Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/spelik/public_html/zoeken_functies.php on line 92
familie tuig gevonden op www.ik.be
 
nextJe zocht op: familie tuigSpel > familie tuig
Andere familie tuig spelletjes:
Breng deze schattige peperkoeken familie weer samen door de online legpuzzel te maken!
Kleed de familie Flintstone en de familie Rubble uit Bedrock modern aan, want het is feest.
Koning Babar, koningin Celeste en hun kinderen spelen buiten in de sneeuw. Vader Babar heeft getoond hoe de kinderen een prachtige sneeuwman kunnen maken. Kleur deze familiekleurplaat in.
Leg alle puzzelstukjes op de juiste plaats om de familie van Peppa Pig in een trein te kunnen zien. Je kan zelf het aantal puzzelstukken kiezen in deze Peppa Pig online puzzel.
Kleur deze vrolijke kleurplaat in van een familie die een picknick op strand houdt.
In dit spel leer je overheerlijke Scampi Tortilla Canapés maken. Eerst bak je kort de tortilla's, dan bak je de ingrediënten. Uiteindelijk staat je gerecht op tafel om aan je familie te serveren.
Speel gezellig samen met je vrienden en familie minigolf. Lukt het jou om in minder keren het golfballetje in de hole te krijgen dan de bogey?
Help de familie Berenstain hun picknick te maken. Waar liggen de spullen die ze willen meenemen?
In deze puzzel zingen Minnie Mouse, Mickey Mouse, Pluto, Goofy, Max Goof en de familie Duck kerstliedjes!
Op deze online legpuzzel staat een mooie prent van de familie Flintstone, die jij ook kan zien, wanneer je de puzzel weer heel maakt!
Speel met de Barbababies uit de Barbapapa familie op de xylofoon of de Barbafoon! Je kan je eigen muziek opnemen!
Kleur de prent van de familie Incredible in.
Deze koningin is Cleopatra, ze leefde in de 1e Eeuw voor Christus en was farao van het Oude Egypte. Haar familie was oorspronkelijk van Grieks-Macedonische afkomst. Speel dit spel en bestudeer ondertussen de Egyptische...
Ken jij het programma Thomas de Stoomlocomotief? De serie gaat over de avonturen van een familie pratende treintjes op het eiland Sodor en vooral over de jonge stoomlocomotief Thomas. Jonge Thomas komt vaak in de problemen,...
Bak de lekkerste Valentijnskoekjes voor je vriendje, vriendinnetje of familie en smul er samen van.
Ook Mickey Mouse, Minnie Mouse en hun vrienden Donald en Pluto vieren Kerstmis en Nieuwjaar. Ook maken ze in een mooi winterlandschap een sneeuwman en gooien vrolijk sneeuwballen naar elkaar. Maak deze Disney kleurplaat,...
Voor Halloween kan je de heerlijkste gebakjes maken met pompoen! Verkleed je in een spookje en geef je familie en vrienden de lekkerste gebakjes.
Wanneer het lekker warm is, heb je wel zin in een frisse, zomerse salade! Oefen hier alvast om je vrienden en familie te verrassen met een smakelijke en zonnige salade!
Een prachtige verjaardagstaart kan je hier maken voor vrienden of familie. Versier het gebak met de leukste vormpjes. Klik op de taart zelf om een andere kleur te kiezen. Klik uiteindelijk op next voor een spetterende...
Deze Flintstones familiefoto is helemaal uiteen gevallen. Plaats alle stukjes weer op zijn plaats en maak Fred weer blij!
Maak deze prachtige familieprent van Sylvester, Tweety en Granny!
14 februari is het Valentijn, de dag om iedereen die je graag ziet, te laten weten dat je van hen houdt! Vertel het je familie, vrienden en vriendinnen. Stuur hen bloemen, een kaartje of dit spelletje door. Maak deze...
Wie heeft als sterrenbeeld Stier? Jijzelf of een vriend of vriendin? Wel, dit spel is speciaal voor jullie gemaakt, dus speel het en stuur het door naar je vrienden of familie!
Vind in deze mooie Kerst plaat alle letters van het alfabet. Let goed op, de letters zijn soms heel goed verstopt! Dit is ook een leuk spelletje om je vrienden en familie mee uit te dagen op een Kerst of Nieuwjaars feestje!
Clouseau - Vliegtuig
Het Olifantje Babar speelde als kind graag piloot in een speelgoedvliegtuigje. Kleur deze vrolijke online Babar kleurprent in.
Ron is laat om een werkstuk in te leveren op school. Samen met Kim Possible springt hij uit een vliegtuig om toch op tijd te zijn. Maar helaas, alle pagina's van het werkstuk zijn weggewaaid. Aan jou om Ron te helpen deze...
Een poesje zoals Hello Kitty verveelt zich niet, nu vliegt ze in haar eigen vliegtuigje.
Help Alex en Marty bagage op het vliegtuig te zetten, zodat ze naar Afrika kunnen.
Vlieg mee met Stuart Little in zijn eigen vliegtuigje, verzamel energie en batterij, maar ontwijk de andere dingen en vogels in de lucht.
Speel dit spelletje van Make a Wish, waarbij een schaapje uit een vliegtuig springt met een parachute en alle sterretjes moet proberen op te vangen. Per ster krijg je punten.