Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/spelik/public_html/zoeken_functies.php on line 92
glazen bol spelletjes.nl en andere spelletjes - gratis op www.ik.be
 
nextJe zocht op: glazen bol spelletjes.nlSpel > glazen bol spelletjes.nl
Andere glazen bol spelletjes.nl spelletjes:
Dit is een online legpuzzel met als prent het Glazen Muiltje van Prinses Assepoester!
Weet jij wat het nieuwe jaar zal brengen? Ben je benieuwd, stel dan je vragen aan de glazen bol die zal antwoorden!
Een hele nacht lang kan Assepoester met de prins van haar dromen blijven dansen, maar plots moet ze weg. Het enige dat de prins van haar overhoudt, is een glazen muiltje en Assepoester heeft enkel een mooie foto...
In heel het land wordt het glazen schoentje gepast, want de prins wil weten wie die speciale prinses was, wij weten natuurlijk dat het schoentje enkel Assepoester past!
In deze flipperkast zal je een spannend avontuur ontdekken, het avontuur van Bolt, de superhond!
Knutsel samen met Strawberry Shortcake en haar vriendinnen. In dit spel kan je een mooie schuddebol of sneeuwbol maken!
Kan jij de verschillen vinden in deze Bolt zoekplaatjes? Duid ze allemaal aan!
Kan jij zo snel mogelijk de juiste rekensymbolen raden? Doe je best!
Kaatje - Schuddebollepats
Speel dit leuke online memory spel van Bol en Smik!
Kinderliedjes - Krokusbolletje
Speel Pinboliada, een heel leuk spel dat een kruising is tussen Stad beschermen en Pinball of Flipperkast!
Vind jij alle verschillen in de foto's van de film Bolt? Klik hen aan en speel het spel zo snel mogelijk uit!
Samen met Holly Hobbie kan je een Sneeuwbol knutselen! Kies uit wat je erin steekt en schud de bol.
Het lieve vriendje van Diddl is op zoek naar heerlijke honing. Ga met met Pimboli in zijn wagen en verzamel alle honing!
Door de straten heen rent de dappere Bolt om zijn vriendin te redden! Dit hondje is een ware held, nietwaar?
Ga met de moedige Bolt mee op stap en maak deze leuke puzzel!
Het moedige hondje Bolt wil Penny redden, help jij hem in dit spannende avontuur?
http://www.dan-dare.org/freefun/Games/CartoonsMoviesTV/pjinns_bolt3.swf
Speel bowling met oliebollen! Speciaal voor Nieuwjaar kan je champagneflessen probeer om te kegelen met oliebollen!
Help deze lieve feetjes om de sneeuwbol veilig weg te brengen. Let op onderweg!
De lichtlantaarn moet branden! Laat het lieveheersbeestje de voorwerpen uit de weg halen, zodat de nachtvliegjes de vuurbollen naar de lantaarns kunnen brengen. Hoeveel levels kan jij uitspelen?
Help Donald Duck om de beste ijscoman te worden: Stapel alle ijsbollen op elkaar en bouw het hoogste ijsje in de wereld!
Help Cory Baxter uit de Disney Channel serie om al zijn knikkebollen terug te vinden in het Witte Huis!
Geef populaire Zac Efron (of Troy Bolton in High School Musical) een make over.
Kleur deze schattige prent van Diddlina met haar knuffelbeertje Pimboli in! Print daarna de kleurplaat uit, leg hem in je kamer en je hebt mooie dromen 's nachts.
Op vakantie aan het strand maken Diddl en Diddlina samen met hun andere vrienden zoals Mimihopps en Pimboli een heel mooi zandkasteel en maken veel plezier. Jij mag deze zomerse kleurplaat inkleuren.
In dit spel speel je pacman met Sonic! Verzamel de bolletjes en pas op voor de spookjes.
Speel samen met Pimboli het beertje en Mimihopps het konijn. Het konijn Mimihopps gooit de bal en Pimboli moet de bal in de mand werpen.
In dit spel zie je Kaa de slang uit Jungle Book. De bedoeling is om een zo lang mogelijke slang te maken, zonder tegen de slang of de randen van het spel te komen. Verzamel elke keer een extra bolletje!
In dit historische spel ben jij Alexander de Grote die de wereld gaat veroveren. Verzamel de nodige dingen om je rijk uit te breiden. Mik dezelfde prentjes naar elkaar en vanaf drie dezelfde bollen, vallen ze naar beneden...
In dit spel moet je je stad beschermen! Let erop dat de bollen niet bij de opening geraken. Je kan je stad verdedigen door de bollen naar dezelfde kleur te werpen. Vanaf 3 bollen van dezelfde kleur, verdwijnen ze.
Kan jij de vlaggen van de leden van de Europese Unie onthouden? Klik op het eerste bolletje voor een normaal spel en op het tweede bolletje voor een moeilijker spel. Let op het aantal beurten dat je overhoudt!
Je vader zal heel blij zijn, wanneer je deze prent van het lieve beertje Pimboli inkleurt en afprint en hem op Vaderdag aan je papa geeft!
Harry and his bucket full of dinosaurs, nu kan je Harry en zijn vrienden inkleuren! Kies een mooie plaat, een kleur en ook een patroon (streepjes, bolletjes, ....). Klik dan op de tekening en je zal een leuke plaat krijgen!
Dit meisje is een astronaut of ruimtereiziger. Maak de planeten rondom haar zo kleurrijk mogelijk! Verplaats de rode, groene en blauwe bollen om zelf een kleur te maken. Je kan ook nog zelf tekenen of vormpjes maken door...
Met Halloween kan je veel snoep krijgen! Verzamel hier al het snoep door de pompoen te laten slingeren van het ene bolletje naar het andere!
In dit avontuurlijke spel moet jij de stad van Svetlograd redden uit de handen van de imps en word zo de machtige beschermer van jouw land! Richt je muis op imps van dezelfde kleur, als er minstens drie bolletjes van...