Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/spelik/public_html/zoeken_functies.php on line 92
Gevonden: facebook for developers en nog vele duizenden andere spelletjes op ik.be
 
nextJe zocht op: facebook for developersSpel > facebook for developers
Andere facebook for developers spelletjes:
Leon, Maxim, Andreas en Broadway (Jorge Blanco, Facundo Gambandé, Nicolás Garnier en Samuel Nascimento) - Are you ready for the ride<br /><i>uit het album: Violetta (2014)</i>
Ariana Grande - Snow in California
In dit Transformers spel ga je op zoek naar aanwijzingen om de sleutel vrij te kunnen maken. Verzamel alle energie onderweg en elke aanwijzing. Doe dit door je te transformen, zodat je zowel in de lucht, op de baan als...
In de winter kan je je helemaal induffelen en erg toch leuk uitzien voor school. Kies leuke schoolkledij uit voor in de winter, net als enkele coole accessoires en je bent klaar om naar school te gaan!
Dit is een online legpuzzel van de Transformers.
Help de Transformers mensen te beschermen. Help de truck alle goederen naar de basis te vervoeren. Let wel op dat je onderweg niet te veel goederen verliest.
Dit is een spel voor alle Transformers fans. Je kan hier gewoon online je eigen Transformer maken! Je eigen Transformer samenstellen doe je door alle onderdelen te kiezen en hun kleuren. Laat maar zien wat jouw...
Mega Mindy - Transformatie <br /> uit het album: Tijd voor Mega Mindy (2009)
Demi Lovato - For the love of a daughter <br /> Uit het album: Unbroken (2011)
Pimp deze Ford Focus en kies zelf de kleur van de lak en welke velgen je wilt!
Geef dit meisje een leuk schooluniform om weer naar School te gaan!
Big Time Rush - Til I Forget About You <br /> <i>uit het album: B.T.R.</i>
Keke Palmer - Home For The Holidays <br /> <i>uit het album Disney Channel Holiday</i>
Taylor Swift - Forever & Always <br /> <i>uit het album Fearless (2008)</i>
Demi Lovato - Don't forget
Laat elke dag je toekomst voorspellen door een Bratz Pixie, klik op de bloem om iets te weten wil komen. Kom morgen nog eens kijken. Wil je opnieuw spelen, klik dan op play again en opnieuw op de bloem!
Pacman Platform is een pacmanspelletje in de vorm van een platform. Goed vergelijkbaar met een mario bros of een soorgelijk platform spelletje. Het grootste verschil: Pacman speelt hier de hoofdrol.
In dit platform spelletjes probeert James de zebra alle slecht behandelde circusdieren te redden. Help James de zebra undercover te gaan in het circus en over alle touwen te springen en op trampolines de gekste stunts uit...
Speel dit griezelige Halloween platform spel! Jij bent een spookje en wilt trick or treat doen, maar let op want het is een enge straat!
Wil jij graag een cheerleader zijn? Oefen dan alvast met het uitkiezen van een superleuk uniformpje en wie weet haal je het cheerleader team wel!
Help de feeën Cosmo en Wanda om Timmy's wensen te vervullen. Hou een formule 1 race in Timmy's kamer. Verzamel alle bonuspunten onderweg. Het is een multiplayer spel, dus je kan zowel alleen spelen als met een...
In dit Formule 1 spel kan jij de race winnen! Wees snel, neem je bochten goed en win goud!
Help de eekhoorn van Ice Age doorheen heel dit platform spel te geraken. Onderweg kan je best al het fruit verzamelen.
Help om de vrouwen beneden te redden door van platform naar platform te springen. Lukt het je, krijg je misschien wel een bedankingskus!
Bella Thorne en Zendaya - Something to Dance For / TTYLXOX (Mash Up)
Dit is een platformspel van K3 Alice in Wonderland. Help Alice om alle magische paddenstoelen te verzamelen. Let op voor de hindernissen.
Drew Seeley - I&#039;ll Be Home for Christmas <br /> <i>uit het album Disney Channel Holiday</i>
Hannah Montana en Sheryl Crow - Need A Little Love <br /><br /> uit de album Hannah Montana Forever
Hannah Montana en Billy Ray Cyrus - Love That Let's Go <br /><br /> uit de album Hannah Montana Forever
Hannah Montana - Are You Ready <br /><br /> uit de album Hannah Montana Forever
Hannah Montana - I'll Always Remember You <br /><br /> uit de album Hannah Montana Forever
Hannah Montana - Ordinary Girl <br /><br /> uit de album Hannah Montana Forever
Hannah Montana - Kiss It Goodbye <br /><br /> uit de album Hannah Montana Forever
Hannah Montana - Que Sera <br /><br /> uit de album Hannah Montana Forever
Hannah Montana - Gonna Get This <br /><br /> uit de album Hannah Montana Forever
Ga mee op avontuur met asterix en Obelix in dit platformspel van de Gouden Sikkel. Verzamel ook de gouden muntstukken.
Speel mee met Yoko de dinosaurus in dit platform spel. Verzamel de diamanten en let op voor de paddenstoelen.
Speel dit spel waarbij je prentjes van Planet 51 en van Shrek Forever After krijgt. Je zoekt dan de gelijkenissen tussen de prentjes.
Help Alice doorheen wonderland te geraken in dit platformspel. verzamel alle voorwerpen en ontwijk je tegenstanders.
In dit Mega Mindy spel is het de bedoeling om Mega Mindy naar de andere kant van de stad te brengen. Spring op de platforms.
Jij kan deze twee actrices uit de populaire High School Musical films opmaken in dit Before and After spel. Jij kan zien hoe Ashley Tisdale en Vanessa Hudgens er voor de make over uitzagen en nadien.
Het dappere jongetje Mowgli dat in de jungle is opgegroeid probeert te overleven. Doe je best in dit oerwoud platform spel!
Nu zit Chicken Little in de ruimte en hij moet alle panelen in alfabetische volgorde verzamelen. Wanneer hij alle panelen heeft, moet hij op het platform landen om naar het volgende levl te gaan.
Deze regenwoudprinses heet Forestia en woont ergens in het regenwoud. Niemand weet waar ze juist woont, maar als je heel goed kijkt, kan je haar zien dansen in de lucht en spelen met de vlinders en vogels!
Disney's Friends for Change - Send it on
Formule 1: welke race auto kies jij: 1 of 2? Begin ze allebei alvast in te kleuren!
Lily Allen heeft dit spannende platformspel uitgebracht om haar nieuwe cd te promoten. Als je goed luistert kan je die ondertussen horen.
Kleur deze prent in van High School Musical waarin Sharpay en Ryan (Ashley Tisdale en Lucas Grabeel) hun liedje \'What I\'ve been looking for\' zingen!
Oefen hier met dit fantastische spel om een real life styliste te worden. Maak dit meisje, de knappe actrice en zangeres Vanessa Hudgens uit onder andere de Disney films High School Musical, zo mooi mogelijk op, kies de...
Robbie de Hond is een spelletje rond robbie. Het is een leuk platformspel, hetwelke je zeker kunt uitspelen. Robbie de hond is plezier voor groot en klein.