Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/spelik/public_html/zoeken_functies.php on line 92
grappige piraten namen - Speel alle spelletjes gratis op ik.be
 
nextJe zocht op: grappige piraten namenSpel > grappige piraten namen
Andere grappige piraten namen spelletjes:
Speel deze grappige mengeling van tetris en vier op een rij. Het is de bedoeling dat je drie dezelfde figuurtjes op een rij of kolom krijgt. Dan verdwijnen ze van het speelveld. Zorg ervoor dat de figuurtjes niet de top...
In dit spel kan je de grappigste Mr Beans maken!
Leer hier op een leuke wijze het alfabet. Luister goed, kijk naar de grappige prentjes en doe daarna de oefeningen! Voor je het weet, kan je het alfabet!
Kleur verschillende kleurpaten van Oscar, haaiensnaaier, in en versier de grappige prenten met decoratiemateriaal.
Vier mee met alle Disney figuren de verjaardag van Donald Duck door deze grappige legpuzzel te maken!
Die grappige Scrat uit de Ice Age films is nog steeds op zoek naar nootjes. Zal hij er hier een vinden? Maak deze legpuzzel en wordt vrolijk van Scrat\\\'s verbaasde gezicht.
In dit spel vind je een puzzel van de vriendelijke en grappige Mushu uit de Disney tekenfilm Mulan.
Deze legpuzzel is een plaatje van Mavis, de 118 jarige dochter van de vampier Dracula uit de grappige animatiefilm Hotel Transylvania!
Kleur deze grappige online kleurplaat van de Mr Bean cartoons in!
Help deze grappige monstertjes. Ze hebben honger en eten alleen gelei. Gooi de gelei naar je vriendjes en speel alle levels uit!
Nu tetris in 3D, speel jij mee? Het is een superleuke tetris variant. Dit tetris spel is heel goed om je ruimtelijk inzicht te testen. Lukt het jouw om dit grappige 3D tetris spelletje te spelen?
Speel eens tetris op een grappige en originele manier in dit \\\\\\\"Trollige Tetris\\\\\\\" spel. De blokjes hebben in dit spel een tekening. Zorg ervoor dat drie dezelfde tekeningen samen komen te liggen. Je...
Je hebt een nieuw huisdier gekregen: een labrador puppy! Geef hem een naam, een mooi hok, een grappige hoed en te gekke bril!
Geef Kermit de Kikker allerlei grappige outfits voor tijdens de Muppet Show!
Dit is een online Halloween pompoen kleurplaat. Kleur deze grappige pompoen vrolijk in!
Alle puzzelstukjes liggen door elkaar: leg ze weer op de juiste plaats en de grappige Aristokatten zullen verschijnen!
Kleur deze grappige prent van Mowgli en King Louie uit Jungle Book in!
Skate samen met deze grappige vriendjes van Simba de Leeuwenkoning. Probeer een hoge score te behalen door hoger te skaten.
In the Navy, grappige muppetscover van The Village People.
Kleur deze grappige kleurplaat van de lieve Lilo en Stitch in!
Speel dit leuke memory spel van de grappige Marsupilami!
Maak deze online puzzels van de grappige hond Snoopy en zijn vrienden! Wacht even tot het spel geladen is.
Het grappige Teigetje heeft een puzzel helemaal voor zichzelf, maak jij die weer heel? <br /><br
Kleed dit grappige hondje aan!
Kleur deze grappige prent van Shaggy en Scooby Doo in!
Op strand hebben Tom en Jerry veel waterpret en humor. Kleur deze grappige prent in.
Deze puzzels zijn leuk en hebbebn bovendien grappige prentjes van de nieuwe film Gnomeo en Juliet (2011).
Kleur deze prent van de grappige Disney Channel serie "Phineas and Ferb" in!
Kleur deze grappige prent van een baby tweeling in, zodat ze vrolijk worden.
Kleed deze grappige diertjes aan in de leukste kleedjes.
Deze puzzel toont de gekke bende dieren die uit de New Yorkse Zoo ontsnapt zijn. Ze komen terecht op het eiland Madagascar. Maak deze grappige puzzel!
Ken jij de grappige krab van Ariel de zeemeermin, schilder snel deze kleurprent!
Samen met Dora en Diego mag jij naar een verkleedfeestje. Help jij Dora en Diego om grappige kleren te maken? Klik op Dora of Diego, wie jij graag wil aankleden!
Och, die arme Tinkelbel wordt achtervolgd door bijen! Probeer een plan te bedenken om haar te redden, terwijl je deze grappige kleurplaat inkleurt.
Een grappige prent van twee goede vrienden, Shrek en Ezel, voor jou om in te kleuren!
Hier is Geest, één van de beste vrienden van Aladdin. Hij komt uit een magische lamp en is heel grappig. Hij kan toveren en houdt van andere kleren. Hij kiest graag mooie, grappige of zonnige kleren uit. ...
Dit grappige aapje van Aladdin is een echte deugeniet! Hij heet Abu. Aboe houdt ervan zich te verkleden. Speel jij mee met hem?
Speel dit grappige spelletje, maar onthoud dat een gezond gewicht heel belangrijk is. Controleer daarom vaak je BMI (je kan dit bijvoorbeeld op <a href='http://www.bmiberekenen.be'...
Maak jij deze grappige puzzel van Piet Piraat? Je versleept met je linkermuisknop een puzzelstukje naar de puzzel zelf op de plaats waar jij denkt dat het moet komen. Je kan de puzzelstukken draaien door op de spatiebalk van...
Dit is een online spel van Jake en de Nooitgedachtland Piraten. Stapel elk tonnetje bovenop het vorige en krijg goudstukken voor je piratenschat!
Piraten gokken graag. Speel dit Piraten gokkast spel waarbij je 1 of 2 muntstukken inzet en iets wint als je de juiste figuren op een rij hebt.
Samson en Gert - Piraten Potpourri <br /> Uit het album: 20 Jaar Samson & Gert (2010)
Piet Piraat - Piratenmedley
De piraten willen alle diamanten stelen. Hou hen tegen door zelf de diamanten zo snel mogelijk te verzamelen. Heb je er genoeg, dan verschijnt er een deur naar het volgende level!
De moedige hond Scooby Doo en zijn beste vriend Shaggy zijn opgesloten op een verlaten piratenschip, een spookschip. Help hen voorwerpen te verzamelen en deze te gebruiken op de juiste momenten. Ontrafel het geheim!
Deze piraat staat op de uitkijk, hoog boven in het kraaiennest. Kleur deze piratenkleurplaat online in!
Laat Scooby Doo ontsnappen uit het piratenschip! Shaggy staat al op hem te wachten!
Ga mee met Spongebob en Patrick op piratenavontuur! In de oesters zitten wapens.
Bekijk deze spannende schermutseling tussen Peter Pan en kapitein Haak. Ze staan op het Piratenschip. Zie jij ook de krokodil? Kies het aantal puzzelstukjes en maak deze Peter Pan puzzel!
Oh nee, de piratenschat van Dora is gestolen. Jij kan haar helpen om de diamanten en het goud opnieuw te verzamelen. De schat ligt verspreid op het piratenschip. Luister goed naar Dora, zo leer je misschien zelf een paar...
Speel dit spannende en avontuurlijke piraten spel. Neem het op tegen andere schepen, vuur de kanonnen af en plunder de schepen. Bezit het meeste goud, je kan zien welke scchepen de grootste schat aan boord hebben. Je kan je...