nextJe zocht op: beste spel ter wereldSpel > beste spel ter wereld
Andere beste spel ter wereld spelletjes:
Op vakantie kan je wel eens vrienden voor het leven maken! Deze vier vrienden zijn echt beste vrienden geworden en hebben een leuke foto als aandenken aan de beste vakantie! Maak deze online puzzel.
Samson en Gert - Beste vriend op aarde <br /> Uit het album: 20 Jaar Samson & Gert (2010)
Leer de beste goocheltrucs hier online! Kijk eerst hoe deze professionele goochelaar zijn goochelshow opvoert, want nadien is het jouw beurt om de goochelaar van de show te worden.
Doe de Stijl quiz van London Tipton of Brenda Song en je krijgt de beste tips voor jouw eigen kledingstijl! Er zijn ook nog enkele make-up tips voor jouw huid en gezicht!
Laat Dora op haar nieuwe bmx de beste parcours afleggen.
Het kleine zusje van Pingu de pinguïn is Pinga. Samen met de beste vriend van Pingu, Robbie de zeehond, sleet ze van de ijsberg af op hun houten sleetje. Puzzel deze Pingu prent weer heel!
Dit is een legpuzzel van Frankenstein, de beste vriend van Dracula in de animatiefilm Hotel Transylvania (2012).
Het is de verjaardag van je beste vriend(in) en jij wilt een heerlijke verjaardagstaart bakken! Versier die op een prachtige manier zodat iedereen begint te watertanden!
Je hebt een eigen Sandwich zaak en maakt lekkere boterhammen voor je klanten. Lever de bestellingen snel af om meer geld te verdienen en je winkel uit te breiden.
Het is vakantie en Lemon Meringue geeft een strandfeestje. Ze heeft een hele kleerkast vol met leuke accessoires en zomerjurkjes. Kies jij de beste outfit voor Lemon Meringue uit? Dan kan ze op tijd haar vriendinnen...
Leer hoe je de beste massage kan geven in dit massagespelletje. Een chocolademassage of een klassieke massage met olijfolie, het kan allemaal in dit wellness spelletje.
Help Chelsea en Raven om zoveel mogelijk te verdienen in de Chill Grill. Maak de bestellingen binnen de tijd! Klik op het eten en het drinken dat je bovenaan ziet afgebeeld om het aan de klanten te geven. let op voor het...
Jij hebt een nagelsalon en Victoria Justice wil een manicure van jou! Doe je best en geeft actrice en zangeres Victoria Justice de beste nagel verzorging die je kan geven!
Speel dit leuke Kerstmis spelletje waarbij je dit meisje de mooiste accessoires en beste look kan geven!
Lola en haar beste vriendin Lotta hebben heel veel plezier. Maak deze online Lola legpuzzel en je zal het zien!
Help Donald Duck om de beste ijscoman te worden: Stapel alle ijsbollen op elkaar en bouw het hoogste ijsje in de wereld!
Lemon Meringue is de beste vriendin van Blueberry Muffin en uiteraard ook een vriendin van Strawberry Shortcake! Geef haar een leuke make-over!
Het meisje Kathy heeft zelf een supermarktje opgezet. Help haar de bestelling klaar te nemen en op tijd af te leveren.
Ga mee met Barbie naar strand en beleef de beste zomerdag ooit!
In het water worden de beste vriendinnen Emma, Cleo en Ricki alle 3 zeemeerminnen. Maak deze H20 puzzels!
Beste vriendinnen Emma, Cleo en Ricki hebben een leuke foto van hen, maar die is op de grond gevallen. Kan jij de foto weer heel maken?
Deze meisjes houden een Paasfeestje. Ze zoeken samen naar paaseieren en hebben superveel plezier onder beste vriendinnen!
Hello Kitty heeft honger. Jij hebt een restaurant en het is de bedoeling dat je haar het eten geeft dat ze vraagt. Onthou goed de bestellingen en klik op het juiste moment op het juiste eten!
Help Rufus van Kim Possible in zijn restaurant Bueno Rufus door de bestellingen juist af te werken. Ben jij snel genoeg?
Geef op het strand massages en leer hoe je de beste massage kan geven!
Het is weer bijna Halloween en iedereen wil het huis versieren. Jij hebt een pompoen winkel en maakt de pompoenen speciaal voor de klant. Kies de juiste vorm, ogen, mond en hoed uit en klik daarna op de bestelling van de...
Eindelijk heeft de prins Sneeuwwitje kunnen redden. Hij draagt haar naar het kasteel, waar ze gaan trouwen, een groot feest houden en iedereen is uitgenodigd. Vooral Sneeuwwitjes beste vrienden, de zeven dwergen...
Je kent Mitchel Musso wel van de Disney Channel serie Hannah Montana als Oliver Oken, haar beste vriend. Ook speelt hij koning Brady in de serie "Pair of Kings".
Verzorg dit lieve paard alsof het jouw beste vriend is. Borstel het en kleed het daarna aan.
Hier vind je een puzzel van Bee Movie over Barry en zijn beste vriend Adam die een job zoeken. <br /><br
Hier vind je een prachtige puzzel van Yasmin van Bratz. Ze besteedt veel aandacht aan het tijdschrift en bedenkt slimme plannetjes om het plan van Burdine&De Tweezels te dwarsbomen. <br /><br
Geef Donald Duck de kleren die het beste bij hem passen. Zorg ervoor dat Daisy Duck de makeover van Donald Duck ook goed vindt.
Deze Disney Prinses is verliefd. Ze is verliefd op Aladdin en vraagt Geest om hulp bij haar outfit. Geest heeft prachtige kleren, accessoires en schoenen voor Prinses Jasmijn, maar hij weet niet welke de beste zouden zijn...
Welke kleren vind jij het beste bij Elmo van Sesamstraat passen?
Voor het kasteel van haar beste vriend, vind je Belle terug. Jij mag haar mooi aankleden!
Hier is Geest, één van de beste vrienden van Aladdin. Hij komt uit een magische lamp en is heel grappig. Hij kan toveren en houdt van andere kleren. Hij kiest graag mooie, grappige of zonnige kleren uit. ...
In dit spel gaat de beste vriend van Miley, Oliver (Mitchel Musso), op zoek naar schatten op het strand. Je hebt een metaaldetector die aangeeft of je je in de buurt van iets waardevols bevindt. Pas op dat je schatten niet...
Deze actrice en zangeres viert morgen haar verjaardag. Ze is geboren in Amerika op 20 augustus 1992. Jullie kennen haar vast van de Disney film Camp Rock als Mitchie Torres. In de serie "Barney and Friends"...
Hier vind je een prachtige prent om in te kleuren, af te printen en je mama mee te verrassen op deze speciale dag. Laat haar zien dat je haar de beste mama in de wereld vindt! Vandaag is het moederdag :)
De moedige hond Scooby Doo en zijn beste vriend Shaggy zijn opgesloten op een verlaten piratenschip, een spookschip. Help hen voorwerpen te verzamelen en deze te gebruiken op de juiste momenten. Ontrafel het geheim!
Deze bekende Disney actrice en zangeres is geboren als Selena Marie Gomez op 22 juli 1992. Morgen wordt ze dus 17 jaar! Deze speciale verjaardag zal ze wel met haar beste vriendin, Demi Lovato vieren! We kennen Selena van...
Het ondeugende elfje dat de beste vriendin is van Peter Pan, wil er graag goed uitzien, want ze gaat een avondje weg met haar elfenvriendjes. Kijk jij mee in haar garderobe?
De bekende kleindochter van Hilton wordt beschouwd als glamoureus en stijlvol. Ze draagt steeds de laatste mode en besteedt veel aandacht aan haar kleding en accessoires. Deze keer mag jij beslissen hoe ze eruit zal zien!
Ga na met welk karakter van de Totally Spies meiden jouw karakter het beste overeenkomt. De quiz is in het Engels, maar als je je best doet, kan je het wel begrijpen. Op het einde kan je zelfs een speciale pas afprinten!
Op deze mooie prent leert Belle het Beest lezen in het kasteel. Stilaan beginnen ze de beste vrienden te worden.
Een mooi kleedje, een leuk topje met een schattige rok of een stijlvolle broek: wat vind jij het beste voor Jade?
Een verliefd bruidspaar dat net beslist heeft om te trouwen, nu kan jij hen helpen met de bruidsjurk van je dromen uit te kiezen, het prachtigste boeket en het beste kostuum om er een dag om nooit te vergeten van te maken!
Klaar om super pizza's te maken? Ga bij Rolf werken en maak de lekkerste pizza's in de hele wereld. Je krijgt bestellingen van klanten binnen en jij moet het juiste beleg in de juiste volgorde op de pizza's leggen. Maak zo...
Zin in een heerlijk ontbijt? Run in dit spel een bed & breakfast en geef de klanten het ontbijt dat ze graag willen: een eitje met wat brood en boter of custard. Zorg ervoor dat je de bestellingen juist maakt. Smullen...
Kleed dit Bratz meisje zo classy mogelijk aan. Geef haar een chique look voor een avondje uit of creer een stijl die jij vindt dat het beste bij haar past. Klaar om de geschikte outfit te kiezen?
Sinterklaas karaoke - Sinterklaas kapoentje en Sinterklaasje bonne, bonne, bonne <br /><i>uit het album: ik.be (2013)</i>
Sinterklaas karaoke - Sinterklaas Goedheiligman<br /><i>uit het album: ik.be (2013)</i>
Sinterklaas karaoke - De Zak van Sinterklaas<br /><i>uit het album: ik.be (2013)</i>
Sinterklaas karaoke - Dag Sinterklaasje welkom<br /><i>uit het album: ik.be (2013)</i>
Er werden verschillende voorwerpen verborgen bij de tuinkabouters uit Gnomeo en Juliet, de animatiefilm gebaseerd op het verhaal van Shakespeare. Zoek en vind alle voorwerpen weer!
Op een podium voelt Violetta zich goed. Dan kan ze met haar vrienden zingen en dansen, haar hobby's dus. Deze online Violetta legpuzzel laat zien hoe graag ze een ster is!