Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/spelik/public_html/zoeken_functies.php on line 92
heel veel brets speletjes gevonden op www.ik.be
 
nextJe zocht op: heel veel brets speletjesSpel > heel veel brets speletjes
Andere heel veel brets speletjes spelletjes:
Samson en Gert - Als je heel erg verliefd bent <br /> Uit het album: 20 Jaar Samson & Gert (2010)
Help deze minion om het dorp weer kleur te geven. Kies de kleur van de deur en schilder heel het huisje in die kleur. Je hebt een kanon waarmee je de verf kan schieten.
Deze online legpuzzel is er één van Audrey uit de animatiefilm "De Lorax", zij is het meisje dat heel graag opnieuw een échte boom wil hebben.
Maak deze online legpuzzel van Baby Mickey Mouse, hij is heel schattig!
Kleed Briar Beauty, de dochter van de Schone Slaapster, aan. Haar kamergenote op Ever After High is Ashlynn Ella, de dochter van Assepoester en hun vriendin is Apple White, dochter van Sneeuwwitje, een Royal en heel...
Kleed Cerise Hood uit Ever After High aan. Het is een heel speciaal meisje, ze is de dochter van Roodkapje en van de Boze Wolf?! Geef Cerise Hood een leuke outfit die bij haar karakter hoort.
Elke avond voor het slapengaan kan je je kindje een sprookje voorlezen voor mooie droompjes. Zorg er wel voor dat het huis ook heel gezellig is voor de baby: leuke meubels, warme haard en mooie spulletjes.
Kleed dit peperkoeken koppeltje heel speciaal aan!
Voor Violetta is haar dagboek heel belangrijk. Ze schrijft er alles in op, de gebeurtenissen, haar dromen en zelfs liedjes. Dit is een online legpuzzel van Violetta en haar dagboek die jij kan maken!
In deze puzzel kan je een foto puzzelen van een ijsbeer, toon je puzzelkwaliteiten en maak deze puzzel zo snel mogelijk weer heel!
Deze 2 meisjes werken als actrobaten in het circus. Het is heel moeilijk wat ze doen en ze hebben veel geoefend, waardoor de acrobaten show er heel mooi uitziet. Enkel de kleding moet er nog schitterend uitzien voor een...
In dit spel is het de bedoeling om heel snel alle ontbrekende puzzelstukjes van de Disney film Wreck it Ralph op hun plaats te krijgen. ben jij snel en juist genoeg?
Verzorg je eigen paard heel goed: je begint met de stal uit te kuisen, daarna kam je je paard, was je je paard, droog je het, poets je het gebit en kleed je het mooi aan!
Het kleine zusje van Pingu de pinguïn is Pinga. Samen met de beste vriend van Pingu, Robbie de zeehond, sleet ze van de ijsberg af op hun houten sleetje. Puzzel deze Pingu prent weer heel!
Kleed je heel chique aan voor een brunch in een leuk restaurant.
In dit spel vind je een heel speciaal potlood, het is magisch! Je kan deze prinsessen hun kapsel, jurken en juwelen laten veranderen dankzij het potlood en magie!
Samen beleven Pingu en Pingi de pinguïns heel leuke avonturen. Puzzel deze prent van Pingu en zijn vriendinnetje Pingi in!
Probeer de ballonnen in de vorm van een beertje te laten ontploffen. Doe dit wel heel strategisch, want de rode ballonnen laten de ballonnen ernaast ook ontploffen.
De actrice Alyssa Milano is vooral heel bekend van de serie "Who's the Boss?" en later van "Charmed" waar ze Phoebe speelt. Nu is het aan jou om deze online legpuzzel van haar te maken!
Help het kleine meisje Boe uit de animatiefilm "Monsters en Co" de monsters te laten schrikken van zo gauw die hun deur openen. Klik op de monsters wanneer ze verschijnen en Boe zal heel hard "Boe"...
Help om van Spongebob een proper sponsje te maken door alle bacteriën weg te wassen met zeep. Wees snel genoeg, want de bacteriën vermenigvuldigen zich heel snel!
Puzzel deze prent van de kleine Prinses Sofia opnieuw heel!
Speel Combo Card, een zenuwslopend spannend kaartspelletje! Het is de bedoeling dat je heel snel combo's maakt. Leg kaartjes van hetzelfde nummer of opeenvolgende nummers naast elkaar en maak zo combo's van 3 kaarten of...
De beroemde vampier Dracula is eigenlijk heel lief. Hij heeft een hotel, Hotel Transylvania, waar monsters op vakantie komen. Speel dit Hotel Transylvania spel en maak deze online legpuzzel.
Het is Vaderdag en je wilt je papa verrassen met een heerlijk zelfgemaakt gebak. Versier het daarna ook nog eens heel vrolijk!
De broer van Raven Baxter uit de Disney Channel serie heeft graag heel veel geld. Help hem door zijn spaarvarken al het geld op te rapen in het huis. let wel op dat je niemand tegenkomt en leg je geld op tijd in de kluis!
Je hebt een Hollywood beauty salon en er komen heel veel beroemdheden langs. Nu blijkbaar actrice Vanessa Hudgens (High School Musical). Geef haar een perfecte manicure!
Nu tetris in 3D, speel jij mee? Het is een superleuke tetris variant. Dit tetris spel is heel goed om je ruimtelijk inzicht te testen. Lukt het jouw om dit grappige 3D tetris spelletje te spelen?
Bereid heel het huis voor voor een gezellig Valentijnsfeestje. Eerst moet je hiervoor alle kamers in het huis opruimen voor de tijd om is!
Deze 2 lieve baby's vieren samen Valentijn en lachen heel veel. Word vrolijk en kleur deze schattige Valentijns kleurplaat in!
Speel dit nieuwe mahjongspel: mahjongg 3D. Klik op 2 dezelfde vrijliggende blokjes en speel zo heel de blokkenstapel weg!
Help de eekhoorn van Ice Age doorheen heel dit platform spel te geraken. Onderweg kan je best al het fruit verzamelen.
Kleur deze prentjes van de Smurfen heel vrolijk in!
Kleed je heel stijlvol aan om het nieuwe jaar goed te beginnen!
Op een exotisch eiland, heel ver is Taz terecht gekomen. Hij wil graag ontsnappen! Hiervoor moet hij alle beelden kapot maken. Dit kan hij enkel door de hesp te eten. Wees snel en let op dat niemand Taz opnieuw gevangen...
Lola en haar beste vriendin Lotta hebben heel veel plezier. Maak deze online Lola legpuzzel en je zal het zien!
Speciaal voor Halloween maak jij een spookachtige taart, versier die ook heel leuk!
In dit Halloween spelletje moet je heel goed nadenken hoe je alle rotte pompoenen wegkrijgt. Let wel op dat je de goede pompoenen niet laat vallen!
Help de Smurfen om alle balletjes weg te halen van het speelveld door heel goed te mikken!
Speel dit gekke canyon golfspelletje met allerlei leuke figuren zoals Fred Flintstone, Yogi Bear, Scooby Doo, Daffy Duck, Bugs Bunny en heel veel meer andere tekenfilmfiguren!
Op deze online legpuzzel staat een mooie prent van de familie Flintstone, die jij ook kan zien, wanneer je de puzzel weer heel maakt!
Allegra is een alligator. Ze is 15 en voelt zich al een echte diva. Maar ze is vooral heel erg luid... Maak deze online puzzel!
In dit spel is het de bedoeling dat je heel snel de letters typt die verschijnen, zodat het water niet stijgt!
Kleur deze vrolijke prenten van Strawberry Shortcake en baby Donald Duck met zijn vriendjes in. Allemaal hebben ze heel veel plezier in een zomerse tuin vol prachtige bloemen.
In dit spel kan je je lievelings Disney heldin proberen na te maken of een eigen heldin creëren! Je kan kapsels kiezen, zelf kleding ontwerpen en heel veel meer!
In dit spel vind je heel erg veel puzzels van de Disney animatiefilm Cars 2!
In dit spel vind je drie foto's van zangeres en actrice Selena Gomez die volledig door elkaar zijn gehaald. Verwissel elke keer 2 stukjes van plaats en maak de foto's weer heel.
Speel deze bejeweled variant waarbij je heel Perzië kan opbouwen. Verzamel dingen die je kan gebruiken en voer de opdrachten uit, uiteindelijk zoals je een machtig koninkrijk uitbouwen!
Kijk, Timon van Pumbaa is heel droevig: hij is veranderd in zwart en wit! Geef hem snel weer wat kleur en maak hem blij!
Dit is Draculaura, Graaf Dracula's dochter. Ze is heel populair op Monster High. Kleed dit mooi monster meisje.
Geef zangeres Adèle een echte make over in dit heel waarheidsgetrouw spelletje!
Op een bruiloft is het ook belangrijk om verzorgde nagels te hebben! Kies een leuke kleur uit, mooie stickers en uiteraard een prachtige ring om het geheel perfect te maken. Kijk naar de punten die je krijgt!
Gezellig zitten Belle en het Beest zich op te warmen in het kasteel. Om voor een leuke verrassing te zorgen, wil Barstje een foto nemen als herinnering aan het mooie moment, maar hij weet niet goed hoe het moet. Daardoor...
Beste vriendinnen Emma, Cleo en Ricki hebben een leuke foto van hen, maar die is op de grond gevallen. Kan jij de foto weer heel maken?
In dit spel zie je foto's van enkele beroemdheden. Jij moet heel snel zeggen of het 2 keer dezelfde foto's zijn of niet!
Bugs Bunny, Martin Martian en Lola Bunny gaan terug naar school. Maak deze leuke Looney Tunes puzzel weer heel!
Kleed dit schattig konijntje heel leuk aan!