nextJe zocht op: gratis strSpel > gratis str
Andere gratis str spelletjes:
invoegen http://www.diddl.nl/appgen/index.php?cl=depesche&cp=onlinegames&SESSIONID=54c8211db7049cb390a985d083ffca76&cmd=stfog_c&gat=PADDLDIDDL&SESSIONID=54c8211db7049cb390a985d083ffca76
Dit is een leuke puzzel voor alle puzzel liefhebbers: het is een abstracte puzzel wat het puzzelen een beetje moeilijker maakt. Lukt het jou om deze abstracte puzzel in elkaar te puzzelen?
Carly Rae Jepsen - Guitar String Wedding Ring<br /><i>uit het album: Kiss (2012)</i>
Een strand om bij weg te dromen... Het is de plaats voor een heerlijke vakantie. Puzzel deze droomplaat.
Het is vakantie en Lemon Meringue geeft een strandfeestje. Ze heeft een hele kleerkast vol met leuke accessoires en zomerjurkjes. Kies jij de beste outfit voor Lemon Meringue uit? Dan kan ze op tijd haar vriendinnen...
Waar kan je beter feesten in de zomer dan op strand? Het is er warm, gezellig en ze hebben er heerlijke ijsjes en cocktails. Wat denk je van een lekkere Piña Colada?
Dit perfect paar is op huwelijksreis en willen graag elkaar een kusje geven. Let op dat niemand hen ziet kussen, want dat vinden ze niet leuk.
Phil Collins (Tarzan) - Strangers Like Me
Hoe goed kan jij je veters strikken? Knoop je veters zoals gevraagd wordt op de coolste manieren!
Samson & Gert - Feest in de straat <br /> Van de Cd Samson & Gert 7 (1997)
Kleur deze vrolijke prenten van Strawberry Shortcake en baby Donald Duck met zijn vriendjes in. Allemaal hebben ze heel veel plezier in een zomerse tuin vol prachtige bloemen.
Ga mee met Barbie naar strand en beleef de beste zomerdag ooit!
Speel dit Opel Astra spel waarbij je kan puzzelen! Kies zelf het aantal puzzelstukjes en hoe moeilijk je deze puzzel dus maakt.
De powerpuff Girls zijn op het strand en hebben een zandkasteel gemaakt. Plots komen er grote krabben uit de zee en het is aan jou om te helpen deze weer in het water te gooien.
Hou een t-shirt wedstrijd en doe de vuile t-shirts snel in de wasmand!
Dit is een kleurplaat van Asterix en Maestria uit het album "De roos en het zwaard".
Smurfen gaan ook graag op vakantie naar de zon, de zee en het strand!
In dit Strawberry Shortcake spel kan je allerlei prentjes puzzelen door de vakjes te draaien!
Doe een modeshow met Strawberry Shortcake en haar vriendinnen Plum Pudding en Lemon Merengue!
Weet jij waar alle vriendinnen van Strawberry Shortcake verborgen zijn? Vind hen allemaal!
Op deze prent zijn Rapunzel en Flynn echt wel verstikt, in het haar van Rapunzel zelf!
In dit memory spel moet je Strawberry Shortcake en haar vriendjes gelukkig maken. Klik elke keer op twee dezelfde prentjes. Uiteindelijk zal je een heel mooie plaat kunnen zien!
Dit is een heel leuk Strawberry Shortcake spel waarin je verschillende kleine spelletjes kan spelen om zo Limonade te maken!
Ken jij het dansje van Charlotte Aardbei al? Het heet de 'Strawberry Shake'. Jij kan dit dansje ook leren. Let op welk fruit getoond wordt en klik nadien in dezelfde volgorde op het fruit. Zo zal Charlotte haar dansje...
Geef Strawberry Shortcake en haar vriendin Plum Pudding meer kleur.
Op het strand maken Tom en Jerry zoals steeds grapjes, want lachen is leuk. kleur deze prent van de 2 deugniet vriendjes in.
Kleur Hikkie en Astrid de Vikingen in!
Heb jij tijd om je nog snel om te toveren voor het Nieuwjaarsfeest?
Word vrolijk door het Paard van Sinterklaas vol strikjes te versieren.
Lees jij graag de stripverhalen van Garfield en de avonturen van Odie? Wel, nu kan jij zelf een strip maken met Odie, Garfield, John en andere figuren.
Kleur deze mooie struik bloemen in voor Moederdag en print hem uit. Dit spel is gemakkelijk, ook voor peuters.
Binnenkort is het zomervakantie. Ondertussen houdt Hello Kitty zelf al vakantie op het strand.
Sesamstraat - Sesamstraat intro
Speciaal voor de 40e verjaardag van Sesamstraat! <br /> Een eigen Sesamstraat monster, zou dat niet leuk zijn! In dit spel kan je er een maken en laten bewegen!
De broer van Miley of Hannah Montana wil graag een nieuwe auto kopen, maar daarvoor heeft hij natuurlijk geld nodig! Hij moet op het strand binnen de tijd zoveel mogelijk mensen bedienen. Denk jij dat het hem zal lukken?
Aladdin - Straatrat
Hier zijn enkele puppy's die van snelheid houden! Doe mee in deze karting wedstrijd.
In dit spel moet de Kerstman heel wat spruiten eten om voldoende winderigheid te veroorzaken om boven de daken te kunnen vliegen.
Als je van 'zoek de verschillen' spellen houdt, zal je zeker van dit spel houden! Het is volop zomer en op het strand is er precies al veel sfeer!
Knutsel samen met Strawberry Shortcake en haar vriendinnen. In dit spel kan je een mooie schuddebol of sneeuwbol maken!
Mainstreet - Despicable me
Speel dit griezelige Halloween platform spel! Jij bent een spookje en wilt trick or treat doen, maar let op want het is een enge straat!
Mainstreet - The world is mine <br /> <i>intro van de Disney Channel-serie Violetta</i>
Geef jezelf een feestmakeover! Uiteraard begint die bij een wellnesskuur: een gezichtsbehandeling! Reinig je huid tot diep in de poriën en haal alle dagelijkse vuiligheid weg, zodat je een zuivere huid krijgt. ...
In dit spel leer je hoe je heerlijke druivenjam kan maken. Eerst pluk je zelf de druiven, volg dan de instructies om er jam voor op de boterham van te maken.
Heb jij al ooit met een limousine gereden? Wel, in dit spel mag je er zelfs mee racen. Probeer elke level te halen door snel en behendig doorheen de straten te racen.
Bak een verrukkelijke Pecan Pompoentaart. Volg de instructies en je kan snel smullen van een heerlijk pompoengebak met pecannootjes.
Het is warm en dit koppeltje wil huwen op het strand. Geef hen prachtige kleren voor een mooi huwelijk op het strand.
Creëer de coolste slippers voor deze zomer om ze op strand te kunnen dragen! Ook kan je nog je nagels lakken voor een complete zomerse look.
Ga rustig zonnebaden aan zee. Naam je strandspulletjes mee en kies je leukste strandoutfit uit!
Een heerlijk ananasijsje voor in de zomer. Volg de instructies en maak dit lekkere ananasijs!
In dit spel kan je alle Bratz meiden een echte strand outfit geven. Maak jij echt beach diva's van hen?
Superleuk is de zomer! Ga een dagje naar het strand, doe je favoriete bikini, badpak of strandkleding aan en ga zonnen in een luie stoel. Nog een heerlijke cocktail erbij en het wordt een ontspannende dag!
Kleur deze vrolijke kleurplaat in van een familie die een picknick op strand houdt.
In dit spel leer je een echte, heerlijke Italiaanse pizza maken! Volg de instructies en bak je pizza hier.
Probeer de ballonnen in de vorm van een beertje te laten ontploffen. Doe dit wel heel strategisch, want de rode ballonnen laten de ballonnen ernaast ook ontploffen.