nextJe zocht op: eeuwige cupidoSpel > eeuwige cupido
Andere eeuwige cupido spelletjes:
Maak deze romantische puzzel van het Engeltje Cupido speciaal voor Valentijn!
Tweety van de tekenfilmserie "De Looney Tunes" heeft zich verkleed als Cupido. Hij is nu een Engeltje dat met zijn pijl mensen verliefd laat worden op elkaar. Kleur deze leuke online Tweety kleurplaat in!
Bekijk de pijl van Cupido, want die zal aanwijzen of jouw naam en een andere naam bij elkaar passen.
Ben je benieuwd of twee mensen samen passen? Meet hier hun Liefde voor elkaar. Vraag het aan Cupido, want Cupido weet het!
Cupido het kleine engeltje dat ervoor zorgt dat mensen op elkaar verliefd worden. Wil jij een kusje krijgen, maak dan deze puzzel. Sleep alle stukje op de juiste plaats met behulp van je muis.
Maak deze leuke Valentijnspuzzel. Klik op de stukken om ze te verschuiven. Wanneer alle vierkantjes in de goede volgorde staan, zie je een prentje van Cupido, maar ook een leuke verrassing!
Nu is zelfs Cupido of Eros verliefd geworden! Kleed hem en zijn vriendin aan!
Beweeg met je muis over de Cupido's en luister naar deze mooie Liefdesbellen.
Speel dit vrolijke Paasspel waarbij je onthoudt welke dieren in de paaseitjes verstopt zijn.
Blijkbaar heeft Mega Mindy een speciale luchtbel waarin ze kan vliegen. Probeer de boeven te ontwijken en vlieg naar de blauwe cirkel. Je kan met de muis (de ventilator) de luchtbel van Mega Mindy voortduwen.
Zowel Carly als Sam willen Shane kusjes geven. Zorg ervoor dat Shane niet in de war geraakt. Kijk naar de meter welke kusjes Shane moet krijgen en sleep die naar hem. De andere kleur van kusjes moet je gewoon weer naar de...
In dit spel kan je samen met je favoriete My Little Pony in de achtbaan gaan, ondertussen kan je vlinders vangen. Hoe meer vlinders, hoe meer punten.