nextJe zocht op: carnaval gedichtenSpel > carnaval gedichten
Andere carnaval gedichten spelletjes:
Kabouter Plop - Kaboutercarnaval
Luister naar dit Carnaval gedichtje en laat je peutertje op de verkleedkleren klikken.
Kleed dit meisje aan voor Mardi Gras of Carnavalsdag!
Vier Carnaval en kleur deze vrolijke plaat in!
Wanneer het Carnaval is, is iedereen vrolijk en is het feest. Ook Mickey Mouse en zijn vrienden vieren Carnaval, kijk maar naar hun speciale kleren en de vele kleuren.
In dit spel kan je verscheidene schuifpuzzels over Carnaval weer heel maken!
Deze vrolijke kleurplaat hoort bij Carnaval het feest vol kleur!
Het is Carnaval en dit meisje wil zich verkleden, ze weet enkel nog niet in wat. Probeer jij enkele dingen uit, een prinses, Assepoester, Tinkelbel of iemand anders en kies de leukste verkleedkleren voor haar!
Verkleed het leuke beertje Winnie the Pooh in Tijgetje, Knorretje of in iets anders voor Carnaval! Pret verzekerd!
Het is Carnaval en Mickey Mouse wil zich ook graag verkleden. Hij zoekt leuke verkleedkleren, zodat Minnie Mouse blij zal zijn!
Speel dit spel en help de drie Koningen, Balthazar, Melchior en Caspar alle pakjes te verzamelen.
De drie Wijzen of drie Koningen volgen samen de ster. Allen hebben ze een geschenk bij voor de baby.
Leer hier op een leuke wijze het alfabet. Luister goed, kijk naar de grappige prentjes en doe daarna de oefeningen! Voor je het weet, kan je het alfabet!
De 3 Wijzen hebben de ster gevolgd en komen aan bij een stal waarboven de ster staat. In de stal ligt er een prachtig baby in de kribbe en rondom het kind staan Maria en Jozef vreugdevol naar hun kind te kijken.
Er is een Wijze, een koning, die gehoord heeft dat er een nieuwe wijze koning geboren werd. Hij ziet een ster die aanwijst waar de baby zich bevindt. De Wijze gaat op weg.
Kies hier een niveau (een is het gemakkelijkste om te spelen) en plaats de puzzelstukjes van deze Barbie prent op de juiste plaats.
Je geheugen trainen op een leuke manier? Dat is zeker mogelijk. Speel hier Cars memorie, een spelletje dat je geheugen zal verbeteren met leuke prentjes uit de populaire film Cars. Druk op 'undefined' en begin te spelen....
Puzzel deze Hop prenten weer helemaal in elkaar.