Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/spelik/public_html/zoeken_functies.php on line 92
Gevonden: groepsspel binnen en nog vele duizenden andere spelletjes op ik.be
 
nextJe zocht op: groepsspel binnenSpel > groepsspel binnen
Andere groepsspel binnen spelletjes:
Sinterklaasliedjes - Sinterklaasje, kom maar binnen met je knecht
Vind alle verborgen letters van het alfabet in dit online spelletje. In de prentjes van de animatiefilm De Lorax zijn alle letters verborgen. Vind ze binnen de tijd allemaal?
Help Oscar de zeepaardjes race te winnen. Let op dat de andere zeepaardjes je niet uit de weg duwen. Haal die gouden medaille binnen!
Deze vrouw stapt binnenkort in het huwelijksbootje en wil er uiteraard prachtig uitzien op haar huwelijksdag. Voor inspiratie gaat ze naar het Bruidshuis waar je schitterende bruidsjurken vindt. Help jij haar om tussen...
Help deze laborante om na een werkdag haar laboratorium op te ruimen. Weet jij de plaats van alle spulletjes en kan je het lokaal opruimen voor de baas weer binnenkomt?
Help Chelsea en Raven om zoveel mogelijk te verdienen in de Chill Grill. Maak de bestellingen binnen de tijd! Klik op het eten en het drinken dat je bovenaan ziet afgebeeld om het aan de klanten te geven. let op voor het...
Speciaal voor Moederdag wil Fred de taken van zijn vrouw Wilma overnemen. Hij gaat in zijn auto overal naartoe wat op het boodschappenlijstje staat! Zorg ervoor dat hij binnen de tijd terug naar huis kan.
Probeer de verloren schat te vinden. Klik op de voorwerpen en vind je weg binnen het oerwoud!
Speel dit strategische online spel dat een variant is op Pengapop: probeer alle rode balletjes van het scherm te krijgen binnen het aantal beurten!
Maak de juiste ijsjes voor Polly Pocket klaar binnen de tijd!
Op zolder kan je altijd leuke schatten terugvinden. Holly Hobbie verveelt zich een beetje en zoekt dan ook alle leuke spulletjes op. Vind jij binnen de tijd alles?
In dit spel kan je allerlei punttekeningen maken! Let wel op, want je moet elke tekening binnen een bepaalde tijd af hebben.
Probeer binnen de tijd het nodige bedrag aan diamanten en juwelen op te halen in dit goudzoeker spel.
Help de Kerstman die zijn lijst nakijkt welke pakjes kinderen willen. Bezorg binnen de tijd het juiste kerstgeschenk bij elk kindje.
Een drukke dag van opruimen en kuisen heeft Assepoester achter de rug. Bijna kan ze niet mee naar het bal, omdat ze geen jurk heeft, maar als ze haar kamer binnenkomt, ziet ze daar een prachtige jurk hangen, gemaakt door...
Binnenkort is het zomervakantie. Ondertussen houdt Hello Kitty zelf al vakantie op het strand.
Help Woody en Buzz LightYear om de verhuiswagen in te halen in hun speelgoedwagen. Binnenkort vind je Toy Story 3 in de cinema!
Daarna zagen de 3 Koningen hoe de Engelen de kerststal binnen gingen en hoe Maria en Jozef liefdevol bij hun kind gingen staan.
Versier het huis prachtig voor Kerstmis! Help Tweety alle versiering binnen de tijd op te hangen. Let op voor de ijspegels, maar vang wel de vallende sneeuw op. Zo vlieg je de lucht in en kan je alles versieren. Ook de...
De prinsessen van Disney zijn enkele van hun favoriete voorwerpen kwijt. Jij kan hen helpen zoeken. Zorg ervoor dat je ze binnen de tijd vindt! De prentjes die tevoorschijn komen, zullen je aanwijzingen geven.
De broer van Miley of Hannah Montana wil graag een nieuwe auto kopen, maar daarvoor heeft hij natuurlijk geld nodig! Hij moet op het strand binnen de tijd zoveel mogelijk mensen bedienen. Denk jij dat het hem zal lukken?
Deze actrice en zangeres viert morgen haar verjaardag. Ze is geboren in Amerika op 20 augustus 1992. Jullie kennen haar vast van de Disney film Camp Rock als Mitchie Torres. In de serie "Barney and Friends"...
Kom binnen in de sprookjesachtige wereld van Peter Pan en Tinkerbell! Maak deze prachtige puzzel en geniet van de magie!
Klaar om super pizza's te maken? Ga bij Rolf werken en maak de lekkerste pizza's in de hele wereld. Je krijgt bestellingen van klanten binnen en jij moet het juiste beleg in de juiste volgorde op de pizza's leggen. Maak zo...
Zin om stinkend rijk te worden? In de goud zoeker spelletjes is dit zeker mogelijk. Druk op je pijltje naar beneden om de muntstukken te nemen en naar boven te halen. Let op de tijd, wees snel en verzamel zo veel mogelijk...
Dit spookhuis of haunted house is al lang verlaten. Durf jij binnengaan en deze kleurprent inkleuren? Pas op voor het kleur spook!
Dit beertje gaat naar Frankrijk en stapt de meest chique winkel in Parijs binnen. Wil jij het beertje helpen omde juiste kleren samen te stellen?
Blijf jij steeds binnen je budget van je zakgeld? Kan je gemakkelijk rekenen? Dit leuke spelletje zal je helpen om beter te kunnen rekenen en ervoor zorgen dat je steeds zal toekomen met je zakgeld! Bekijk het budget...