Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/spelik/public_html/zoeken_functies.php on line 92
belle spelletje gevonden op www.ik.be
 
nextJe zocht op: belle spelletjeSpel > belle spelletje
Andere belle spelletje spelletjes:
Gezellig zitten Belle en het Beest zich op te warmen in het kasteel. Om voor een leuke verrassing te zorgen, wil Barstje een foto nemen als herinnering aan het mooie moment, maar hij weet niet goed hoe het moet. Daardoor...
Dit meisje beleeft enorm veel plezier met bellen blazen. Geef haar een leuke lente outfit om te spelen met haar vrienden!
Laat Belle schitteren in 1 van deze prachtige jurken!
Heel onverwacht misschien, maar Belle heeft beslist dat ze bij het Beest wil blijven. Ze heeft dus kleren voor elk seizoen nodig. Laat je verbeelding maar gaan!
Een lief meisje dat in al deze jurken mooi is, recht uit een sprookje! Jij mag dit sprookje mee helpen maken, door Belle een gepaste jurk te geven!
Voor het kasteel van haar beste vriend, vind je Belle terug. Jij mag haar mooi aankleden!
Beweeg met je muis over de Cupido's en luister naar deze mooie Liefdesbellen.
Ook in de winter is Belle lief voor de vogeltjes en strooit ze granen, geen brood, want dat is niet goed voor vogels. Brood bevriest, ook wanneer het in de buik van de vogels zit. Maak deze mooie puzzel en denk eraan om...
Winter, sneeuw en Belle en het Beest zijn samen buiten de vogels eten aan het geven. Maak deze prachtige kleurprent, print ze af en hang ze in je slaapkamer om zelf te kunnen dromen van mooie momenten.
Hoor jij ook de prachtige Kerstmis bellen luiden? Je kan de leukste liedjes zelf spelen. Precies een engelenkoor!
Vrolijk en blij denkt Belle aan haar leuke momenten samen met het Beest, vanavond heeft ze opnieuw een afspraakje met hem. Even kijken wat ze zal aandoen.
Deze jongen en dit meisje zijn verliefd en proberen elkaar te bellen op het werk. Let op dat de collega of baas dit niet ziet, want dan is het spel gedaan. Probeer uit te spelen!
Op deze mooie prent leert Belle het Beest lezen in het kasteel. Stilaan beginnen ze de beste vrienden te worden.
De kleine feetjes van de Winx Club zijn door een fout van professor Wizgiz vermenigvuldigd. Lord Darkar is boze dingen met hen van plan. Gelukkig heb je de toverstaf van Ms. Faragonda om de klonen te vangen en hen te redden....
Vind de verborgen voorwerpen in deze prentjes van de Kerstmis Dinsey Film "Belle en het Beest een Betoverend Kerstfeest".
Belle en het Beest - Er is iets <br /><i>uit het album: Disney Liedjes</i>
Belle en het Beest - In Ons Dorp
Belle en het Beest - Diep in de zee <br /><br /> Meezingliedje
Maak deze legpuzzel van de Disney Prinsessen Aurora, Ariel, Sneeuwwitje, Jasmijn, Assepoester en Belle!
Maak Pony Bella op voor haar show in het circus. Kies mooie kleren, accessoires en make-up. Als het opmaken te lang duurt, kan je best even naar de verzorger bellen!
Bevrijd je spookvriendjes uit de zeepbellen...
Speel dit strategische H20 spel samen met Rikki, Cleo en Emma. Zorg ervoor dat alle bellen van het veld verdwijnen. Doe dit door de juiste kracht te kiezen. Laat de bellen vollopen of maak ze leeg. Wanneer een bel vol of...
Alyson Renae Michalka (Torrance, 25 maart 1989) is een Amerikaanse actrice en zangeres. Michalka werd beroemd bij Disney Channel toen ze een rol kreeg in de serie Phil of the Future in 2004. Ze was later ook in de Disney...
In dit spel kan je met Belle en alle inwoners van het betoverde kasteel Mastermind spelen.
Vang alle bijen op in een luchtbel. Wanneer je meer bijen in 1 luchtbel stopt, krijg je meer punten. Je kan ook de wekker en zeep om bellen te blazen, vangen!
Je kan alle Disney prinsessen aankleden in dit spel: Sneeuwwitje, Doornroosje, Ariel, Assepoester, Mulan, Jasmine, Esmeralda en Belle!
Kleur verschillende kleurplaten in van Sneeuwwitje en de zeven dwergen en maak ook een prentje met Belle mooi!
Een gsm: gemakkelijk om mee te bellen of smsjes te sturen, maar het is in feite ook een modeaccessoire. Leer hier hoe je je GSM het mooiste kan pimpen of versieren!
Kies je eigen Winx meisje uit en laat haar groeien door zoveel bellen te pakken als je kan. Bewegen gebeurt dankzij je pijltjes. Let wel op dat je geen bellen neemt die groter zijn dan je Winx favoriet, want dan is het...
Plopper de Plopper de Plop, kabouter Plop kent wel hele leuke spellen, zoals bellen blazen. Maak deze puzzel en je krijgt een mooie prent!
Laat deze leuke dolfijn de coolste truckjes doen: maak de mooiste, hipste en meest gekke sprongen en verdien zo het meeste punten!