Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/spelik/public_html/zoeken_functies.php on line 92
disney opmaken gratis op www.ik.be
 
nextJe zocht op: disney opmakenSpel > disney opmaken
Andere disney opmaken spelletjes:
Speel airhockey met Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck en Pluto! Probeer de andere te verslaan door de puck in zijn doel te krijgen.
Deze Disney babies spelen graag voetbal, maak de online legpuzzel.
Ga samen met Kwik, Kwek, Kwak, Mickey Mouse, Minnie Mouse en Donald Duck naar Londen. Maak deze online legpuzzel en je zal de Big Ben en een double decker bus zien!
Speel dit Hercules Disney spel: een online puzzel!
In deze puzzel zingen Minnie Mouse, Mickey Mouse, Pluto, Goofy, Max Goof en de familie Duck kerstliedjes!
Vier een vrolijk Kerstfeest met Mickey Mouse, Minnie Mouse, Goofy, Pluto, Donald Duck en Daisy Duck.
In dit spel kan je je lievelings Disney heldin proberen na te maken of een eigen heldin creëren! Je kan kapsels kiezen, zelf kleding ontwerpen en heel veel meer!
Maak deze legpuzzel van de Disney Prinsessen Aurora, Ariel, Sneeuwwitje, Jasmijn, Assepoester en Belle!
Maak om in Halloween stemming te komen deze puzzel van de Disney Slechterikken!
Mickey Mouse, Minnie en hun vriendjes zitten in de bobslee in het pretpak. Het lijkt wel heel leuk! Kleur deze vrolijke Disney kleurplaat in!
Kleur alle Disney Prinsessen in in deze mooie Disney kleurplaat online.
Speel dit populaire en strategische spel mahjong nu met allerlei cartoon figuurtjes, zoals vele Disney karakters!
In 2010 heeft Disney de verfilming van het sprookje Rapunzel van de Gebroeders Grimm uitgebracht. Het verhaal gaat over Prinses Rapunzel, die als baby uit haar kasteel ontvoerd werd door de slechte Moeder Gothel die haar...
Dit zijn verschillende puzzels van de Disney film UP!
Deze foto's lijken wel een sprookje op zich. Het zijn de Disney Prinsessen 2011, waarbij beroemdheden zoals Vanessa Hudgens zich als Prinses Aurora verkleed heeft, Rachel Weisz als Sneeuwwitje en Scarlett Johansson als...
Kleur deze plaat van de populaire Disney film Cars in.
Vier Kerstmis met alle Disney figuren! Maak deze sfeervolle Disney Kerstpuzzel.
Waan je in Disneyland en versla alle Disney boeven! In een wagentje rijd je door de verschillende Disney films. Let goed op!
Jij kan in dit spel een prachtige Disney kalender maken. Kies uit Mickey Mouse en zijn vrienden, Bambi of Winnie de Poeh. Pas de kleuren van de kalender aan als je wil en print hem uit! Ook kan je elke keer nog een ander...
Kies Mickey Mouse of Donald Duck en hou de voetbal zo lang mogelijk omhoog. Bij tricks kan je zien hoe vaak je de bal opnieuw omhoog hebt gegooid. Verbreek je eigen record!
Wanneer het Carnaval is, is iedereen vrolijk en is het feest. Ook Mickey Mouse en zijn vrienden vieren Carnaval, kijk maar naar hun speciale kleren en de vele kleuren.
Vier Valentijn, een romantische dag, samen met iedereen van wie je houdt! Ook Mickey Mouse heeft Minnie Mouse voor een romantisch boottochtje georganiseerd en zelfs Donald Duck heeft zijn best gedaan voor Daisy Duck.
Ook Mickey Mouse, Minnie Mouse en hun vrienden Donald en Pluto vieren Kerstmis en Nieuwjaar. Ook maken ze in een mooi winterlandschap een sneeuwman en gooien vrolijk sneeuwballen naar elkaar. Maak deze Disney kleurplaat,...
Speel samen met Donald Duck, Daisy Duck, Micky Mouse, Minnie Mouse, Goofy of Pluto een spelletjes pong of tennis!
In dit spel moet je de verschillen tussen 2 leuke zoekprenten vinden. Het zijn allemaal mooie Disney tekeningen!
Speel dit Sudoku spel met schattige Disney figuurtjes. Zorg ervoor dat elk figuurtje slechts 1 keer in dezelfde rij, kolom of vierkant voorkomt. Klik met je muis op een vakje dat je wil invullen en blijf klikken tot het...
invoegen http://psc.disney.go.com/abcnetworks/toondisney/games/pack_the_house/HouseOfMouse.swf
invoeren http://adisney.go.com/preview/blast/games/top10/skating_mickey/main.swf Samen met Mickey Mouse doe je de coolste dingen tijdens het skaten.
Dit is een online legpuzzel van de Aristokatten uit de Disney tekenfilm die nog steeds populair is.
Deze legpuzzel toont een prent uit de animatiefilm Wall E van Disney, leg alle puzzelstukjes op hun plaats.
Hoe loopt het verder tussen Violetta en Tomas, want ze voelen duidelijk iets voor elkaar. Gebruik je verbeelding terwijl je deze legpuzzel van de Disney Channel serie "Violetta" maakt.
In dit spel is het de bedoeling om heel snel alle ontbrekende puzzelstukjes van de Disney film Wreck it Ralph op hun plaats te krijgen. ben jij snel en juist genoeg?
In deze schattige Disney puzzel vind je Bambi, Bloem het Stinkdiertje en Stampertje het konijntje die vrolijk samen spelen.
Help jij Mickey Mouse om de coolste slaapkamer ooit te hebben? Klik op alles en kijk hoe de dingen van kleur en model veranderen. Je kan deze slaapkamer decoreren en er een echte Disney kamer van maken!
Leg alle puzzelstukjes op de juiste plaats in dit Dumbo Disney spelletje.
Vier mee met alle Disney figuren de verjaardag van Donald Duck door deze grappige legpuzzel te maken!
Kleur de kwaadaardige Hades uit de Disney tekenfilm Hercules in.
Dit is een online legpuzzel van de Disney animatiefilm a Bug\\\'s Life of een Luizenleven over een mierenkolonie op een eilandje.
Mainstreet - The world is mine <br /> <i>intro van de Disney Channel-serie Violetta</i>
Leg alle stukjes van deze prent uit de animatiefilm van Disney \"Monsters Inc\" op hun plaats.
Kleed de schattige Vanellope Von Schweetz van de Disney animatiefilm Wreck It Ralph aan.
Assepoester - Bibbidi Bobbidi Boo<br /><i>uit het album: Disney liedjes</i>
Dit is een puzzel van Monsters Inc van Disney. Verplaats alle stukjes tot ze in elkaar passen en enkele vriendelijke monsters laten zien.
Rapunzel - Ik heb een droom<br /><i>uit het album: Disney liedjes</i>
De Prinses en de Kikker - Volg Onze Lichtjes Maar<br /><i>uit het album: Disney liedjes</i>
Rapunzel - Ik zie het licht<br /><i>uit het album: Disney liedjes</i>
Aladdin - Een nieuw begin<br /><i>uit het album: Disney liedjes</i>
Belle en het Beest - Er is iets <br /><i>uit het album: Disney Liedjes</i>
In dit spel vind je een puzzel van de vriendelijke en grappige Mushu uit de Disney tekenfilm Mulan.
In deze plaatjes van de Disney film Rapunzel moet je goed zoeken om de kleine prentjes in terug te vinden. Klik erop en ga naar het volgende level.
In dit spel vind je een kleurplaat van Oliver, het arme poesje uit de Disney film "Oliver en Co" die losjes gebaseerd werd op "Oliver Twist" (het boek).
Rapunzel - Wanneer Begint Mijn Leven Echt<br /><i>uit het album: Disney liedjes</i>
Kleur deze kleurplaat van de vriendelijke monsters Sulley en Mike uit de Disney film "Monsters Inc" in!
Het is de verjaardag van Mickey Mouse en Minnie Mouse en Donald Duck hebben een verjaardagsfeestje voor hem gepland. er zijn vele geschenken en een overheerlijke verjaardagstaart. Maak deze vrolijke online Disney legpuzzel!
Mulan - Spiegelbeeld<br /><i>uit het album: Disney liedjes</i>
Speel dit kaartspel met je lievelingsprinsesjes van Disney. Het spel is een mengeling tussen Blackjack en Uno: als het jouw beurt is, mag je een kaart leggen. De bedoeling is dat de stapel 12 punten wordt. Anders zijn er...
Speel dit online spel met de Baby Disney Prinsesjes. Probeer alle hartjes van dezelfde kleur tegen elkaar te krijgen, zodat ze uiteindelijk allemaal van het scherm verdwijnen.