nextJe zocht op: halloween birdSpel > halloween bird
Andere halloween bird spelletjes:
Speel deze griezelige Halloween versie van Angry Birds. Help de vogels in hun actie tegen de stoute varkens en de gemene pompoenen die de varkens helpen. Klaar voor dit Halloween Angry Birds online spel?
Geef je nagels een artistieke look voor Halloween! Kies je voor een manicure of een pedicure, het maakt niet uit, je kan al je nagels er even griezelig laten uitzien voor Halloween!
Piet Piraat - Halloween
Speciaal voor Halloween maak jij een spookachtige taart, versier die ook heel leuk!
Rijd met deze Halloween vrachtwagen. Onderweg kan je snoepjes verzamelen! Let op dat je het einde haalt!
In dit spel kan je verschillen zoeken tussen prentjes van Emma en haar vriendin die Halloween avond vieren!
Ook Donald Duck en Daisy Duck vieren Halloween!
Vind het alfabet dat verstopt werd in deze Halloween prenten.
Speel dit Bejeweled Halloween spelletje online!
Dit is een Halloween Looney Tunes legpuzzel!
Geef dit lieve meisje een brave Halloween outfit!
Vier samen met Mickey Mouse en Donald Duck een leuke Halloween dag!
Zoek samen met Mickey en Pluto dezelfde prentjes door erop te klikken!
Ook Winnie de Pooh en zijn vrienden hebben zich verkleed voor Halloween. Ze gaan van deur naar deur om te zingen en snoepjes te krijgen. Puzzel deze leuke Disney puzzel weer ineen!
Help deze robot van Mickey Mouse de uitgang te vinden in dit spookhuis! Maak een weg met de pijltjes en help Mickey naar buiten. Denk eraan dat de robot elke eerste keer naar voor gaat. Plaats de pijltjes zo strategisch...
Beleef Halloween samen met Snoopy, Charlie en hun vrienden! Schiet de appelen naar de spoken, vleermuizen en andere. Zorg ervoor dat zij je niet laten schrikken! Extra pompoenen of appelen geven je nog een bonus.
Wie durft deze enge Halloween kleurplaat in te kleuren? Durf jij deze creepy uitdaging aan of blijft de lachende pompoen te spooky voor jou?
Met Halloween kan je veel snoep krijgen! Verzamel hier al het snoep door de pompoen te laten slingeren van het ene bolletje naar het andere!
Dit spookhuis of haunted house is al lang verlaten. Durf jij binnengaan en deze kleurprent inkleuren? Pas op voor het kleur spook!
Pompoenen, griezelige figuren, schrikken, je verkleden. Dit zijn allemaal kernwoorden die bij Halloween passen. Of SpongeBob bij halloween past, daar moet je zelf over oordelen. Fun verzekerd in deze bomberman variant van...
Bijna Halloween, dus oefen alvast om het coolste kostuum te hebben. Kies hier uit heel wat originele outfits waardoor je de griezeligste zal zijn op een Halloween feestje! Klik op de pompoen om de kleren te zien, als je...
Wil je lekkere snoep met Halloween, dan kan je best een cool kostuum kiezen. Dit meisje wil zich in heks verkleden, maar weet nog niet goed welke kleren ze zal aandoen. Aan jou de keuze!
Speel dit Halloween spel waarbij je pompoenen van dezelfde kleur op een rij moet krijgen.
Bereid je eigen heksenbrouwsel en serveer het aan je vrienden voor Halloween!
Speel dit griezelige Halloween platform spel! Jij bent een spookje en wilt trick or treat doen, maar let op want het is een enge straat!
Ook de Backyardigans vieren Halloween. Kleed hen iets enger aan, bijvoorbeeld als heks of piraat, zoals ze trick or treat kunnen spelen! Kies ook de achtergrond uit en accessoires. Daarna kan je het als kleurplaat (of in...
Dit Halloween spel is een online Halloween kleurplaat: kleur deze snoeppompoen zelf in!
Het is Halloween en alle leerlingen werden in monsters veranderd! Kruip op je stofzuiger en maak je vrienden weer normaal. Verzamel ook elke keer de toverdrankjes.
Het is de gewoonte om met Halloween een pompoen uit te snijden. In dit spel kan je online een Halloween pompoen uithollen!
Voor Halloween kan je een heerlijke pompoentaart hier online bakken. Ook vind je het recept, maar vraag eerst toestemming aan je ouders om het te maken!
Kleur online dit spookje in voor Halloween!
Help dit Heksje een leuke vlucht te maken op Halloween avond zonder van haar bezem gestoten te worden door pompoenen! Gebruik magie om de pompoenen uit te schakelen!
In dit Halloween spelletje moet je heel goed nadenken hoe je alle rotte pompoenen wegkrijgt. Let wel op dat je de goede pompoenen niet laat vallen!
Dit is een online Halloween pompoen kleurplaat. Kleur deze grappige pompoen vrolijk in!
Ga mee op snoepjestocht door de straten met Halloween en doe Trick or Treat!
Kies welke Winx Fee jij aankleedt voor Halloween!
Kleur de Halloween Disney kleurplaat van Winnie de Poeh en zijn vrienden in!
Maak om in Halloween stemming te komen deze puzzel van de Disney Slechterikken!
Het is weer bijna Halloween en iedereen wil het huis versieren. Jij hebt een pompoen winkel en maakt de pompoenen speciaal voor de klant. Kies de juiste vorm, ogen, mond en hoed uit en klik daarna op de bestelling van de...
Ga je mee op pad voor Halloween samen met Winnie de Poeh en zijn vriendjes?
Speel bowling op Halloween! Bowl de spoken omver.
Voor Halloween kan je deze Pompoen helemaal maken zoals jij het wil! Vrolijk, eng of geheimzinnig!
In het spel magische nacht ben je een heksje dat op de avond van Halloween rondvliegt op haar bezemsteel. Je komt allerlei gevaarlijke tegenstanders tegen. Spreek een spreuk uit en betover hen. Pas wel op, hoe verder je...
Voor Halloween kan je de heerlijkste gebakjes maken met pompoen! Verkleed je in een spookje en geef je familie en vrienden de lekkerste gebakjes.
Kom in de sfeer van Halloween met dit pompoen memory spel! Jij bent het spookje en kan dit spel winnen door 2 dezelfde prentjes aan te klikken.
Zij, cat girl, is enorm mysterieus. Ze lijkt wel half poes, half meisje. Kleed haar aan voor haar nachtelijke avonturen bij volle maan. Dit is misschien ook wel een verkleed idee voor met Halloween.... !
Een nieuw spelletje in het gamma van de Angry Birds spelletjes: Angry Birds koppels. Klik zo snel mogelijk op 2 dezelfde Angry Birds en probeer op die manier zo veel mogelijk koppels te maken!
Een nieuw Angy Birds spel: schiet de Angry Birds weg en probeer op deze manier zoveel mogelijk ijsjes te vangen! Sommige ijsjes zijn meer punten waard dan andere. Behaal genoeg punten om naar het volgende level te gaan in...
Speel het Solitaire of Patience kaartspel met de figuurtjes van Angry Birds!
In dit coole Angry Birds spel is het de bedoeling dat je Blu en zijn vriendjes bevrijdt!
Maak deze Angry Birds ronde puzzels!
Speel nu online Angry Birds bejeweled. Probeer minstens drie dezelfde vogels naast elkaar te krijgen. Let wel op, ze moeten helemaal hetzelfde zijn, dus ook op dezelfde manier kijken!
Speel het super populaire Angry Birds spel hier online!
Kleed Blu aan uit de film Angry Birds Rio. De papegaai Blu wordt meegenomen naar Rio de Janeiro, waar hij allerlei avonturen beleeft en zijn angsten leert overwinnen.
Een nieuw Angry Birds spelletje waarbij je moet onthouden waar de gele vogels zijn. Het is een beetje zoals het klassieke miner spelletje: klik je te vaak op de andere vogels, dan is het spel gedaan!
Speel deze leuke variant op Angry Birds: de varkens zijn boos en proberen de eieren van de vogels te stelen. Uiteraard laten de vogels zich niet zomaar doen! Win de eieren terug!