nextJe zocht op: dieren inkleurenSpel > dieren inkleuren
Andere dieren inkleuren spelletjes:
Het is vakantie en Polly Pocket's vrienden hebben hun huisdieren naar haar gebracht, zodat Polly Pocket de dieren kan verzorgen. Klik op het poesje, de vogels of de hond, volg de instructies en verzorg hen zoals het hoort!
Bibaboerderij - Didadierendans<br /><i>uit het album: Lilaliedjes (2008)</i>
Help George of the Jungle om de diertjes in het oerwoud te redden. Laat George slingeren van liaan naar liaan, maar let op voor de vogels en voor de bomen!
Kleur deze mooie en vrolijke kleurplaatjes van allerlei diertjes in. Als je echt alles hebt ingekleurd, krijg je een fijne verrassing!
Kan jij deze schattige huisdieren verzorgen? Het zijn poesjes en hondjes die gewassen, gedroogd en geborsteld moeten worden. Daarna kan je hen nog enkele leuke accessoires geven!
Speel dieren mahjong: maak het speelveld leeg door 2 dezelfde dieren aan te duiden. Dit is een supergoed spel om je inzicht te trainen!
Maak een team met je huisdieren Coconut en Licorice om een partijtje voetbal te spelen!
Luister naar dit verhaaltje over de dierentuin. Je kan zelf meelezen.
In dit Polly Pocket spel kan je je lievelingsdieren uitkiezen en hen plaatsen waar je wil. Nog een verrassing: de dieren bewegen!
Vind jij wat elk van deze prentjes van betoverende beestjes uniek maakt?
Kleur deze prent van een paard, haan en varken op de boerderij in.
Deze lieve en schattige huisdieren, een poes, hondje en konijn, willen speelgoed verzamelen. Gebruik je muis of pijltjes om je lievelingsdier op de vensterbank, daarna op de kast en nadien nog hoger te laten springen, zodat...
Speel dit leuke fantasie spel. Er is in een ver land hiervandaan een kasteel. In dat kasteel wonen betoverde dieren. Enkel de prinses kan hen redden door magisch fruit op hen te laten vallen. Zorg jij ervoor dat de...
Kleed deze grappige diertjes aan in de leukste kleedjes.
Kijk mee met de Teletubbies en vind de vriendjes van de dieren die voor je verschijnen!
Bezoek alle dieren en geef het juiste eten aan de juiste huisdieren!
Oh nee, alle dieren ontsnappen uit de zoo! Kan jij ze terugvinden? Zoek goed en klik ze aan. Als je wil weten, hoeveel en welke dieren je nog moet zoeken, kijk dan links op het scherm.
Speel dit vrolijke Paasspel waarbij je onthoudt welke dieren in de paaseitjes verstopt zijn.
Help Diego met zijn nieuwe missie: met zijn snowboard wil hij baby dieren redden en hen weer naar huis brengen. Let op voor de andere dieren, stoor hen niet in hun rust.
In dit platform spelletjes probeert James de zebra alle slecht behandelde circusdieren te redden. Help James de zebra undercover te gaan in het circus en over alle touwen te springen en op trampolines de gekste stunts uit...
Dit is een echte boerderij hond. Hij houdt alle dieren in het oog en loopt rond in de wei. Kleur dit braaf hondje in.
Op de boerderij vind je veel dieren, waaronder uiteraard varkens. Kleur deze kleurprent in en maak er een schattig, roos varkentje van!
Help Ken om Barbie een genezende kus te geven. Enkel vinden de verpleegster en de huisdieren dit niet echt leuk. Laat Ken Barbie genezen door haar stiekem te kussen.
Vind jij alle verschillen in deze leuke prentjes van de dierentuin?
Ondertussen zijn Tarzan en Jane 1 jaar samen. Daarom wil Tarzan haar verrassen met diamanten. Hij gaat op zoek in de jungle, tussen allerlei gevaarlijke dieren en op spannende plaatsen. Help Tarzan om zoveel mogelijk...
Zoe en Alex belanden op een mysterieuze wijze in een speciale wereld vol pratende dieren. Het is de wondere wereld van Animalia! Maak deze online Animalia legpuzzel.
Rufus (uit de tekenfilmserie Kim Possible) is een naakte molrat en het huisdier van Ron. Ron heeft hem als huisdier gekozen omdat zijn vader allergisch is voor dieren met een vacht. Hij kan een beetje praten en helpt vaak...
Help het beertje voor Valentijn alle vliegende hartjes te verzamelen. Spring overal op, neem de hartjes, maar let op voor de andere dieren!
Verzamel als Knabbel en Babbel alle eikels die je kan vinden. Let wel op voor de andere dieren!
Help deze puppy&#039;s bij het verzamelen van de blauwe dopjes. Let op voor de andere dieren!
Onthoud de dieren uit de oceaan en speel samen met Diego dit memory spel!
Ga mee met hondje Coconut of Safari. Speel fotograaf en neem foto's van alle dieren in het wild!
Eindelijk heeft de prins Sneeuwwitje kunnen redden. Hij draagt haar naar het kasteel, waar ze gaan trouwen, een groot feest houden en iedereen is uitgenodigd. Vooral Sneeuwwitjes beste vrienden, de zeven dwergen...
Speel dit spel en help Obama om de olievlek weg te krijgen. Red op deze manier alle zeedieren.
Ga mee met Polly Pocket in haar jeep. Ze rijdt op het platteland. Verzamel alle lieve dieren die je tegenkomt in jouw auto.
De populaire zanger Justin Bieber wilt op een eiland trouwen. Hij wilt graag zijn bruid kussen, maar hij wilt niet dat iedereen kijkt. Klik op de mensen of dieren, zodat ze ophouden met staren. Eet ook het kiwifruit. Na...
Hoewel de Powerpuff Girls alle drie op hetzelfde moment "geboren" zijn, kan Bubbles gezien worden als de jongste van de drie. Bubbles is kinderachtig en makkelijk bang te maken, maar ze is lief en heeft respect...
Help Barbie allerlei lieve dieren te genezen en te verzorgen. Volg de aanwijzingen.
In dit spel redt Dora de Boerderij. Help jij mee? Je kan heel de boerderij ontdekken en verschillende spelletjes spelen. Bijvoorbeeld kan je nagaan welke geluiden bepaalde dieren maken en nog veel meer!
Deze puzzel toont de gekke bende dieren die uit de New Yorkse Zoo ontsnapt zijn. Ze komen terecht op het eiland Madagascar. Maak deze grappige puzzel!
In het Latijns wordt het sterrenbeeld Waterman ook Aquarius genoemd. Het is het elfde astrologische teken van de dierenriem. In de westerse astrologie is Waterman het zonneteken van mensen die geboren zijn vanaf 21 januari...
Het Sterrenbeeld Ram wordt in het Latijns ook Aries genoemd. Het is het astrologische teken van mensen geboren tussen 21 maart en 20 april. Ram is het eerste teken van de dierenriem en markeert ook het begin van de lente. ...
In een prachtige zomer ben je op zoek naar mooie schelpen in de oceaan. Zoek tussen het zand en breng de schelpen naar boven. Ondertussen neem je ook het vuilnis mee dat in de oceaan drijft om het milieu te beschermen. ...
Verbind de letters van het alfabet en ontdek de dierenprenten!
Speel mee in de wei en geniet van de dieren en de natuur. Probeer enkele vrolijke lentekleedjes uit.
Help Prins Naveen door het moeras te gaan en bij Mama Odie te geraken. Spring van boom tot boom en verzamel de kleine vliegjes. Let op voor dieren die Kikker Prins Naveen kunnen opeten!
Help deze houthakker om zo snel mogelijk over de boomstammen te lopen zonder in het water te vallen. Verzamel eten en drinken. Pas op voor dieren of obstakels en behaal de hoogste score.
De 3 Wijzen hebben de ster gevolgd en komen aan bij een stal waarboven de ster staat. In de stal ligt er een prachtige baby in de kribbe en rondom het kind staan de dieren vreugdevol naar het kind te kijken.
Het konijntje Kumagoro wil alle worteltjes verzamelen. Let op voor de andere dieren!
Dit varken is heel hongerig en ook heel moedig! Het vliegt door de lucht op een raket om eten te vangen. Pas op voor de andere dieren en verzamel al de brandstof en het fruit.
Hij komt eraan in zijn slee met rendieren! Santa Claus is coming to town, dus wees maar braaf en geef hem een leuke outfit!
Speel deze dierenversie van bejewelled met dieren en planten uit het Amazone woud.