nextJe zocht op: beter leven zec en codiSpel > beter leven zec en codi
Andere beter leven zec en codi spelletjes:
Samson en Gert - Vrienden voor het leven <br /> Uit het album: 20 Jaar Samson & Gert (2010)
Kleur deze kleurplaat van de tekenfilm A Bug's Life (Een Luizenleven) in!
De Leeuwenkoning - Levenscyclus <br /><br /> Meezingliedjes
Clouseau - Wat een leven
In Ever After High is Raven Queen de dochter van de Boze Koningin uit het Sprookje van Sneeuwwitje en de 7 Dwergen en ze hoort in de voetsporen van haar moeder te treden. Dit wil Raven niet, ze wil haar eigen toekomst...
Leg alle puzzelstukjes van Babar en de belevenissen van Badou op hun plaats.
Dit is een online legpuzzel van de Disney animatiefilm a Bug\\\'s Life of een Luizenleven over een mierenkolonie op een eilandje.
Kleur deze prent van de animatiefilm Sammy\\\\\\\'s avonturen in. De schildpad Sammy beleeft een hoop spannende avonturen wanneer hij probeert om de Liefde van zijn leven terug te vinden.
Samen beleven Pingu en Pingi de pinguïns heel leuke avonturen. Puzzel deze prent van Pingu en zijn vriendinnetje Pingi in!
Rapunzel - Wanneer Begint Mijn Leven Echt<br /><i>uit het album: Disney liedjes</i>
Op vakantie kan je wel eens vrienden voor het leven maken! Deze vier vrienden zijn echt beste vrienden geworden en hebben een leuke foto als aandenken aan de beste vakantie! Maak deze online puzzel.
Het is zomer en dan gaat Barbie naar het strand om te surfen. Geef haar een leuke surfoutfit om een plezante zomerdag te beleven tijdens de vakantie!
In de boeken van "In de Ban van de Ring" en "De Hobbit" kom je Hobbits tegen. Hobbits, in Midden-aarde ook wel Halflingen genoemd, leven in de Gouw. Kleed dit vrolijke Hobbit meisje aan.
In de Nickelodeon tekenfilms Fairly OddParents is Vicky de gemene babysitter van Timmy Turner. Ze doet er alles aan om hem het leven zuur te maken en veel geld te \\\'verdienen\\\'.
Laat Jake en Neytiri uit de film Avatar in perfecte harmonie met elkaar leven. Let wel op dat wanneer ze elkaar kussen, ze stiekem kussen en niet betrapt worden!
Wil jij graag avonturen beleven? Speel dan dit Backyardigansspel: de avonturenmaker! Kies zelf uit welk avontuur je wilt beleven en gebruik je fantasie, net zoals de Backyardigans vrienden!
Maak deze online legpuzzel van de Backyardigans: een Canadese tekenfilmserie over 5 vrienden (Austin, Pablo, Tasha, Tyrone, Uniqua) die avonturen beleven in hun tuin.
Phineas en Ferb beleven altijd de leukste dingen tijdens hun zomervakantie. Kleur deze prent in terwijl jij je inbeeldt dat je net zo'n speciale vakantie hebt als hen!
Geef dit meisje een prachtige bruidsjurk, sleep en schoenen voor de mooiste en meest romantische dag van haar leven!
Dit is een puzzel van Rapunzel. Ze snakt naar avontuur in haar leven en droomt ervan de toren te verlaten en een normaal tienermeisje te zijn. Wel is ze een beetje verlegen op deze prent.
Heel haar leven heeft Rapunzel opgesloten gezeten in een toren. Nu kan ze eindelijk haar eerste stapje in de buitenwereld zetten!
Op de boerderij kan je ook spannende avonturen beleven! De kuikentjes zijn ontsnapt en Strawberry Shortcake gaat ze zoeken. Ze springt op haar paard Honey Pie en kijkt rond voor je kipjes! Help jij Strawberry met zoeken? ...
De Mona Lisa, een wereldberoemd olieverfschilderij, werd geschilderd door Leonardo da Vinci. Da Vinci heeft het schilderij tussen 1503 en 1507 geschilderd. <br /><br /> Het schilderij is vooral beroemd...
Doornroosje maakt een wandeling met haar Droomprins in het bos dat ooit honderd jaar lang sliep .... Zie je nu hoeveel leven er is en hoe de diertjes leuk spelen?!
Leer vliegen samen met de leden van de Winx club. Probeer alle hindernissen te ontwijken, maar neem de magische bloemen mee voor extra punten. Laat je fantasie er maar op los en de magie zal herleven!
Barbie en het DiamantKasteel - Verbonden (Achtbaan van het leven)
Speciaal voor Winnie's verjaardag heeft Knorretje een pot honing. Ondertussen zingt Knorretje nog vrolijk "Lang zal hij leven" en Winnie de Poeh is heel blij. Kleur deze vrolijke kleurplaat in.
Kleed dit Afrikaans meisje aan voor de mooiste dag van haar leven.
In de film Bee Movie ontmoet de bij Barry B. Benson de bloemiste Vanessa Bloome die zijn leven redt. Vervolgens vertrouwt Barry haar het geheim toe dat bijen kunnen praten. De twee ontwikkelen vervolgens een warme...
In een land hier ver vandaan, vol geheimzinnige toverkunsten, leven nog eenhoorns en pegasi. Op een dag heeft een boze tovenaar deze wereld veranderd in een kleurloze omgeving. Jij kan de goede fee helpen om er opnieuw een...
Wat ziet Assepoesje er prachtig uit, roepen de muizen en ze wijzen naar haar en de prins. Assepoester, de prins en alle vriendjes beleven een leuke dag, jij mag ondertussen deze mooie puzzel ineen knutselen.
Op een kleedje hoog in de lucht beleven Jasmine en Aladdin een romantische avond!
In Ponyville waar alle My Little Pony's leven, is het feest. Overal vind je versieringen -, voor een verjaardag en voor het jaarlijkse Vriendschapsbal. Onze Pony's vieren dan feest omdat ze goede vrienden zijn. Ook jij...
Onze tekenfilmvriendjes Jerry en Tom beleven vele avonturen. Speel deze puzzel.
De film Planeet 51 volgt kapitein Charles "Chuck" Baker (Dwayne Johnson), een menselijk astronaut die landt op Planet 51 en denkt dat hij er het eerste levende wezen is. Hij komt er echter gauw achter dat de...
In een avontuur is Scooby Doo in het moeras gebleven. Nu wil hij terug naar zijn vrienden. Help hem aan de overkant van het moeras te geraken!
Bambi wil een leuke Kerstavond beleven, jij kan Bambi helpen door mooie kleren uit te kiezen en het prachtige winterlandschap te versieren!
Het dappere jongetje Mowgli dat in de jungle is opgegroeid probeert te overleven. Doe je best in dit oerwoud platform spel!
In dit spel kan je een echt dagje uit onder girls mee beleven! Eerst ga je naar de Spa om lekker te ontspannen, daar kies je een mooie bikini uit. Dan ga je naar het wellness gedeelte met je vriendinnen. Je krijgt een...
Pasen komt eraan en dan is het de ideale tijd om je in te leven in de paashaas. Je kan dit perfect doen met dit leuke paasspel!
Maak deze Winx Club legpuzzel met verliefde koppels: Sky en Bloom, Stella en Brandon, Tecna en Timmy, Musa en Riven, Flora en Helia. Ondertussen geniet Layla van het vrijgezellen leven!
Je eens goed uitleven op je baas mag je niet altijd. Al geraak je door hem gefrustreerd je mag je baas nooit je vuist laten voelen. <br /> Goed nieuws voor u! In dit spel kan je al je agressie laten botvieren op je...
Speel met Dora dit leuke en educatieve spelletje. Je kan Engels en Spaans leren of gewoon een leuk verhaal lezen en je amuseren. Beleef dit spannende avontuur in de ruimte, help marsmannetjes of buitenaardse wezens van de...