nextJe zocht op: bak spellenenSpel > bak spellenen
Andere bak spellenen spelletjes:
Hoe ziet jouw droomgebak eruit? Een verrukkelijke chocoladetaart met extra stukjes chocolade erin en karamel erbij? Of heb je liever een Schwarzwald torte met verse rode vruchten? Laat je fantasie de vrije look en versier...
Een huwelijksgebak voor een zeemeermin? Waarschijnlijk de eerste keer dat je dat ziet. Hier kan je er zelf één maken!
Kinderliedjes - Taart bakken
Het is Vaderdag en je wilt je papa verrassen met een heerlijk zelfgemaakt gebak. Versier het daarna ook nog eens heel vrolijk!
Hou je van appelgebak? Probeer dan zeker dit online recept eens uit!
Dit meisje bakt graag potten! Geef haar kleren voor tijdens haar hobby!
Ben jij jarig of ben jij gewoon een echte bakker of bakkerin? Speel dit spel, bak je heerlijkste en mooiste taarten, snij ze goed en versier het gebak zoals je kan zien! Doe je best om zoveel mogelijk levels uit te spelen.
Voor Halloween kan je de heerlijkste gebakjes maken met pompoen! Verkleed je in een spookje en geef je familie en vrienden de lekkerste gebakjes.
Help Hello Kitty met het bakken van de heerlijkste muffins en versier ze met kaneelsuiker!
Probeer het water niet uit je mond te laten lopen bij dit smakelijke memory spel! Je ziet heerlijke taarten en gebakjes. Onthou waar welke lekkernij ligt en duid steeds 2 dezelfde cakejes aan!
Wat is er nog lekkerder dan chocolade of aardbeien? Wel, een brownietaart met aardbeien natuurlijk! In dit spel leer je een echte brownietaart met aardbeien en nootjes bakken. Gebruik daarna het recept in je eigen keuken.
Het is de verjaardag van je beste vriend(in) en jij wilt een heerlijke verjaardagstaart bakken! Versier die op een prachtige manier zodat iedereen begint te watertanden!
Bak een verrukkelijke Pecan Pompoentaart. Volg de instructies en je kan snel smullen van een heerlijk pompoengebak met pecannootjes.
In dit spel mag je je handen vuil maken om jam koekjes te bakken. Bak deze heerlijke gelei koekjes en hou daarna het recept bij om de cookies in het echt te maken als je toestemming hebt van je ouders.
In dit spel leer je een echte, heerlijke Italiaanse pizza maken! Volg de instructies en bak je pizza hier.
Niets is lekkerder dan een frisse citroentaart op een warme zomerdag. Leer in deze gratis kook workshop hoe je dit heerlijk citroengebak kan maken.
Bak de lekkerste pannenkoekjes in dit spel. Volg de instructies en voor je het weet heb je een stapel heerlijke pannenkoeken voor je neus!
In dit spel leer je overheerlijke Scampi Tortilla Canapés maken. Eerst bak je kort de tortilla's, dan bak je de ingrediënten. Uiteindelijk staat je gerecht op tafel om aan je familie te serveren.
Help Dora om alle lekkere gebakjes op te eten waarnaar ze vraagt. Klik enkel op de cakejes waarvan ze droomt, want anders verlies je punten.
Lust jij graag worteltaart? Maak dan een heerlijk gebak met worteltjes in dit spel!
Het is tijd om enkele heerlijke uitziende cupcakes te maken! Volg het pijltje om de ingrediënten te mixen en maak de cupcakes klaar. Leg er nog enkele prachtige eetbare bloemen bij en dien de gebakjes op!
Bak de heerlijkste chocolade brownies helemaal zelf! Wil je het recept ook in het echt maken, vraag dan even eerst toestemming aan je ouders.
In dit spel kan je de heerlijkste pannenkoeken met bosbessen bakken. Maak eerst het beslag door de aanwijzingen op te volgen. Daarna kan je de pannenkoeken in de pan bakken. Tenslotte serveer je ze aan tafel. Smakelijk!
Bak de heerlijkste brownies helemaal zelf in dit spel!
Voor Halloween kan je een heerlijke pompoentaart hier online bakken. Ook vind je het recept, maar vraag eerst toestemming aan je ouders om het te maken!
In dit spel leer je hoe je een Smurfin taart kan bakken. Let goed op, want dankzij het recept, kan je het gebak ook in het echt maken. Vraag wel eerst je ouders om toestemming!
In dit spel kan je chocoladekoekjes bakken. Je vindt ook het recept om daarna de koekjes met je ouders in het echt te maken!
Help Polly Pocket ervoor te zorgen dat de waterval niet vervuild geraakt. Recycleer alles in de juiste vuilbakken.
In dit spelletje kan je een mooi doosje heerlijke chocoladebonbons voor je Valentijntje maken! Kies een vorm uit voor de chocolade. Versier en bak de chocolade af. Je kan zelf een mooi doosje kiezen, dit inpakken en...
In dit spel zou Charlotte Aardbei een heerlijk aardbeientaartje willen maken. Help haar om voldoende fruit te verzameln voor een gebak! Je kan fruit krijgen, door minstens drie dezelfde stukken fruit naast elkaar te...
Ken jij het lekkere gebak met aardbeien al? Het heet Strawberry Shortcake, het is een aardbeientaartje dat jij nu zelf kan maken! Vraag aan je ouders of je mag bakken, vraag hulp bij het recept en verras hen met een...
Help Minnie Mouse de mooiste hartjes muffins voor Mickey Mouse te bakken!
In Aardbeienland woont Strawberry Shortcake samen met haar vrienden. Er groeien daar vele soorten fruit. Strawberry Shortcake (of Charotte Aardbei) wil graag bessen plukken om een heerlijk lekker gebak te maken. Pluk jij...
Help de boer bij het eten geven van deze lieve kuikentjes. Elk voederbakje heeft een kleur, dezelfde als het kuikentje. Plaats het juiste kuiken bij het goede bakje door slim na te denken!
Bak tijdens je vakantie nog de heerlijkste koekjes in de mooiste vormpjes. Versier deze koekjes en het hele huis ruikt lekker.
Bij deze feestdagen past een heerlijk en mooi versierd gebak!
Verveel je je een beetje op een regenachtige dag? Dan is het de moment om leuke cup cakes te maken! Oefen hier alvast en daarna kan je het recept printen en met een volwassene klaarmaken. Wanneer de muffins gebakken zijn,...
Jij kan in dit spel de prachtigste verjaardagstaart of het mooiste huwelijksgebak versieren. Wil je gewoon een grote cake maken, kan dit ook. Laat je ouders of vriend zien welk bruiloftsgebak jij wil hebben.
Je kan samen met de lieve pony's van My Little Pony een kamer klaarmaken voor een prachtig verjaardagsfeestje! Je kan je ballonnen, gebak, stoeltjes en feesthoedjes kiezen.
De film Planeet 51 volgt kapitein Charles "Chuck" Baker (Dwayne Johnson), een menselijk astronaut die landt op Planet 51 en denkt dat hij er het eerste levende wezen is. Hij komt er echter gauw achter dat de...
Bak de lekkerste Valentijnskoekjes voor je vriendje, vriendinnetje of familie en smul er samen van.
Blijkbaar weet deze Zwarte Piet niet dat pepernoten gebakken moeten worden in plaats van gekookt, dus zorg ervoor dar de pepernoten niet in het water komen!
Op een dag komen Hans en Grietje een peperkoeken huisje tegen in het bos. Het huisje ziet er heel lekker uit, met gebakjes en snoep. Jij kan het huisje van de heks versieren!
Eigenlijk heeft Sneeuwwitje het heel erg naar haar zin bij de zeven dwergen: ze bakken samen, spelen samen, kleuren samen en vertellen elkaar verhaaltjes!
Een prachtige verjaardagstaart kan je hier maken voor vrienden of familie. Versier het gebak met de leukste vormpjes. Klik op de taart zelf om een andere kleur te kiezen. Klik uiteindelijk op next voor een spetterende...
Hoe een pizzabakker werkt? Probeer het hier zelf uit.
Help Bob de Bouwer om op Spud te slaan met een hamer, wanneer hij zich laat zien uit 1 van de vuilnisbakken. Wees snel, want Spud gaat steeds sneller weg!
Leer koekjes bakken samen met deze 2 leuke konijntjes. Je moet de korte recepten onthouden en zien dat al het gebak en de thee op tijd klaar is voor het feestje.