nextJe zocht op: auto kapot maken spelSpel > auto kapot maken spel
Andere auto kapot maken spel spelletjes:
Het is weekend en dus de moment om je wagen weer te laten blinken! Geef je auto een grondige schoonmaakbeurt met water en zeep! Doe het zelf in plaats van naar de carwash te gaan. Nadien kan je leuke kleren uitkiezen om...
In dit spel kan je je eigen auto pimpen: maak die supercool!
Mr Bump zit in de botsautootjes op de Kermis. Klik op het andere wagentje met dezelfde kleur zodat Mr. Bump hiertegen aan kan rijden.
Help handige smurf een coole race auto te maken door de onderdelen van zijn wagen naar het chassis te verslepen met je muis. Smurf je best!
Deze nacht race is een avontuurlijk auto racespelletje dat je adrenaline laat stijgen! Je rijdt in het donker op een race autobaan. Klaar om te racen?!
Speciaal voor Moederdag wil Fred de taken van zijn vrouw Wilma overnemen. Hij gaat in zijn auto overal naartoe wat op het boodschappenlijstje staat! Zorg ervoor dat hij binnen de tijd terug naar huis kan.
De Mini Cooper is een sportieve versie van een kleine Britse auto. Hij was oorspronkelijk gebaseerd op de standaard Morris Mini Minor en Austin Seven modellen ontworpen door Alec Issigonis.
Pimp deze auto, zodat het een echt Hello Kitty mobiel wordt!
Help Mr Bean zijn klein autootje te parkeren bij het winkelcentrum!
In de zomer is het leuk om bij te verdienen door auto's te wassen. Geef deze vriendinnen gepaste kleren voor de car wash!
Ga mee met Polly Pocket in haar jeep. Ze rijdt op het platteland. Verzamel alle lieve dieren die je tegenkomt in jouw auto.
Op een dag wordt Harry Potter wakker, omdat er een vliegende auto voor zijn slaapkamerraam hangt. Ron, Fred en George Wemel zitten in de auto en zij redden Harry uit het huis van de Duffelingen. Ze vliegen naar Het Nest,...
Mickey en zijn vriendjes gaan een spannende wedstrijd racen! Kies je favoriete Disneyfiguur en de leukste auto die je mooi kan maken en vertrek!
De broer van Miley of Hannah Montana wil graag een nieuwe auto kopen, maar daarvoor heeft hij natuurlijk geld nodig! Hij moet op het strand binnen de tijd zoveel mogelijk mensen bedienen. Denk jij dat het hem zal lukken?
In dit spel kan je je toekomst laten voorspellen. Vul de lege plaatsen in met vier jongens van je dromen, de jobs die je graag zou willen uitoefenen en je droomauto's. Klik op spin, daarna op stop en zie wat er zal...
Formule 1: welke race auto kies jij: 1 of 2? Begin ze allebei alvast in te kleuren!
Een knappe meid bij een mooie auto. Wat wil je nog meer? Geef dit meisje coole kleren!
Leer in dit spel hoe je een heerlijke, zelfgemaakte pizza kan maken. Je krijgt eerst het recept voor het pizzadeeg, dan kan je de pizza beleggen.
Het is de eerste schooldag en dus tijd om je boekentas te maken. Je hebt weinig tijd, want je bent al laat. Vind al je schoolspulletjes die je hebt laten slingeren in je kamer, keuken en zelfs op de schoolbus!
Blijkbaar kan Dora ook wel eens ondeugend zijn. Nu probeert ze in de les zichzelf op te maken, zonder dat de lerares dit ziet. Lukt het haar?
Dit is een spel voor alle Transformers fans. Je kan hier gewoon online je eigen Transformer maken! Je eigen Transformer samenstellen doe je door alle onderdelen te kiezen en hun kleuren. Laat maar zien wat jouw...
Help de familie Berenstain hun picknick te maken. Waar liggen de spullen die ze willen meenemen?
In dit spel kan jij je lievelings Disney prinsesje maken! Kies het kapsel, de jurk, de juwelen en de make-up zelf uit!
In dit spel kan je je eigen Sonic personage maken, helemaal hoe jij het wilt!
Geef beroemdheid Paris Hilton een volledige makeover: kleding, haar, make-up en accessoires!
Maak zelf je eigen pretpark: kies wat er komt en waar het komt. Je kan ook het voorbeeldje (ga met je muis over het uitroepteken) namaken.
Geef Selena Gomez een volledige make over!
In dit online spel kan je de mooie Rapunzel met de lange, gouden haren aankleden en opmaken. Je kan zelf haar kleren ontwerpen. Het is een leuk spel dat de echte sfeer van het sprookje van de Gebroeders Grimm weergeeft.
Probeer Asterix en Obelix te wekken. Leg de bouwstukken zo op elkaar dat Asterix en Obelix wakker worden.
Maak nu je eigen Mr. Men of Little Miss!
Een lief meisje dat in al deze jurken mooi is, recht uit een sprookje! Jij mag dit sprookje mee helpen maken, door Belle een gepaste jurk te geven!
Maak de lieve en mooie Yasmin van de Bratz Girls op. Nu mag jij kiezen wat zij draagt, laat deze kans niet gaan! Het wordt een echte disco party.
In dit superleuke spel kan je je eigen knuffel maken! Kies uit welk knuffeltje je wil maken en daarna welke stof. Volg de andere stappen, geef je beertje een naam en print je eigen gemaakte knuffeltje uit!
Wil je graag de bijenkorf van Barry de bij mooi maken? Begin dan snel dit spel!
Speel dit hele mooie spel waarbij je samen met je peuter een trein kan maken. Kies kleuren, vormen of random voor kleuren en vormen. De treinconducteur zal een kleur of vorm zeggen waarop jij dan klikt. Uiteindelijk zal...
Deze bekende Columbiaanse zangeres wil eens stijladvies van jou! Haar naam is Shakira, ze werd geboren op 2 februari 1977. Shakira is bij ons ook populair sinds 2002 met het liedje Whenever Wherever. Verder komt ze op...
Daarna zagen de 3 Koningen hoe de Engelen de kerststal binnen gingen en hoe Maria en Jozef liefdevol bij hun kind gingen staan.
Wil jij spetterend vuurwerk zien met Nieuwjaar? In dit spel kan je van een mooie show genieten. Zorg ervoor dat de pijl hoog genoeg geraakt om te ontploffen!
Op Kerstavond kan de Kerstman niet overal pakjes brengen, want sommige schoorstenen zijn niet echt. Zorg ervoor dat de Kerstman van de schoorsteen in het huis kan!
Ondertussen zijn de liedjes van Katy Perry wereldberoemd, evenals haar eigen stijl!
Nu kan je eindelijk je lerares opmaken en hoef je niet meer op eigenaardige en verouderde outfits te kijken!
Maak de prachtigste pony en klik op show.
Geef het hartje in jouw favoriete kleur een nieuwe look. Zorg ervoor dat het er prachtig uitziet elke dag opnieuw of voor Valentijn 14 februari!
Help jij een schitterende en leuke outfit te kiezen in dit Bratz opmaken spelletje? Kleed de Bratz Girls zo hip mogelijk aan en stel zelf de leukste kleren samen! <br /><br
Maak Bloom van de Winx Club zo mooi mogelijk op en laat haar schitteren. Gebruik je eigen magie en creativiteit om de hipste look te creeren!
Kleed Tecna van Winx zo schitterend mogelijk aan. Kies tussen haar shiny, glitterende kleren en geef haar een prachtige outfit die de glitter en glamour waard is!
Speel dit hippe en leuke Winx opmaken spelletje. Kies tussen de meiden van de Winx Club, Stella, Bloom of Flora, en kies uit hun magische garderobe de leukste en coolste outfit. Laat je fantasie en creativiteit er op los en...
Kleed dit meisje uit de Winx club zo hip mogelijk aan. Kies tussen alle coole outfits in haar garderobe.
Maak dit leuk Winx Club meisje dat enorm goed met vloeistoffen overweg kan, eens super mooi. Kies echte feeenkleren uit, daarna kan jij jouw resultaat bewonderen!
Maak het huis van de Winx Club meiden op en plaats ze erin, evenals enkele knappe jongens. Versier alles zo mooi mogelijk naar je eigen fantasie. Laat de magie maar de ronde doen!
Geef Stella van Winx een spetterende outfit die bij haar past. Kies de kleren en accessoires die jij het mooiste vindt en kleed haar in jouw stijl aan!
Klaar om super pizza's te maken? Ga bij Rolf werken en maak de lekkerste pizza's in de hele wereld. Je krijgt bestellingen van klanten binnen en jij moet het juiste beleg in de juiste volgorde op de pizza's leggen. Maak zo...
Amuseer je met het veranderen van de look van deze super ster! Ashley Tisdale, vooral bekend als Sharpay in de superfilm High School Musical (HSM) van Disney.
Help meneer Bentley van Bob de Bouwer een huis te maken. Laaat zien wat je kan en nadien kan je de leuke kleurprent schilderen.
Maak Musa van de Winx Club zo mooi, betoverend en fantasierijk op. Creer een eigen stijl voor de coole Musa van Winx!
Let it snow, let it snow, let it snow.... Een nieuw jaar en witte sneeuw: het moment om prachtige sneeuwpoppen te maken! Hier kan je alvast oefenen.