Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/spelik/public_html/zoeken_functies.php on line 92
Gevonden: hallo k3 filmpjes kijken en nog vele duizenden andere spelletjes op ik.be
 
nextJe zocht op: hallo k3 filmpjes kijkenSpel > hallo k3 filmpjes kijken
Andere hallo k3 filmpjes kijken spelletjes:
Speel deze griezelige Halloween versie van Angry Birds. Help de vogels in hun actie tegen de stoute varkens en de gemene pompoenen die de varkens helpen. Klaar voor dit Halloween Angry Birds online spel?
Geef je nagels een artistieke look voor Halloween! Kies je voor een manicure of een pedicure, het maakt niet uit, je kan al je nagels er even griezelig laten uitzien voor Halloween!
Speel dit griezelige Halloween platform spel! Jij bent een spookje en wilt trick or treat doen, maar let op want het is een enge straat!
Piet Piraat - Halloween
Speciaal voor Halloween maak jij een spookachtige taart, versier die ook heel leuk!
Rijd met deze Halloween vrachtwagen. Onderweg kan je snoepjes verzamelen! Let op dat je het einde haalt!
In dit spel kan je verschillen zoeken tussen prentjes van Emma en haar vriendin die Halloween avond vieren!
Ook Donald Duck en Daisy Duck vieren Halloween!
Vind het alfabet dat verstopt werd in deze Halloween prenten.
Speel dit Bejeweled Halloween spelletje online!
Dit is een Halloween Looney Tunes legpuzzel!
Kies welke Winx Fee jij aankleedt voor Halloween!
Kleur de Halloween Disney kleurplaat van Winnie de Poeh en zijn vrienden in!
Geef dit lieve meisje een brave Halloween outfit!
K3 - Hallo K3
Vier samen met Mickey Mouse en Donald Duck een leuke Halloween dag!
Ga je mee op pad voor Halloween samen met Winnie de Poeh en zijn vriendjes?
Zoek samen met Mickey en Pluto dezelfde prentjes door erop te klikken!
Ook Winnie de Pooh en zijn vrienden hebben zich verkleed voor Halloween. Ze gaan van deur naar deur om te zingen en snoepjes te krijgen. Puzzel deze leuke Disney puzzel weer ineen!
Help deze robot van Mickey Mouse de uitgang te vinden in dit spookhuis! Maak een weg met de pijltjes en help Mickey naar buiten. Denk eraan dat de robot elke eerste keer naar voor gaat. Plaats de pijltjes zo strategisch...
Beleef Halloween samen met Snoopy, Charlie en hun vrienden! Schiet de appelen naar de spoken, vleermuizen en andere. Zorg ervoor dat zij je niet laten schrikken! Extra pompoenen of appelen geven je nog een bonus.
Wie durft deze enge Halloween kleurplaat in te kleuren? Durf jij deze creepy uitdaging aan of blijft de lachende pompoen te spooky voor jou?
Met Halloween kan je veel snoep krijgen! Verzamel hier al het snoep door de pompoen te laten slingeren van het ene bolletje naar het andere!
Dit spookhuis of haunted house is al lang verlaten. Durf jij binnengaan en deze kleurprent inkleuren? Pas op voor het kleur spook!
Pompoenen, griezelige figuren, schrikken, je verkleden. Dit zijn allemaal kernwoorden die bij Halloween passen. Of SpongeBob bij halloween past, daar moet je zelf over oordelen. Fun verzekerd in deze bomberman variant van...
Bijna Halloween, dus oefen alvast om het coolste kostuum te hebben. Kies hier uit heel wat originele outfits waardoor je de griezeligste zal zijn op een Halloween feestje! Klik op de pompoen om de kleren te zien, als je...
Wil je lekkere snoep met Halloween, dan kan je best een cool kostuum kiezen. Dit meisje wil zich in heks verkleden, maar weet nog niet goed welke kleren ze zal aandoen. Aan jou de keuze!
Speel dit Halloween spel waarbij je pompoenen van dezelfde kleur op een rij moet krijgen.
Bereid je eigen heksenbrouwsel en serveer het aan je vrienden voor Halloween!
Ook de Backyardigans vieren Halloween. Kleed hen iets enger aan, bijvoorbeeld als heks of piraat, zoals ze trick or treat kunnen spelen! Kies ook de achtergrond uit en accessoires. Daarna kan je het als kleurplaat (of in...
Dit Halloween spel is een online Halloween kleurplaat: kleur deze snoeppompoen zelf in!
Het is Halloween en alle leerlingen werden in monsters veranderd! Kruip op je stofzuiger en maak je vrienden weer normaal. Verzamel ook elke keer de toverdrankjes.
Het is de gewoonte om met Halloween een pompoen uit te snijden. In dit spel kan je online een Halloween pompoen uithollen!
Voor Halloween kan je een heerlijke pompoentaart hier online bakken. Ook vind je het recept, maar vraag eerst toestemming aan je ouders om het te maken!
Kleur online dit spookje in voor Halloween!
Help dit Heksje een leuke vlucht te maken op Halloween avond zonder van haar bezem gestoten te worden door pompoenen! Gebruik magie om de pompoenen uit te schakelen!
In dit Halloween spelletje moet je heel goed nadenken hoe je alle rotte pompoenen wegkrijgt. Let wel op dat je de goede pompoenen niet laat vallen!
Dit is een online Halloween pompoen kleurplaat. Kleur deze grappige pompoen vrolijk in!
Ga mee op snoepjestocht door de straten met Halloween en doe Trick or Treat!
Maak om in Halloween stemming te komen deze puzzel van de Disney Slechterikken!
Het is weer bijna Halloween en iedereen wil het huis versieren. Jij hebt een pompoen winkel en maakt de pompoenen speciaal voor de klant. Kies de juiste vorm, ogen, mond en hoed uit en klik daarna op de bestelling van de...
Speel bowling op Halloween! Bowl de spoken omver.
Voor Halloween kan je deze Pompoen helemaal maken zoals jij het wil! Vrolijk, eng of geheimzinnig!
In het spel magische nacht ben je een heksje dat op de avond van Halloween rondvliegt op haar bezemsteel. Je komt allerlei gevaarlijke tegenstanders tegen. Spreek een spreuk uit en betover hen. Pas wel op, hoe verder je...
Voor Halloween kan je de heerlijkste gebakjes maken met pompoen! Verkleed je in een spookje en geef je familie en vrienden de lekkerste gebakjes.
Kom in de sfeer van Halloween met dit pompoen memory spel! Jij bent het spookje en kan dit spel winnen door 2 dezelfde prentjes aan te klikken.
Zij, cat girl, is enorm mysterieus. Ze lijkt wel half poes, half meisje. Kleed haar aan voor haar nachtelijke avonturen bij volle maan. Dit is misschien ook wel een verkleed idee voor met Halloween.... !
K3 - Waar zijn die Engeltjes? <br /> officiële titelsong van de film K3 Bengeltjes
K3 - K3-pap <br /> Uit het album: Alice in Wonderland - De musical (2011)
K3 - Filmster </br> Uit het album: Alice in Wonderland - De musical (2011)
Speel online dit K3 spel met Josje, Karen en Kristel. Het is tetris! Er komen K3-blokjes naar beneden. Zorg ervoor dat de blokjes een horizontale lijn maken. Als een horizontale lijn vol is, verdwijnt deze en krijg je 10...
K3 - K3 - Airlines <br /> <i> uit het album Eyo!</i>
K3 - Smoorverliefd <br /> <i> uit het album Eyo!</i>
K3 - Alice in Wonderland
In dit leuke spel kan je enkele vraagjes over K3 oplossen. Hoeveel weet jij van K3?
K3 - Hiep hiep hoera <br /><br /> met Josje