nextJe zocht op: bugs buggy eigen websiteSpel > bugs buggy eigen website
Andere bugs buggy eigen website spelletjes:
Dit is een online legpuzzel van de Disney animatiefilm a Bug\\\'s Life of een Luizenleven over een mierenkolonie op een eilandje.
In Looney Tune land wordt er een grote wedstrijd hordelopen gehouden. In deze wedstrijd gaat Bugs Bunny het tegen Cecil de Schildpad opnemen. Jij moet Bugs Bunny helpen en hem over de hordes laten springen!
De bedoeling van honkbal of basebal is om tegen de bal te slaan en die op een juiste plaats te krijgen. Klik hiervoor op het juiste cijfer op je klavier of met je muis in het vierkant wanneer de schaduw van de bal op de...
Bugs Bunny, Martin Martian en Lola Bunny gaan terug naar school. Maak deze leuke Looney Tunes puzzel weer heel!
Ken jij Bugs Bunny van de tekenfilmpjes van de Looney Tunes? Bugs is een konijn of haas met een grijs-witte vacht. Hij draagt meestal geen kleren, met uitzondering van witte handschoenen. Wel verkleedt hij zich vaak. Jij...
Weet jij waar de Looney Tunes naartoe gaan? Kleur Bugs Bunny, Sylvester, Daffy Duck en Tweety in en denk ondertussen na wat ze gaan doen!
Speel dit gekke canyon golfspelletje met allerlei leuke figuren zoals Fred Flintstone, Yogi Bear, Scooby Doo, Daffy Duck, Bugs Bunny en heel veel meer andere tekenfilmfiguren!
Nu kan je ook Mahjong met de Looney Tunes figuren spelen! Sylvester, Tweety, Bugs Bunny en Daffy Duck zijn alvast klaar om eraan te beginnen!
Help Bugs Bunny alle wortelen te verzamelen. Spring op tijd en let op voor de hindernissen!