturen en vijanden...
De mooiste paarden opmaken en verzorgen. Alvorens je goed kunt paardrijden, moet je ook je paard goed kunnen verzorgen.