nextJe zocht op: elke spel.comSpel > elke spel.com
Andere elke spel.com spelletjes:
Ga na met welk karakter van de Totally Spies meiden jouw karakter het beste overeenkomt. De quiz is in het Engels, maar als je je best doet, kan je het wel begrijpen. Op het einde kan je zelfs een speciale pas afprinten!
Zowel Carly als Sam willen Shane kusjes geven. Zorg ervoor dat Shane niet in de war geraakt. Kijk naar de meter welke kusjes Shane moet krijgen en sleep die naar hem. De andere kleur van kusjes moet je gewoon weer naar de...
Speel dit vrolijke Paasspel waarbij je onthoudt welke dieren in de paaseitjes verstopt zijn.
In dit kaartspelletje is het de bedoeling dat je de kaarten van op het spelbord wegspeelt door ze elke keer op een kaart hoger of lager van de stapel te leggen. Kan je niet verder, klik dan op de gedekte stapel en er zal...
Elke avond voor het slapengaan kan je je kindje een sprookje voorlezen voor mooie droompjes. Zorg er wel voor dat het huis ook heel gezellig is voor de baby: leuke meubels, warme haard en mooie spulletjes.
Speel dit leuke Flintstones memory match spelletje en verbeter je geheugen. Onthou goed waar Pebbles en BamBam liggen en duid dan elke keer dezelfde prentjes aan!
Geef Spongebob een nieuw kapsel: lang, kort, krullen of stijl haar en dan kan je het haar nog kleuren in welke kleur ook!
Heb jij al ooit met een limousine gereden? Wel, in dit spel mag je er zelfs mee racen. Probeer elke level te halen door snel en behendig doorheen de straten te racen.
Speel memory met Fifi en onthou op welke plaatsen haar bloemenvriendjes zich verstopt hebben. Draai elke keer de kaartjes met 2 dezelfde Bloemenvriendjes van Fifi om!
Help Dora om deze wereld om te toveren in een wereld van bloemen, bomen en kleur. Overal waar ze gaat, zullen er prachtige, kleurrijke planten verschijnen. Bereik het doel in elke level en let op voor slechteriken en...
Probeer het water niet uit je mond te laten lopen bij dit smakelijke memory spel! Je ziet heerlijke taarten en gebakjes. Onthou waar welke lekkernij ligt en duid steeds 2 dezelfde cakejes aan!
Leer samen met Dora hoe je je hondje kunstjes kan aanleren. Beloon haar hondje elke keer wanneer die het kunstje doet.
Elke dag gaat de hond ervandoor met de krant. Doe snel je skates aan en schaats je hondje achterna! Lukt het jou om hem in te halen?
Help Mike uit de animatiefilm Monsters en Co om zoveel mogelijk gilletjes te verzamelen. Dit doe je door telkens de 2 deuren met dezelfde monsters te openen. Onthou welke monsters achter welke deuren zitten, want de deuren...
Help Beertje Bruin zijn koffers te pakken. In welke zak of koffer horen zijn kleren? Waar kan hij best het speelgoed stoppen? Het eten en zijn haarborstel, waarin horen die?
Luister naar Peppa Pig en onthoud in welke volgorde hij welke muziekjes afspeelt. Hoe goed is jouw geheugen?
Hoe goed kan jij werpen? Probeer deze kaarten in de goochelaarshoed te mikken, maar let op want de hoed verandert elke keer van plaats!
Speel memory samen met Knorretje van Winnie de Poeh. Onthou waar welke prentjes van Knorretje liggen. Duid daarna steeds 2 dezelfde plaatjes aan en speel dit spel uit!
De Finse vlag is vrij eenvoudig. Je hebt maar 2 kleuren nodig om de vlag van Finland in te kleuren, weet jij welke? <br /> <i>uit de reeks Europese vlaggen</i>
In deze kleurplaat kan je de Duitse vlag inkleuren. Weet jij welke kleuren je voor de vlag van Duitsland nodig hebt? <br /> <i>uit de reeks Europese vlaggen</i>
In dit Transformers spel ga je op zoek naar aanwijzingen om de sleutel vrij te kunnen maken. Verzamel alle energie onderweg en elke aanwijzing. Doe dit door je te transformen, zodat je zowel in de lucht, op de baan als...
De vlag van Albanië is niet zo moeilijk om in te kleuren, zolang je maar weet welke kleuren je nodig hebt! Kan jij de Albanese vlag inkleuren zonder de kleuren op te zoeken? <br /> <i>uit de reeks...
Kan jij alle plaatjes van Caillou onthouden en waar ze liggen? Duid telkens 2 dezelfde aan en speel dit memory spel uit.
Dit meisje werd uitgevraagd door 2 jongens voor Valentijn. Kies met wie ze op date gaat, waar en welke outfit ze zal aandoen.
Kleur de Belgische vlag online in. Weet jij welke kleuren de Belgische vlag heeft? Klik op de knop "Ver colores de esta bandera" om je te helpen! <br /> <i>uit de reeks Europese vlaggen</i>
Speel dit mooie memory spel van Prinses Lillifee online! In dit Lillifee spelletje is het de bedoeling dat je 2 dezelfde kaartjes omdraait. Kijk goed wat er op de kaartjes staat, onthou het en duid dan elke keer 2 dezelfde...
Goudvissen? Nee hoor, de goudvissen van Timmy Turner uit de Nickelodeon serie \\\"Fairly OddParents\\\" zijn eigenlijk feeën. Het zijn Cosmo en Wanda en ze vervullen elke wens van Timmy! Maak deze coole...
Help Caillou de sterren te volgen. Klik elke keer in de juiste volgorde op de sterren, dus zoals ze getoond worden. Kan jij alle levels doorstaan?
Speel verstoppertje en vind in welke sok het volgende figuurtje zich verbergt! Let wel op voor de egel, daar mag je niet op klikken!
Speel dit Kerst Sudoku spelletjes online. Geef elke Kerstman 1 slee, maar zorg ervoor dat er nooit 2 keer een slee naast elkaar, onder elkaar of diagonaal van elkaar komt te staan. bij elke rij en kolom zie je hoeveel...
Speel Pocoyo memory online. Het wordt elke keer een beetje moeilijker, omdat er steeds meer vriendjes van Pocoyo bijkomen!
Het is Halloween en alle leerlingen werden in monsters veranderd! Kruip op je stofzuiger en maak je vrienden weer normaal. Verzamel ook elke keer de toverdrankjes.
In dit Barbapapa quiz spel is het de bedoeling dat je de Barbababy's hun spulletjes teruggeeft. Weet jij wat bij welke Barbababy hoort?
Pimp deze Ford Focus en kies zelf de kleur van de lak en welke velgen je wilt!
Dit meisje is net 16 geworden, maar werd ook betoverd. Voortaan is ze, elke keer ze water aanraakt, een zeemeermin. Gelukkig kan ze zelf kiezen hoe haar staart eruit ziet! Help jij mee kiezen?
Speel Winx memory door telkens 2 dezelfde personages aan te duiden!
Speel dit leuke mahjong spel met speelgoed. Elke keer als je het spel speelt, worden de blokken in een andere vorm gezet, wat het spel spannender maakt!
In dit spel vind je drie foto's van zangeres en actrice Selena Gomez die volledig door elkaar zijn gehaald. Verwissel elke keer 2 stukjes van plaats en maak de foto's weer heel.
Vind de gelijkenissen in telkens 2 prentjes uit de Disney tekenfilm "Merlijn de Tovenaar" of "Het Zwaard in de Steen".
In dit spel kan je je geheugen trainen en testen! Onthou welke kleuren op welke plaats werden getoond.
Speel dit Fruit Connect Mahjong spel: verbind dezelfde groenten en fruit met elkaar en speel elke level uit!
Speel Simon met deze Paashazen! Onthou in welke volgorde de paashazen in de eieren zitten en klik ze daarna op die manier aan. Let op dat je enkel de paashazen aanklikt!
In het poppentheather danst Pinokkio. Help hem zo goed mogelijk te dansen. Klik op zijn hoofd, armen en benen. Elke keer je klikt, doet hij een ander danspasje.
In dit spel gaan Cory, Meena en Newt optreden. Let goed op hoe het podium er moet uitzien en welke kleren Meena draagt. Onthou alles en boots het na, zodat hun optreden een succes wordt!
In dit spel kan je zelf cupcakes maken en versieren. Je kan het spel zoveel spelen als je wilt, want elke keer kan je de cupcakes anders versieren.
In dit spel is het de bedoeling dat je aanduidt welke Engelse woordjes beginnen met de medeklinkers die werden gegeven.
In dit spel kan je allerlei punttekeningen maken! Let wel op, want je moet elke tekening binnen een bepaalde tijd af hebben.
Kom elke dag kijken wat voor soort feestbeest of party animal jij bent! Doe de quiz en kies uit twee prentjes hoe jij je voelt vandaag!
Laat je toekomst voorspellen door deze waarzegster. Kijk wat elke dag van dit nieuwe jaar je te bieden heeft. Kom elke dag terug voor een nieuwe voorspelling.
Een van de drie weegschalen zal ontploffen als je erop klikt. Kan jij raden dewelke?
In een van de zakken wordt het pakje gestoken. Weet jij nog in welke zak?
Kies welke Winx Fee jij aankleedt voor Halloween!
Waar zijn alle pompoenen? Let goed op, daarna worden ze omgedraaid. Klik elke keer op 2 dezelfde pompoenen, maar pas op want ze veranderen steeds van plaats!
Het is weer bijna Halloween en iedereen wil het huis versieren. Jij hebt een pompoen winkel en maakt de pompoenen speciaal voor de klant. Kies de juiste vorm, ogen, mond en hoed uit en klik daarna op de bestelling van de...
Vind de cijfers in prentjes uit de film Despicable Me (2010). De film gaat over de man Gru, die tegen elke prijs de grootste superschurk ter wereld wil worden in de hoop zo eindelijk het respect te winnen van zijn moeder,...
Speel dit bejeweled spel van Disney Prinses Assepoester. Elke keer als je iets goed doet, krijgt assepoester een kusje van haar droomprins.