nextJe zocht op: app dora gratisSpel > app dora gratis
Andere app dora gratis spelletjes:
Dit jongetje is opgesloten in zijn kamer en de sleutel is zoek. Help hem te ontsnappen, zodat hij mee Nieuwjaar kan vieren!
Vind alle verborgen letters van het alfabet in dit Happy Feet spel.
Leg alle Happy Feet puzzelstukjes op de juiste plaats om de pinguïns vrolijk te laten zwemmen.
Kleed Apple White, de dochter van Snow White, uit de mini series Ever After High aan. Kies een andere kapsel of behoud haar weelderige lokken, je hebt keuze uit haar koninklijke jurken en speciale accessoires die ze...
In dit spel leer je hoe je een heerlijk granaatappelsapje kan maken. Het is lekker en verfrissend op een zomerse dag!
Dit meisje heeft een date voor Valentijn. Help haar om er schitterend uit te zien voor haan geliefde! Geef haar mooie make-up, een leuke jurk of broek en prachtige accessoires!
Het Zandkasteel - Hap, Hap, Happerdehap
Hou je van appelgebak? Probeer dan zeker dit online recept eens uit!
Gelukkige Verjaardag! Deze online puzzel zal je alvast in een leuke verjaardagssfeer brengen!
Speel deze grappige mengeling van tetris en vier op een rij. Het is de bedoeling dat je drie dezelfde figuurtjes op een rij of kolom krijgt. Dan verdwijnen ze van het speelveld. Zorg ervoor dat de figuurtjes niet de top...
Je wilt je Oma en Opa op de boerderij bezoeken, maar ze zijn niet thuis. Vind de sleutel en ontsnap het erf!
In dit spel kan je de grappigste Mr Beans maken!
Probeer te ontsnappen uit deze hele speciale tuin. Vind alles wat je nodig hebt om weg te geraken en denk na!
Probeer Sneeuwwitje zo lang mogelijk omhoog te houden. Klik op Sneeuwwitje zodat ze de grond niet raakt. Wanneer er appels van de bomen vallen, vang ze dan op door erop te klikken, zo krijg je bonuspunten! <br...
Kleur deze online tekening in van Sneeuwwitje die net in de vergiftigde appel wil bijten! Kleur de plaat mooi in en wie weet kan je zo de appel weer gezond maken en dus Sneeuwwitje redden!
Vind alle letters in de prentjes van de animatiefilm Happy Feet (2006).
Een verhaaltje om zelf te lezen over Appie en zijn Opa en een appelboom.
Kleed Meneer Aardappel aan in dit online Mr Potato spel!
Selena Gomez - Disappear <br /><br /> Wizards of Waverly Place
Op het strand maken Tom en Jerry zoals steeds grapjes, want lachen is leuk. kleur deze prent van de 2 deugniet vriendjes in.
Help Mickey om de mooiste appels op te vangen om nadien een heerlijke appelvlaai te maken!
Selena Gomez (Alex Russo) en David Henrie (Justin Russo) - Make it Happen <br> Uit de Disney serie Wizards of Waverly Place (WOWP)
Kleur enkele prenten van het Happy Feet kleurboek in met de dansende pinguins!
Nu beschermt Sneeuwwitje zichzelf tegen de boze heks. Gooi alle giftige appels weg en zorg ervoor dat ze niet bij Sneeuwwitje komen! Wanneer je minstens drie appels van dezelfde kleur bijeen hebt, verdwijnen ze.
Help Charger de eenhoorn te ontsnappen uit de manege. De bedoeling is dat je in dit spel aanwijzingen en voorwerpen zoekt, zoals een sleutel, die je nadien kan gebruiken. Je moet op dingen klikken om andere voorwerpen te...
Richt je eigen bedrijfje op: een kapperszaak. Je moet ervoor zorgen dat je klanten zo snel mogelijk bediend worden en blij blijven. Sleep hen naar de juiste stoel, de klant kan kiezen tussen wassen of knippen. Zorg ervoor...
In dit vrolijke Kerstspel speel je de Kerstman. Breng alle pakjes bij de huizen voor het ochtend is.
Wie is de echte kampioen in het schieten op doel? Laat je niet kennen en schiet de ballen raak!
invoegen ...
invoegen http://www.diddl.nl/appgen/index.php?cl=depesche&cp=onlinegames&SESSIONID=54c8211db7049cb390a985d083ffca76&cmd=stfog_c&gat=PADDLDIDDL&SESSIONID=54c8211db7049cb390a985d083ffca76
Leer hier op een leuke wijze het alfabet. Luister goed, kijk naar de grappige prentjes en doe daarna de oefeningen! Voor je het weet, kan je het alfabet!
Kleed Briar Beauty, de dochter van de Schone Slaapster, aan. Haar kamergenote op Ever After High is Ashlynn Ella, de dochter van Assepoester en hun vriendin is Apple White, dochter van Sneeuwwitje, een Royal en heel...
In het kapsalon waar Mr Bean werkt, mag hij enkel poetsen. Wanneer de kapper even niet kijkt, wil Mr Bean toch haar knippen. Help hem snel wanneer de kapper afgeleid is!
Kleur verschillende kleurpaten van Oscar, haaiensnaaier, in en versier de grappige prenten met decoratiemateriaal.
Vier mee met alle Disney figuren de verjaardag van Donald Duck door deze grappige legpuzzel te maken!
Die grappige Scrat uit de Ice Age films is nog steeds op zoek naar nootjes. Zal hij er hier een vinden? Maak deze legpuzzel en wordt vrolijk van Scrat\\\'s verbaasde gezicht.
Heerlijk is de zomer wanneer je die mooie, gelakte nagels nog beter kan tonen. Kies de vrolijkste kleuren met de grappigste zomerse figuurtjes uit, nog enkele diamantjes en accessoires maken alles compleet!
Ga winkelen samen met Wilma Flintstone, Pebbles en Bam Bam. Neem uit de rekken wat er op Wilma's boodschappenlijstje staat. Doe het daarna in het winkelkarretje door op de knop te drukken.
In dit spel vind je een puzzel van de vriendelijke en grappige Mushu uit de Disney tekenfilm Mulan.
Dit meisje wil gaan stappen met haar vriendinnen, maar eerst mag jij haar een volledige makeover geven: haar, make-up en manicure. Kies de gekste kleurtjes, motiefjes en bling uit!
Werk in de zoo en verzorg deze lieve giraf. Geef hem appels, was en droog hem en veel meer!
Hou jij van Apple producten? Dit meisje wel: ze heeft een iPod, iPhone, iPad, iMac en veel meer van Apple. Daarom wordt ze wel eens iGirl genoemd. Kleed haar aan, zodat ze gezellig in haar kamer muziek kan beluisteren. Kies...
Deze legpuzzel is een plaatje van Mavis, de 118 jarige dochter van de vampier Dracula uit de grappige animatiefilm Hotel Transylvania!
Kleur deze grappige online kleurplaat van de Mr Bean cartoons in!
Help deze grappige monstertjes. Ze hebben honger en eten alleen gelei. Gooi de gelei naar je vriendjes en speel alle levels uit!
Nu tetris in 3D, speel jij mee? Het is een superleuke tetris variant. Dit tetris spel is heel goed om je ruimtelijk inzicht te testen. Lukt het jouw om dit grappige 3D tetris spelletje te spelen?
Speel eens tetris op een grappige en originele manier in dit \\\\\\\"Trollige Tetris\\\\\\\" spel. De blokjes hebben in dit spel een tekening. Zorg ervoor dat drie dezelfde tekeningen samen komen te liggen. Je...
Je hebt een nieuw huisdier gekregen: een labrador puppy! Geef hem een naam, een mooi hok, een grappige hoed en te gekke bril!
Help Mulan te ontsnappen uit dit doolhof. Verzamel alle voorwerpen in dit pacman doolhof spelletje!
Op een exotisch eiland, heel ver is Taz terecht gekomen. Hij wil graag ontsnappen! Hiervoor moet hij alle beelden kapot maken. Dit kan hij enkel door de hesp te eten. Wees snel en let op dat niemand Taz opnieuw gevangen...
Geef Kermit de Kikker allerlei grappige outfits voor tijdens de Muppet Show!
Dit is een online Halloween pompoen kleurplaat. Kleur deze grappige pompoen vrolijk in!
Speciaal voor Moederdag wil Fred de taken van zijn vrouw Wilma overnemen. Hij gaat in zijn auto overal naartoe wat op het boodschappenlijstje staat! Zorg ervoor dat hij binnen de tijd terug naar huis kan.
Alle puzzelstukjes liggen door elkaar: leg ze weer op de juiste plaats en de grappige Aristokatten zullen verschijnen!
Help deze kangoeroe te ontsnappen aan de lava van de vulkaan!
Kleur deze grappige prent van Mowgli en King Louie uit Jungle Book in!