Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/spelik/public_html/zoeken_functies.php on line 92
Gevonden: gratis spel film en nog vele duizenden andere spelletjes op ik.be
 
nextJe zocht op: gratis spel filmSpel > gratis spel film
Andere gratis spel film spelletjes:
K3 - Naar de film <br /> Uit het album: Alice in Wonderland - De musical (2011)
K3 - Filmster </br> Uit het album: Alice in Wonderland - De musical (2011)
Kies je ster uit en volg haar een dag!
Vind de verborgen voorwerpen in deze prentjes van de Kerstmis Dinsey Film "Belle en het Beest een Betoverend Kerstfeest".
Speel hier het spel uit de Barbie film met Barbie als Zeemeermin. Kies een mooie staart uit voor Merliah en verzamel alle leuke voorwerpen onderweg!
Je geheugen trainen op een leuke manier? Dat is zeker mogelijk. Speel hier Cars memorie, een spelletje dat je geheugen zal verbeteren met leuke prentjes uit de populaire film Cars. Druk op 'undefined' en begin te spelen....
Vind alle verborgen letters in deze plaatjes uit de bekende film \"New Year\'s Eve\"!
Dit is een online legpuzzel van de Lorax uit de animatiefilm van dr. Seuss.
Dit is een online legpuzzel van de Aristokatten uit de Disney tekenfilm die nog steeds populair is.
Deze online legpuzzel is er één van Audrey uit de animatiefilm "De Lorax", zij is het meisje dat heel graag opnieuw een échte boom wil hebben.
Dit is een online legpuzzel van Aragorn uit De Terugkeer van de Koning, het derde gedeelte van The Lord of the Rings - de op het gelijknamige boek gebaseerde film.
Dit is een online legpuzzel van agent Perry uit de tekenfilmserie van Phineas en Ferb!
Vind alle verborgen letters van het alfabet in dit online spelletje. In de prentjes van de animatiefilm De Lorax zijn alle letters verborgen. Vind ze binnen de tijd allemaal?
Dit is een online legpuzzel van Oscar en Lenny, de vrienden uit Haaiensnaaier, de animatiefilm.
Er werden verschillende voorwerpen verborgen bij de tuinkabouters uit Gnomeo en Juliet, de animatiefilm gebaseerd op het verhaal van Shakespeare. Zoek en vind alle voorwerpen weer!
Deze legpuzzel toont een prent uit de animatiefilm Wall E van Disney, leg alle puzzelstukjes op hun plaats.
In dit spel is het de bedoeling om heel snel alle ontbrekende puzzelstukjes van de Disney film Wreck it Ralph op hun plaats te krijgen. ben jij snel en juist genoeg?
Kleur de kwaadaardige Hades uit de Disney tekenfilm Hercules in.
Dit is een legpuzzel van Frankenstein, de beste vriend van Dracula in de animatiefilm Hotel Transylvania (2012).
Dit is een online legpuzzel van de Disney animatiefilm a Bug\\\'s Life of een Luizenleven over een mierenkolonie op een eilandje.
Leg alle stukjes van deze prent uit de animatiefilm van Disney \"Monsters Inc\" op hun plaats.
Kleur deze prent van de animatiefilm Sammy\\\\\\\'s avonturen in. De schildpad Sammy beleeft een hoop spannende avonturen wanneer hij probeert om de Liefde van zijn leven terug te vinden.
Kleed de schattige Vanellope Von Schweetz van de Disney animatiefilm Wreck It Ralph aan.
Dit is een online puzzel van actrice en zangeres Selena Gomez als Beezus en actrice Joey King als Ramona in de film \"Ramona and Beezus\".
Die grappige Scrat uit de Ice Age films is nog steeds op zoek naar nootjes. Zal hij er hier een vinden? Maak deze legpuzzel en wordt vrolijk van Scrat\\\'s verbaasde gezicht.
Dit is een online legpuzzel van Emma Watson, populaire actrice, onder meer bekend van de Harry Potter films.
In dit spel vind je een puzzel van de vriendelijke en grappige Mushu uit de Disney tekenfilm Mulan.
In deze plaatjes van de Disney film Rapunzel moet je goed zoeken om de kleine prentjes in terug te vinden. Klik erop en ga naar het volgende level.
In dit spel vind je een kleurplaat van Oliver, het arme poesje uit de Disney film "Oliver en Co" die losjes gebaseerd werd op "Oliver Twist" (het boek).
Een beeld uit de film Avatar om te puzzelen!
Help het kleine meisje Boe uit de animatiefilm "Monsters en Co" de monsters te laten schrikken van zo gauw die hun deur openen. Klik op de monsters wanneer ze verschijnen en Boe zal heel hard "Boe"...
Help Mike uit de animatiefilm Monsters en Co om zoveel mogelijk gilletjes te verzamelen. Dit doe je door telkens de 2 deuren met dezelfde monsters te openen. Onthou welke monsters achter welke deuren zitten, want de deuren...
Kleur deze kleurplaat van de vriendelijke monsters Sulley en Mike uit de Disney film "Monsters Inc" in!
Dit is een online legpuzzel van Neytiri uit de film "Avatar", gespeeld door Zoe Saldana, de actrice. Hoe snel kan jij deze puzzel maken?
Vind de verborgen voorwerpen in dit zoekspel van de film "Rise Of The Guardians" of "De Vijf Legendes".
In dit Brave spel worden plaatjes uit de Disney animatiefilm Brave getoond. Er zitten steeds 6 verschillen in de plaatjes. Kan jij ze allemaal snel vinden?
Deze legpuzzel is een plaatje van Mavis, de 118 jarige dochter van de vampier Dracula uit de grappige animatiefilm Hotel Transylvania!
In de Nickelodeon tekenfilms Fairly OddParents is Vicky de gemene babysitter van Timmy Turner. Ze doet er alles aan om hem het leven zuur te maken en veel geld te \\\'verdienen\\\'.
Laat Jake en Neytiri uit de film Avatar in perfecte harmonie met elkaar leven. Let wel op dat wanneer ze elkaar kussen, ze stiekem kussen en niet betrapt worden!
Een nieuwe legpuzzel van de Hotel Transylvania animatiefilm!
Maak deze legpuzzel van de hilarische animatiefilm Hotel Transylvania: het hotel voor monsters!
Kleur deze plaat van Sinbad en Marina uit de tekenfilm "Sinbad, Legende van de zeven zeeën" in.
Geef het meisje Neytiri uit de film Avatar een nieuwe look!
Vind jij alle verschillen tussen deze plaatjes van de nieuwe Hobbit film (2012)?
Speel dit Wreck It Ralph spel van de nieuwe Disney film!
In dit spel zijn er in plaatjes uit de tekenfilm "Barbie en de 3 Musketiers" de letters van het alfabet verstopt. Kan jij ze allemaal terugvinden?
Vind de verschillen in de plaatjes uit de film Wall-E.
Speel dit Dumbo spel waarin je alle letters van het alfabet moet zoeken in enkele prentjes uit de Disney tekenfilm Dombo.
Verschuif alle puzzelstukjes om ervoor te zorgen dat ze op deze manier op de juiste plaats liggen. Dan zal je een prent zien van de Dombo film van Disney!
Speel dit gekke canyon golfspelletje met allerlei leuke figuren zoals Fred Flintstone, Yogi Bear, Scooby Doo, Daffy Duck, Bugs Bunny en heel veel meer andere tekenfilmfiguren!
Vind jij de gelijkenissen in deze prentjes van de Disney film Wall-E?
Speel dit Klokkenluider zoekspel waarbij je verborgen cijfers moet vinden in plaatjes van de Disney film "De Klokkenluider van de Notre Dame".
Speel dit Zoek de Verschillen spelletje met prentjes uit de Bambi tekenfilm.
Geef de nieuwste Disney Prinses Merida uit de film Brave nieuwe kleren!
Speel het bekende spelletjes Simon met de leeuw Simba uit de Disney tekenfilm "De Leeuwenkoning". Onthou de volgorde van de filmpjes en hun plaats. Klik in dezelfde volgorde op de filmpjes wanneer het jouw beurt...
Vind jij de spulletjes die verborgen werden in deze prentjes uit de Ice Age film "Dawn of the Dinosaurs"?