nextJe zocht op: de wereld is mooi spelletjesSpel > de wereld is mooi spelletjes
Andere de wereld is mooi spelletjes spelletjes:
Help Dora om deze wereld om te toveren in een wereld van bloemen, bomen en kleur. Overal waar ze gaat, zullen er prachtige, kleurrijke planten verschijnen. Bereik het doel in elke level en let op voor slechteriken en...
Samson en Gert - Wereldberoemd <br /> Uit het album: 20 Jaar Samson & Gert (2010)
Samson & Gert - De wereld is mooi <br /> uit het album: De wereld is mooi (2001)
Speel mee in Lego Wereld en maak deze puzzel van Lego! <br /><br
In Ponywereld vind je overal lieve Little Pony's. Samen spelen ze allerlei spellen, drinken lekkere ponycocktails en eten heerlijke pony ijsjes. Neem een kijkje in Ponyland en versier hun wereld.
Een ander wereldwijd bekend bouwwerk is het Colosseum in Rome. Maak de online puzzel van deze bezienswaardigheid.
Samen met Manson, het buurmeisje van Matt, probeert Matt de wereld te redden van stoute monsters!
Zoe en Alex belanden op een mysterieuze wijze in een speciale wereld vol pratende dieren. Het is de wondere wereld van Animalia! Maak deze online Animalia legpuzzel.
Help Donald Duck om de beste ijscoman te worden: Stapel alle ijsbollen op elkaar en bouw het hoogste ijsje in de wereld!
Speel een hele interessante variant van bejeweled: Reis rond de wereld in 80 dagen.
Speel mee dit Smurfen avontuur waarin jullie in de Smurfenwereld een verrassing voor Grote Smurf willen voorbereiden. Ga helemaal doorheen smurfendorp en verzamel alle pakjes!
Vind de cijfers in prentjes uit de film Despicable Me (2010). De film gaat over de man Gru, die tegen elke prijs de grootste superschurk ter wereld wil worden in de hoop zo eindelijk het respect te winnen van zijn moeder,...
Heel haar leven heeft Rapunzel opgesloten gezeten in een toren. Nu kan ze eindelijk haar eerste stapje in de buitenwereld zetten!
De Mona Lisa, een wereldberoemd olieverfschilderij, werd geschilderd door Leonardo da Vinci. Da Vinci heeft het schilderij tussen 1503 en 1507 geschilderd. <br /><br /> Het schilderij is vooral beroemd...
Welkom in de wereld van elfjes en eenhoorns waar het prachtig is! Kleed dit lieve elfje op haar eenhoorn aan.
In een land hier ver vandaan, vol geheimzinnige toverkunsten, leven nog eenhoorns en pegasi. Op een dag heeft een boze tovenaar deze wereld veranderd in een kleurloze omgeving. Jij kan de goede fee helpen om er opnieuw een...
Ga mee in een prachtige fantasiewereld samen met je hondje en lievelingspaard. Jij kan iedereen ook nog eens mooi maken, maak van je paard bijvoorbeeld de mooiste eenhoorn!
In dit spel, ook Woman on top genoemd, is het de bedoeling om de hoogste gebouwen en beelden in de wereld te beklimmen om je vriendin te vinden. Wie weet krijg je boven wel een kus.
Onze Blauwe Grover van Sesamstraat kent hele leuke dansjes die hij van kinderen over de hele wereld geleerd heeft! Kies welke dans en de volgorde en bekijk het resultaat.
Het meisje Alice houdt van dagdromen en sprookjes. Uiteindelijk komt ze via het Witte Konijn terecht in een wonderlijke wereld, waar ze de andere personages ontmoet zoals de Mad Hatter of Gekke Hoedenmaker. Hier mag Alice...
In dit historische spel ben jij Alexander de Grote die de wereld gaat veroveren. Verzamel de nodige dingen om je rijk uit te breiden. Mik dezelfde prentjes naar elkaar en vanaf drie dezelfde bollen, vallen ze naar beneden...
Hier vind je een prachtige prent om in te kleuren, af te printen en je mama mee te verrassen op deze speciale dag. Laat haar zien dat je haar de beste mama in de wereld vindt! Vandaag is het moederdag :)
Ondertussen zijn de liedjes van Katy Perry wereldberoemd, evenals haar eigen stijl!
Kom binnen in de sprookjesachtige wereld van Peter Pan en Tinkerbell! Maak deze prachtige puzzel en geniet van de magie!
Het coolste poesje in de wereld zal wel Hello Kitty zijn! Geef haar een leuke outfit! <br /><br
Wie kent Katy Perry niet? Ze zingt onder andere 'I kissed a girl' en 'Hot 'n cold'. Ze heeft een heel eigen stijl en is nogal dramatisch, maar nu kan jij de stijl van deze wereldberoemde zangeres bepalen!
Speel dit leuke snooker spel, doe wat er gevraagd wordt, speel alle levels uit en wordt wereldkampioen Snooker!
Klaar om super pizza's te maken? Ga bij Rolf werken en maak de lekkerste pizza's in de hele wereld. Je krijgt bestellingen van klanten binnen en jij moet het juiste beleg in de juiste volgorde op de pizza's leggen. Maak zo...
Heb jij het mooiste paard van de wereld? Hier kan je alvast het mooiste paard of de mooiste pony maken en opmaken.
Een kerstvariant op het wereldberoemde Aziatisch spel mahJong. Veel plezier!
Speel dit spannende avontuur van Kiko het konijntje uit Winx. Bloom van Winx is gevangen genomen door de hele slechte Darkar. Kiko wil haar bevrijden, maar moet in deze magische wereld heel wat creaturen en vijanden...
Speel met Garfield de wereld rond, soms kan je hulp krijgen van voetballers uitverschillende landen. Gebruik je muis om te voetballen, let op dat je zeker voldoende kracht zet op de bal.
Samson en Gert - De mooiste dag <br /> Uit het album: 20 Jaar Samson & Gert (2010)
Samson en Gert - De mooiste dromen <br /> Uit het album: 20 Jaar Samson & Gert (2010)
K3 - De Allermooiste Vlinder <br /> Uit het album: Alice in Wonderland - De musical (2011)
Geef deze mooie, lieve heks een leuke makeover!
Het Huis Anubis - Mooi, lief, zacht
Kleed dit meisje aan en stel zo zelf de ideale outfit samen! Have fun :)
In dit spel kan je zelf kledingstukken maken! Luister naar wat Miss Piggy van de Muppets vraagt en maak mooie jurken en prachtige accessoires in leuke stofjes!
Versier de lekkerste taart zo mooi als je kan, speciaal voor Nieuwjaar!
Knutsel samen met Strawberry Shortcake en haar vriendinnen. In dit spel kan je een mooie schuddebol of sneeuwbol maken!
In dit puzzelspel vind je een mooie foto van de Golden Gate Bridge in San Francisco, je kan zelf het aantal puzzelstukjes kiezen!
In Griekenland vind je het mooie Santorini met de witte huisjes en blauwe daken. Via deze legpuzzel kan je Santorini online bewonderen.
Elke avond voor het slapengaan kan je je kindje een sprookje voorlezen voor mooie droompjes. Zorg er wel voor dat het huis ook heel gezellig is voor de baby: leuke meubels, warme haard en mooie spulletjes.
Kies een kleurplaat van Peppa Pig of George Pig en kleur die mooi in!
Deze 2 meisjes werken als actrobaten in het circus. Het is heel moeilijk wat ze doen en ze hebben veel geoefend, waardoor de acrobaten show er heel mooi uitziet. Enkel de kleding moet er nog schitterend uitzien voor een...
Verzorg je eigen paard heel goed: je begint met de stal uit te kuisen, daarna kam je je paard, was je je paard, droog je het, poets je het gebit en kleed je het mooi aan!
In deze online legpuzzel vind je een mooie tekening van Bloem en Bambi die elkaar leren kennen en vrienden worden.
Ga naar het Schoolfeest en kleed je eerst prachtig aan met een mooie jurk, een leuk kapsel en schitterende accessoires.
In het bos heeft Barbie een Baby Eenhoorn gevonden. Verzorg deze eenhoorn eerst en geef hem daarna leuke accessoires. Ook Barbie krijgt een mooi jurkje en schitterende juwelen. Je kan haar zelfs een ander kapsel geven!
Help Fifi om plantjes te planten in haar tuintje: schud een zakje leeg van het plantje of het boompje dat je wilt zien groeien. Daarna geef je 2 keer water en het zal een mooie citroenboom of andere plant worden. Je kan...
Verzorg je klant met een wellness behandeling met groene cosmetica: gezichtsbehandeling en nadien een ader kapsel en mooie make up.
Het is warm en dit koppeltje wil huwen op het strand. Geef hen prachtige kleren voor een mooi huwelijk op het strand.