Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/spelik/public_html/zoeken_functies.php on line 92
Zocht je gratis puzzelen? Gevonden op ik.be
 
nextJe zocht op: gratis puzzelenSpel > gratis puzzelen
Andere gratis puzzelen spelletjes:
In deze schattige Disney puzzel vind je Bambi, Bloem het Stinkdiertje en Stampertje het konijntje die vrolijk samen spelen.
Beste vriendinnen Emma, Cleo en Ricki hebben een leuke foto van hen, maar die is op de grond gevallen. Kan jij de foto weer heel maken?
Dit zijn ronde legpuzzels van de Smurfen in 3D: de film.
Deze foto van het speelgoed van Toy Story is volledig in de war geraakt. Kan jij de puzzelstukjes weer op hun plaats plaatsen?
Op een dag komt Flynn Ryder, een vrijbuiter, langs de toren en klimt naar boven om zich te verstoppen voor zijn belagers. Daar ontmoet hij Rapunzel, die ondertussen 18 jaar oud is en het wel een beetje zat is alsmaar in die...
Weet jij wat Shrek doet? Leg de stukjes op de juiste plaats in deze Shrek Legpuzzel.
In deze puzzel kan je een foto puzzelen van een ijsbeer, toon je puzzelkwaliteiten en maak deze puzzel zo snel mogelijk weer heel!
Dit is een leuke puzzel voor alle puzzel liefhebbers: het is een abstracte puzzel wat het puzzelen een beetje moeilijker maakt. Lukt het jou om deze abstracte puzzel in elkaar te puzzelen?
Een beeld uit de film Avatar om te puzzelen!
Een legpuzzel van Assepoester samen met de kleine Prinses Sofia, je kan die gewoon online puzzelen.
In deze online legpuzzel kan je de Stad van de Liefde puzzelen: Venetië in Italië! Je kan een prachtig uitzicht zien op de Canal Grande en de palazzi die eraan grenzen!
Speel allerlei giraf spelletjes in dit giraffen avontuur! Je kan minispelletjes spelen zoals rekenen, kleuren per nummer, dokter Bibber, voorwerpen zoeken en puzzelen.
Kies je meest romantische Valentijnspuzzel uit en begin online te puzzelen!
Ook Snoopy het bekende hondje, is soms verliefd. In dit Snoopy spel kan je een verliefde Valentijns Snoopy puzzelen!
Speel dit Opel Astra spel waarbij je kan puzzelen! Kies zelf het aantal puzzelstukjes en hoe moeilijk je deze puzzel dus maakt.
Gezellig zitten Belle en het Beest zich op te warmen in het kasteel. Om voor een leuke verrassing te zorgen, wil Barstje een foto nemen als herinnering aan het mooie moment, maar hij weet niet goed hoe het moet. Daardoor...
Maak deze puzzel van Popeye en Olijfje en laat zien hoe goed jij kan puzzelen!
In dit Strawberry Shortcake spel kan je allerlei prentjes puzzelen door de vakjes te draaien!
Blijkbaar houdt spy Alex wel van voetballen. Hou jij van puzzelen en ben je een Totally Spies fan? Dan is dit spel echt voor jou!
Kies tussen heel veel verschillende plaatjes van het schattige poesje Hello Kitty. Je kan ze allemaal weer in elkaar puzzelen!
In de film Alice in Wonderland komt Alice bij een theepartijtje terecht bij een hoedenmaker en een haas. Een prent die je ineen kan puzzelen. <br /><br
Jij mag deze foto van de eerste Shrek film puzzelen over Shrek, Heer Farquaad, Ezel en Fiona.
Jij kan deze spannende Lego puzzel van Lego Universe ineen puzzelen. <br /><br
Speel hier Planeet 51 spelletjes. Je kan hier 3 prentjes van de film Planet 51 ineen puzzelen. eigenlijk zijn het draaipuzzels, je draait de stukjes totdat ze op de juiste plaats zijn.
In deze puzzel kan jij een mooie prent uit de Disney film De Prinses en de Kikker of The Princess and the Frog ineenpuzzelen. Denk jij dat zij de kikker zal kussen?
In deze puzzel vind je een prentje van Tiana, het meisje uit de Disney film De Prinses en de Kikker. Jij kan het plaatje weer ineen puzzelen.