Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/spelik/public_html/zoeken_functies.php on line 92
Gevonden: emera jasmin en nog vele duizenden andere spelletjes op ik.be
 
nextJe zocht op: emera jasminSpel > emera jasmin
Andere emera jasmin spelletjes:
Ook Prinses Jasmine heeft haar Oosterse geheimpjes om er stralend uit te zien. Verzorg haar huid, kleed haar leuk aan en geef haar een mooi kapsel, zodat ze er prachtig uitziet voor haar Prins Aladdin.
Prinses Jasmine maakt zich klaar voor een avondje uit met haar lievelingsprins Aladdin.
Speel dit spel en vind de gelijkenissen in de foto's van Tiana uit de film De Prinses en de Kikker en Jasmine uit de film Aladdin.
Onze Oosterse prinses is vrolijk en verliefd en weet niet goed wat ze moet aandoen om haar lieve Aladdin te zien. Jij kan haar wel helpen en laten schitteren!
Op een kleedje hoog in de lucht beleven Jasmine en Aladdin een romantische avond!
Prinses Jasmine gaat trouwen met Aladdin, jij mag de twee geliefden aankleden voor het huwelijk!
In het Oosten zul je een vrolijke prinses tegenkomen. Jij kan alvast enkele leuke kleurplaten van Prinses Jasmijn inkleuren!
Iedereen is klaar voor een wonderlijke vlucht op Kleedje: Aladdin, Prinses Jasmine en Geest!
Hier zie je Aladdin in volle actie, op weg om zijn geliefde prinses Jasmine te redden! Komt Aladdin op tijd? Maak snel de puzzel, dan zal Jasmine wel gered zijn!
Je kan alle Disney prinsessen aankleden in dit spel: Sneeuwwitje, Doornroosje, Ariel, Assepoester, Mulan, Jasmine, Esmeralda en Belle!