Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/spelik/public_html/zoeken_functies.php on line 92
films van rox - Ontdek ook onze wedstrijden
 
nextJe zocht op: films van roxSpel > films van rox
Andere films van rox spelletjes:
K3 - Filmster </br> Uit het album: Alice in Wonderland - De musical (2011)
Kies je ster uit en volg haar een dag!
Dit is een online legpuzzel van agent Perry uit de tekenfilmserie van Phineas en Ferb!
Die grappige Scrat uit de Ice Age films is nog steeds op zoek naar nootjes. Zal hij er hier een vinden? Maak deze legpuzzel en wordt vrolijk van Scrat\\\'s verbaasde gezicht.
Dit is een online legpuzzel van Emma Watson, populaire actrice, onder meer bekend van de Harry Potter films.
In de Nickelodeon tekenfilms Fairly OddParents is Vicky de gemene babysitter van Timmy Turner. Ze doet er alles aan om hem het leven zuur te maken en veel geld te \\\'verdienen\\\'.
Maak deze online legpuzzel van de Backyardigans: een Canadese tekenfilmserie over 5 vrienden (Austin, Pablo, Tasha, Tyrone, Uniqua) die avonturen beleven in hun tuin.
Geef de Amerikaanse actrice en model Amanda Seyfried een make over! Je kent haar vast wel uit de films Mamma Mia en Mean Girls!
In dit spel kan je Vanessa Hudgens en Zac Efron een makeover geven. Ze zijn een tijdje een koppel geweest. Je kent hen vast uit de Disney films "High School Musical"!
Rufus (uit de tekenfilmserie Kim Possible) is een naakte molrat en het huisdier van Ron. Ron heeft hem als huisdier gekozen omdat zijn vader allergisch is voor dieren met een vacht. Hij kan een beetje praten en helpt vaak...
Tweety van de tekenfilmserie "De Looney Tunes" heeft zich verkleed als Cupido. Hij is nu een Engeltje dat met zijn pijl mensen verliefd laat worden op elkaar. Kleur deze leuke online Tweety kleurplaat in!
Geef Bella Swan, de hoofdrolspeelster in de Twilight films, een makeover.
Elk puntje moet via lijntjes met elkaar verbonden worden vanaf cijfer 1 en dan krijg je Yogi Bear uit de tekenfilms!
Kleed Popeye uit de tekenfilms cool aan!
De actrice Anne Hathaway speelt onder andere in Disney films zoals "The Princess Diaries" en "Ella Enchanted".
De Britse actrice Anna Popplewell is beter bekend van haar rol als Susan Pevensie in de Narnia Disney films.
Je kent Cody Linley vast wel uit enkele films of als Jake Ryan in de Disney Channel serie Hannah Montana.
Eva Mendes (Miami, 5 maart 1974) is een Amerikaans actrice van Cubaanse afkomst. Ze speelt in films zoals Stuck on You en Once Upon a Time in Mexico en in 2005 speelde ze een van de hoofdrollen in de film Hitch met Will...
Geef Brenda Song een make over. Je kent haar vast van "The Suite Life of Zack and Cody" en "The Suite Life on Deck" of van Disney films.
Waan je in Disneyland en versla alle Disney boeven! In een wagentje rijd je door de verschillende Disney films. Let goed op!
Speel een zenuwslopend kaartspel met de valse personages uit de Disney films. Wees snel en leg als eerste je kaarten op de stapels!
Geef de actrice en zangeres Ashley Tisdale een makeover. Kies haar kledij en make up zodat ze weer kan schitteren in films zoals high School Musical als Sharpay.
Speel een spel memory met alle personages vanuit de tekenfilmserie Thomas de Stoomlocomotief!
Ken jij Woody Woodpecker uit de tekenfilmserie Woody Woodpecker? Woodpecker is het Engelse woord voor specht. Hier vind je enkele kleren voor hem.
Kleed de dappere prinses Fiona uit de 4 Shrek films aan!
Jij kan deze twee actrices uit de populaire High School Musical films opmaken in dit Before and After spel. Jij kan zien hoe Ashley Tisdale en Vanessa Hudgens er voor de make over uitzagen en nadien.
Kleed deze Hollywood actrice aan voor een Oscar uitreiking. Kate Hudson werd in Los Angeles geboren en is de dochter van Goldie Hawn. Je kent haar vast van de films How to Lose a Guy in ten Days (2003) en Raising Helen...
Oefen hier met dit fantastische spel om een real life styliste te worden. Maak dit meisje, de knappe actrice en zangeres Vanessa Hudgens uit onder andere de Disney films High School Musical, zo mooi mogelijk op, kies de...
Studio 100 - ROX
Sinterklaas karaoke - De Zak van Sinterklaas<br /><i>uit het album: ik.be (2013)</i>
Kleed de schattige Vanellope Von Schweetz van de Disney animatiefilm Wreck It Ralph aan.
De Sprookjesboom - Laars van de Reus
Vang alle mooie paaseitjes op, behalve diegene met enkel streepjes!
Je hebt een Hollywood beauty salon en er komen heel veel beroemdheden langs. Nu blijkbaar actrice Vanessa Hudgens (High School Musical). Geef haar een perfecte manicure!
Vind jij alle verborgen letters tussen de plaatsjes van monsters in dit Hotel Transylvania spel?
Maak deze legpuzzel van de hilarische animatiefilm Hotel Transylvania: het hotel voor monsters!
Pocahontas - Kleuren van de wind
Kinderliedjes - Eén, twee, drie, vier, hoedje van papier
Sinterklaas - De Zak van Sinterklaas
Kinderliedjes (BabyTV) - De Wielen van de Bus
Amika (Niels Destadsbader)- Je bent van mij <br /> uit het album Amika (2009)
Probeer Sneeuwwitje zo lang mogelijk omhoog te houden. Klik op Sneeuwwitje zodat ze de grond niet raakt. Wanneer er appels van de bomen vallen, vang ze dan op door erop te klikken, zo krijg je bonuspunten! <br...
Help iCarly en Sam op tijd klaar te zijn voor hun show. Vang alle spullen op die ze nodig hebben, maar let op voor de rommel!
Help het visje de sterren te vangen. Let op voor de andere vissen!
Speel mee met Dora, Boots en haar Rugzak en vang de juiste sterren in de juiste rugzak!
Op het eiland wordt Russell gevangen gehouden door honden. Weet jij wat er nadien gebeurt? Kleur alvast deze prent in.
In dit spel kan je pony's verzorgen. Het is een opvang voor kleine paardjes die je eten, drinken en veel aandacht moet geven. Kijk naar de prentjes en volg de instructies. Verzorg de pony's goed!
Een belangrijk spel voor jouw peuter. Vang de koeien op!
Probeer alle bloemblaadjes die gaan vliegen samen met het schommelende Troetelbeertje op te vangen. <br /><br
Verzamel de kaas die de muis naar beneden gooit en mik die in de kruiwagen. Let op voor de dingen die Tom de poes naar jou gooit.
Het Huis Anubis - Schat van Anubis
Vang samen met Garfield eieren in de kippenstal. Let wel op voor de groenten die naar beneden vallen.
Vind dezelfde prentjes van de Barbie film Magie van Pegasus door te klikken!
Dit meisje is Vanessa Anne Hudgens, ze is geboren in Amerika op 14 december 1988. Vanessa is een Amerikaans model, actrice en zangeres. Vanaf haar achtste speelde ze in musicals als zangeres en actrice. Ook speelde ze in...
Weet jij wat er in de zak van Sinterklaas zit? Plaats de letters op de juiste plaats en kijk welk speelgoed er is!
In dit spel kan je echt alles designen! Je kan de achtergrond, het haar en de outfit van Hannah Montana zelf kiezen. Het is een heel leuk en mooi spel!