nextJe zocht op: cher montres dial s.blogspot.comSpel > cher montres dial s.blogspot.com
Andere cher montres dial s.blogspot.com spelletjes:
Taylor Swift - Treacherous <br /> <i>uit het album: "Red"</i>
Als je de puzzelstukjes juist in elkaar legt, verschijnt Neytiri van Avatar op je scherm.
Speel dit online spel met de Baby Disney Prinsesjes. Probeer alle hartjes van dezelfde kleur tegen elkaar te krijgen, zodat ze uiteindelijk allemaal van het scherm verdwijnen.
Help de Transformers mensen te beschermen. Help de truck alle goederen naar de basis te vervoeren. Let wel op dat je onderweg niet te veel goederen verliest.
Bescherm het A-Team tegen aanvallen! Klik op de voorwerpen, zodat ze bewegen en uiteindelijk de leden van het A-Team beschermen.
Speel Bongo bal met dit aapje: hij moet zijn eilandje beschermen. Laat alle balletjes ontploffen voor ze helemaal over het eiland zijn!
Speel dit strategische online spel dat een variant is op Pengapop: probeer alle rode balletjes van het scherm te krijgen binnen het aantal beurten!
Speel Pengapop bij de Inca's! Probeer alle balletjes van je scherm weg te krijgen voor ze het einde bereiken!
Je weg is vol gevaren, enkel het goede zal je beschermen tegen de valstrikken van het slechte. Vind je weg door op de goede dingen te klikken en voorkom dat je een zombie wordt.
De stad Townsville wordt aangevallen door gigantische monsters. Help de Powerpuff Girls de wijk Klein Tokyo te beschermen. Versla de monsters met Dynamo, de enorme robot van de Girls.
Dit online tetris spel is een variant op de klassieke tetris. In plaats van blokken zijn er hier gezichtjes. Probeer minstens 4 gezichtjes aan elkaar te linken. Dan zullen ze verdwijnen. Let op dat het scherm niet vol...
Dit is een echt dot to dot spelletje waarbij je alle puntjes moet verbinden en zo Fred Flintstone op je scherm krijgt!
Speel Pinboliada, een heel leuk spel dat een kruising is tussen Stad beschermen en Pinball of Flipperkast!
Bescherm de vogelstad van Angry Birds! Zorg ervoor dat de vogels niet gevangen worden door de poes. Probeer vogels van dezelfde kleur bij elkaar te krijgen en hen zo te beschermen!
Bekijk deze spannende schermutseling tussen Peter Pan en kapitein Haak. Ze staan op het Piratenschip. Zie jij ook de krokodil? Kies het aantal puzzelstukjes en maak deze Peter Pan puzzel!
In een prachtige zomer ben je op zoek naar mooie schelpen in de oceaan. Zoek tussen het zand en breng de schelpen naar boven. Ondertussen neem je ook het vuilnis mee dat in de oceaan drijft om het milieu te beschermen. ...
Help Casper zijn vriendin te beschermen tegen zijn nonkels. Plaats voorwerpen voor de plaatsen waar de spoken uitkomen!
Werp de pakjes over de muur om je eigen speculaas te beschermen. Diegene die het langste een hele speculaas heeft, wint!
Nu beschermt Sneeuwwitje zichzelf tegen de boze heks. Gooi alle giftige appels weg en zorg ervoor dat ze niet bij Sneeuwwitje komen! Wanneer je minstens drie appels van dezelfde kleur bijeen hebt, verdwijnen ze.
Oh nee, alle dieren ontsnappen uit de zoo! Kan jij ze terugvinden? Zoek goed en klik ze aan. Als je wil weten, hoeveel en welke dieren je nog moet zoeken, kijk dan links op het scherm.
De heksen willen Alfea's Magical Processing Unit overnemen. In het WPU worden eeuwenoude elfengeheimen bewaard. De heksen hebben een virus gemaakt dat het WPU moet aanvallen. Fee Tecna heeft echter een bug scanner gemaakt...
In dit spel moet je je stad beschermen! Let erop dat de bollen niet bij de opening geraken. Je kan je stad verdedigen door de bollen naar dezelfde kleur te werpen. Vanaf 3 bollen van dezelfde kleur, verdwijnen ze.
Probeer alle hartjes van het scherm weg te krijgen en zo punten te verdienen. Indien er meer dan drie hartjes van dezelfde kleur elkaar raken, kan je ze wegklikken!
In dit spel heb je een heel kleurboek met allemaal platen van Spongebob! Klik op de pijltjes links onderaan op je scherm voor meer tekeningen!
Speel deze Xtreme versie van het welbekende en populaire cocosnoot balletjespel. Zet je ogen op scherp en onthou onder welke cocosnoot het balletje verstopt zit. Het spelletje wordt steeds moeilijker en moeilijker. Probeer...
Een harde carriere als mijnwerker? Verzamel het goud en klik met je muis op minstens 2 blokjes van dezelfde kleur, om ze van het scherm weg te krijgen. Probeer alle levels uit te spelen!
Leer de coolste en hipste danspasjes. Je moet op je toetsenbord de letters (of pijltjes) induwen die bovenaan het scherm in het hartje verschijnen. Zie dat je de danswedstrijd wint! Feel the groove, ready? Let's dance!
Speel deze nieuwe uitdaging van Mahjong. Je kan verschillende manieren kiezen om het spelletje te spelen. De bedoeling is dat je alle blokjes van het scherm wegkrijgt door twee dezelfde steentjes aan te duiden die allebei...
In dit avontuurlijke spel moet jij de stad van Svetlograd redden uit de handen van de imps en word zo de machtige beschermer van jouw land! Richt je muis op imps van dezelfde kleur, als er minstens drie bolletjes van...
Laat panda de grappigste kunstjes doen door de letters die op het scherm verschijnen in 1 keer op je toetsenbord in te drukken. Klik eerst op "c'est parti", daarna kan je een moeilijkheidsgraad kiezen, gemakkelijk...
Zoek alle Teletubbies, als je er 1 gevonden heb, klik je erop en daarna op 'next' onderaan het scherm, om de volgende te vinden.