Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/spelik/public_html/zoeken_functies.php on line 92
ben10 aankleden gevonden op www.ik.be
 
nextJe zocht op: ben10 aankledenSpel > ben10 aankleden
Andere ben10 aankleden spelletjes:
Geef het meisje Neytiri uit de film Avatar een nieuwe look!
In dit spel kan je Barbie aankleden zoals jij het graag zelf wilt!
Geef Ariel een leuke look voor in het water!
Laat Belle schitteren in 1 van deze prachtige jurken!
Kleed deze schattige baby op en geef ook een speelgoedje.
Kleed Hello Kitty op een leuke manier aan! <br /><br
Geef Tweety de leukste, grappigste en coolste kleedjes!
Help dit knappe feetje Bloom van Winx Club, de fee van het vuur, aan te kleden. Welke kledij vind jij het leukste bij haar passen? Nu mag jij kiezen!
Wil je lekkere snoep met Halloween, dan kan je best een cool kostuum kiezen. Dit meisje wil zich in heks verkleden, maar weet nog niet goed welke kleren ze zal aandoen. Aan jou de keuze!
In dit spelletje kan je Madeline Hatter, de dochter van Mad Hatter uit Alice in Wonderland, aankleden voor een schooldag op Ever After High.
In dit online spel kan je de ondeugende Tom en Jerry aankleden!
In dit spel kan jij Barbie aankleden voor een leuk avondje uit met haar vriendinnen!
In dit spel kan je de bruid en bruidegom helemaal aankleden, een mooi kapsel geven, nagels lakken en zelfs een prachtige ring uitkiezen voor hun huwelijk!
In dit online spel kan je de mooie Rapunzel met de lange, gouden haren aankleden en opmaken. Je kan zelf haar kleren ontwerpen. Het is een leuk spel dat de echte sfeer van het sprookje van de Gebroeders Grimm weergeeft.
Voor je verjaardag kan je deze ballon heel grappig aankleden. Je kan hem ook leuk versieren, afdrukken en aan iemand geven die jarig is!
Dit is een spelletje waar je de acteurs van Twilight New Moon kan aankleden.
In dit spel kan je Bloom en Sky van Winx aankleden voor een super romantische date of een huwelijk!
Het lieve meisje dat naar Aardbeien ruikt is Charlotte Aardbei. Ze wordt ook Aardje Bei of Strawberry Shortcake genoemd. Ze heeft steeds schattige kleedjes aan, jij mag haar deze keer helpen om leuke, zomerse kleren te...
Je kan deze kindjes aankleden om een rit met deze prachtige trein te maken!
In dit spel kan je Woody de cowboy, het lievelingsspeelgoed van Andy in de film Toy Story, aankleden.
Samen met Dora en Diego mag jij naar een verkleedfeestje. Help jij Dora en Diego om grappige kleren te maken? Klik op Dora of Diego, wie jij graag wil aankleden!
In dit spel kan je Witje, het baby ijsbeertje leuk aankleden, want zij houdt van mode!
Voor het kasteel van haar beste vriend, vind je Belle terug. Jij mag haar mooi aankleden!
In dit spel kan je Porky Pig, het varken uit de Looney Tunes, aankleden. Porky is vooral bekend om zijn onzekere gestotter en gehaspel. Th-th-th-that's all folks! Begin maar met spelen!
Hier kan je een goede vriend van Winnie de Poeh aankleden. Het is de ezel Iejoor. Welke kleren vind jij leuk voor hem?
In de Disney film Alice in wonderland volgt Alice een wit konijn waardoor ze in Wonderland komt. Het konijn heeft weinig tijd dus jij kan hem helpen met aankleden.
Je kan alle Disney prinsessen aankleden in dit spel: Sneeuwwitje, Doornroosje, Ariel, Assepoester, Mulan, Jasmine, Esmeralda en Belle!
Dit meisje wil graag een ballerina worden, daarom neemt ze lessen. Jij mag haar helpen voorbereiden bij het aankleden voor haar ballerina cursus.
Prinses Jasmine gaat trouwen met Aladdin, jij mag de twee geliefden aankleden voor het huwelijk!
De getalenteerde en jonge zangeres Rihanna mag jij in dit spel opmaken en aankleden! Bovendien kan je zien hoe ze er voordien uitzag en na je makeover!
Maak samen met je peuter een sneeuwman. Kan hij of zij al zeggen hoe de sneeuwman gemaakt kan worden en hoe hij zich moet aankleden?
Deze pony is heel uniek en je kan haar aankleden om haar nog specialer te maken. Haar naam is Minneke en is enorm lief. Verzorg haar goed!
De helpers van de Kerstman zijn elfjes met puntoortjes en vaak lange gestreepte sokken. Jij mag 2 van de Kerstman's elfjes aankleden.
Deze lieve Looney Tune is de snelle Road Runner, jij mag hem hip aankleden!
Deze drie feevriendinnetjes gaan naar het Grote Magische Bal van de Prinses. Jij mag hen opmaken en aankleden voor dit speciale feest! Laat hen schitteren.
Kleed de hippe meiden van Bratz aan met de coolste outfit die jij zelf mag samenstellen en creeren. Je kan kiezen of je Yasmin, Cloe, Jade of Sasha met je eigen creaties gaat aankleden. Laat ze maar eens schitteren in hun...
Barbie als Rapunzel, net zoals in de film! Hier kan jij Barbie zo mooi mogelijk aankleden en opmaken, zodat ze kan schitteren bij haar prins! Klik op de borstel om het haar te veranderen, op de verf voor de jurken, op de...
In dit spel kan je prinses Jasmijn aankleden voor een avondje uit met Aladdin of een avontuurlijke wandeling!
Ben jij als sterrenbeeld een ram of heb je een vriend of vriendin die ram is? Stuur dan zeker dit spel door, want hij of zij kan deze actieve en energieke ram aankleden met kleren die bij het sterrenbeeld passen.
Een leuke variant in de aankleden categorie. Je kan Winnie het dinsey beertje van nieuwe kleding voorzien.