Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/spelik/public_html/zoeken_functies.php on line 92
barbie .nl zoeken - Speel alle spelletjes gratis op ik.be
 
nextJe zocht op: barbie.nl zoekenSpel > barbie.nl zoeken
Andere barbie.nl zoeken spelletjes:
Vind jij alle kleine Spongebob figuurtjes die verborgen werden in dit online Spongebob spelletje? Het is een zoek en vind spelletje, dus zorg ervoor dat je alle Spongebobs vindt!
Kan jij alle verschillen vinden in dit Monsters en Co spelletje? Als het je lukt, mag je een level hoger spelen.
Vind jij alle verschillen in dit online Hercules spel?
Doe je best en vind alle verschillen in deze leuke en vrolijke Valentijnsprentjes!
Kan jij de verschillen vinden in deze Bolt zoekplaatjes? Duid ze allemaal aan!
Speel dit Wreck It Ralph spel van de nieuwe Disney film!
Speel Balletje Balletje met Zwarte Piet en zoek de pepernoot!
Probeer alle Kermit de kikkers te vinden in dit Muppets spel!
Help Maja om alle potten honing te verzamelen. Doe dit door alle andere voorwerpen eronder te laten verdwijnen. Heb je 3 dezelfde dingen op een rij of een kolom kunnen plaatsen, dan verdwijnen die.
Zoek alle verborgen voorwerpen in dit spel van de Schone Slaapster!
Het is tijd om je zoekvaardigheden te gebruiken om verborgen voorwerpen te vinden in het Muppets plaatje. Vind de verborgen voorwerpen in korte duur voor een hoge score. Als je verkeerd klikt, verlies je 20 seconden. Veel...
Vind jij alle verschillen in de plaatjes van Phineas en Ferb?
Vind jij de verschillen in deze prentjes van Ratatouille de Disney film?
Waar zijn alle pompoenen? Let goed op, daarna worden ze omgedraaid. Klik elke keer op 2 dezelfde pompoenen, maar pas op want ze veranderen steeds van plaats!
Weet jij waar alle vriendinnen van Strawberry Shortcake verborgen zijn? Vind hen allemaal!
Vind jij de zes cirkels in deze prent?
Zoek samen met Mickey en Pluto dezelfde prentjes door erop te klikken!
In de verschillende prentjes van Pocahontas zijn er enkele gelijkenissen. Vind deze voorwerpen en speel dit leuke spel uit!
Vind jij de verschillen tussen de plaatjes? Het zijn allemaal prentjes van Smurfen! Behaal een hoge score. <br /><br
Help het konijn de eieren te vinden in het oerwoud.
<b>Behaal de hoogste score!!!</b> <br /><br /> Dit spel is een "snake" variant. Probeer zoveel mogelijk kaas te eten, maar let op voor de muizenvallen die verschijnen! <br /><br...
Speel dit leuke en educatieve zoek spelletje met Nijntje het schattige konijntje, bekend van televisie. Leer samen met Nijntje, in het Engels Miffy, het juiste eten zoeken. Je hoeft hiervoor geen Engels te kennen, het enige...
De Kerstman strooit ook graag met snoepjes. Ga ernaar op zoek en maak jezelf en de Kerstman gelukkig.
Als je van 'zoek de verschillen' spellen houdt, zal je zeker van dit spel houden! Het is volop zomer en op het strand is er precies al veel sfeer!
De schattige Paashaas is eigenlijk een hele goede danser! Help hem om een coole dans outfit uit te zoeken, zodat hij een speciale Paasdans kan maken!
In deze plaatjes van de Disney film Rapunzel moet je goed zoeken om de kleine prentjes in terug te vinden. Klik erop en ga naar het volgende level.
Speel allerlei giraf spelletjes in dit giraffen avontuur! Je kan minispelletjes spelen zoals rekenen, kleuren per nummer, dokter Bibber, voorwerpen zoeken en puzzelen.
De vlag van Albanië is niet zo moeilijk om in te kleuren, zolang je maar weet welke kleuren je nodig hebt! Kan jij de Albanese vlag inkleuren zonder de kleuren op te zoeken? <br /> <i>uit de reeks...
Dit kleine meisje wil graag leren golfen. Help haar alvast met leuke golf kleding uit te zoeken!
Speel dit Dumbo spel waarin je alle letters van het alfabet moet zoeken in enkele prentjes uit de Disney tekenfilm Dombo.
Je wilt je Oma en Opa op de boerderij bezoeken, maar ze zijn niet thuis. Vind de sleutel en ontsnap het erf!
Creëer je eigen waterpark! Plaats alle attracties waar je zelf wilt, daarna kan je nog leuk speelgoed kiezen en mensen die natuurlijk je waterpark komen bezoeken!
Help Mr. Bean met het zoeken naar zijn verloren spullen!
Kabouter Plop - Wij zoeken een schat
Deze meisjes houden een Paasfeestje. Ze zoeken samen naar paaseieren en hebben superveel plezier onder beste vriendinnen!
In dit spel kan je verschillen zoeken tussen prentjes van Emma en haar vriendin die Halloween avond vieren!
Mr Vergeetachtig vergeet waar hij alle appelen verstopt heeft. Help jij even mee zoeken?
Op de boerderij kan je ook spannende avonturen beleven! De kuikentjes zijn ontsnapt en Strawberry Shortcake gaat ze zoeken. Ze springt op haar paard Honey Pie en kijkt rond voor je kipjes! Help jij Strawberry met zoeken? ...
Op een dag wil Roodkapje haar Grootmoeder bezoeken in het bos. Jij kan haar helpen om leuke kleren uit te kiezen.
Hier vind je een puzzel van Bee Movie over Barry en zijn beste vriend Adam die een job zoeken. <br /><br
Speel dit leuke spel waarin je je eigen huwelijk kan plannen. Het is een soort van managementsspel. Eerst kan je geld voor je bruiloft verdienen door kleine spelletjes te spelen, zoals geld opvangen en verschillen zoeken. ...
In de spannende avonturen van de Incredibles zijn er letters verstopt en jij mag ze zoeken! <br /><br
Op een dag probeert Barbie Scooby Doo te zoeken in een spookhuis, kan jij hem vinden?
Oh nee, onderweg zijn pakjes uit de zak gevallen. Help Sinterklaas om de verloren pakjes opnieuw te vinden! Je kan best eerst pakjes zoeken en nadien in de schoenen van de kindjes verstoppen. uiteraard zal Sinterklaas...
Oh nee, alle dieren ontsnappen uit de zoo! Kan jij ze terugvinden? Zoek goed en klik ze aan. Als je wil weten, hoeveel en welke dieren je nog moet zoeken, kijk dan links op het scherm.
De prinsessen van Disney zijn enkele van hun favoriete voorwerpen kwijt. Jij kan hen helpen zoeken. Zorg ervoor dat je ze binnen de tijd vindt! De prentjes die tevoorschijn komen, zullen je aanwijzingen geven.
Prinses Aurora, de Schone Slaapster, wandelt in het mooie bos om na honderd jaar slapen opnieuw al haar vriendjes te bezoeken.
Speel dit zomers spel waarbij je voorwerpen moet zoeken die goed verstopt zijn. Vind jij ze allemaal? Klik erop met je muis en win dit spel!
in dit spannende avontuur moet je Aladdin verder helpen door de verschillen te zoeken. Let wel op de tijd!
Speel dit my little pony spel waarbij je twee dezelfde prenten van paarden moet zoeken, las je uitgespeeld bent, krijg je mooie plaatjes van pony's te zien!