nextJe zocht op: helpen spelletjesSpel > helpen spelletjes
Andere helpen spelletjes spelletjes:
Help deze lieve puppy's door hen op tijd eten en drinken te geven. Verzorg hen goed, zodat ze niet beginnen huilen!
Ga mee met Crush de schildpad uit de Disney film Finding Nemo! Verzamel alle zeesterren terwijl je zwemt!
In een prachtige zomer ben je op zoek naar mooie schelpen in de oceaan. Zoek tussen het zand en breng de schelpen naar boven. Ondertussen neem je ook het vuilnis mee dat in de oceaan drijft om het milieu te beschermen. ...
Een harde carriere als mijnwerker? Verzamel het goud en klik met je muis op minstens 2 blokjes van dezelfde kleur, om ze van het scherm weg te krijgen. Probeer alle levels uit te spelen!
Speel deze griezelige Halloween versie van Angry Birds. Help de vogels in hun actie tegen de stoute varkens en de gemene pompoenen die de varkens helpen. Klaar voor dit Halloween Angry Birds online spel?
Beertje Bruin wil 2 dezelfde bloempotjes uitkiezen. Kan jij hem helpen?
Kleur de Belgische vlag online in. Weet jij welke kleuren de Belgische vlag heeft? Klik op de knop "Ver colores de esta bandera" om je te helpen! <br /> <i>uit de reeks Europese vlaggen</i>
Kan jij Lola en Lotta helpen om de weg te vinden in dit doolhof? Probeer in het midden te geraken voor Charlie en zijn vriend er zijn.
Kan jij Caillou helpen om treinbestuurder of machinist te worden? Leg de stukjes van het spoor weer op hun plaats, zodat de trein verder kan rijden.
Werp Jerry zo ver mogelijk weg. Onderweg zullen er voorwerpen zijn die Jerry nog verder helpen. Behaal een leuke score!
In Looney Tune land wordt er een grote wedstrijd hordelopen gehouden. In deze wedstrijd gaat Bugs Bunny het tegen Cecil de Schildpad opnemen. Jij moet Bugs Bunny helpen en hem over de hordes laten springen!
Panini zijn broodjes die je in een grill machine steekt. Oefen hier alvast om ze nadien in het echt te maken! Vraag wel even aan je ouders of je het mag maken en of ze je willen helpen.
In de oceaan heeft Ariel veel plezier met haar vriendjes. Ze gaan winkelen op zoek naar mooie kleren en nieuwe accessoires. Jij kan Deze kleine mermaid helpen coole dingen uit te kiezen! Wat echt superleuk is aan dit...
De powerpuff Girls zijn op het strand en hebben een zandkasteel gemaakt. Plots komen er grote krabben uit de zee en het is aan jou om te helpen deze weer in het water te gooien.
Ron is laat om een werkstuk in te leveren op school. Samen met Kim Possible springt hij uit een vliegtuig om toch op tijd te zijn. Maar helaas, alle pagina's van het werkstuk zijn weggewaaid. Aan jou om Ron te helpen deze...
Jouw missie: <br /> Drakken heeft Rufus ontvoerd. Het is aan jou om Kim, Ron en Wade te helpen Rufus te redden. Wees voorzichtig voor de valstrikken op je weg. Los ook puzzels op.
Kleur deze kleurplaat van de leuke tekenfilmfiguren Phineas en Ferb in! Blijkbaar zijn de makers van dit spel de kleuren vergeten. Kan jij helpen en iedereen inkleuren, zodat de show doorgaat?
Het lieve meisje dat naar Aardbeien ruikt is Charlotte Aardbei. Ze wordt ook Aardje Bei of Strawberry Shortcake genoemd. Ze heeft steeds schattige kleedjes aan, jij mag haar deze keer helpen om leuke, zomerse kleren te...
Dit elfje zorgt ervoor dat de bloempjes mooi groeien. Jij kan het bloemen feetje nu helpen door haar echte bloemen kleedjes te geven.
Assepoester wil zich klaarmaken voor het bal van haar Droomprins, wat zal ze aandoen? Kan jij haar even helpen, zoals de goede fee dat zou doen?!
Een lief meisje dat in al deze jurken mooi is, recht uit een sprookje! Jij mag dit sprookje mee helpen maken, door Belle een gepaste jurk te geven!
Er is een gevaarlijke draak onderweg naar het kasteel. Daarom zijn er 11 belangrijke ridders. zij moeten zich heel snel klaarmaken. Oei, hun kleren liggen volledig door elkaar. Kan jij de ridders helpen om op tijd de...
In dit spel kan je de Kerstman helpen om zijn pakjes te verzamelen. Schaats rond en let op dat de geschenken niet op het hoofd van de Kerstman komen!
Speciaal voor Charlie Brown wil Snoopy voor een Kerstboom zorgen, jij kan hem helpen deze boom te versieren!
Deze schoonheid wil BMXen, jij kan haar helpen het parcours af te leggen. Doe je best!
Help Scooby Doo en Shaggy hun weg uit het enge museum te vinden. Verzamel allerlei voorwerpen die je kunnen helpen en denk goed na!
Jij kan Mr Incredible en Elastigirl in hun missie helpen, door de puzzel weer heel te maken!
Wil jij Assepoester helpen haar droom te verwezenlijken? Zoek alles wat Assepoester nog moet doen, zodat ze naar het bal kan gaan in een prachtige jurk, met een prachtige koets en zodat ze haar prins kan ontmoeten!
Op een dag wil Roodkapje haar Grootmoeder bezoeken in het bos. Jij kan haar helpen om leuke kleren uit te kiezen.
Kan jij Tinkelbel helpen verloren voorwerpen weer te vinden? De pijltjes zullen de weg wijzen. Verzamel onderweg ook bonuspunten!
Jij mag de vlijtige bijen van Bee Movie helpen nectar te vinden in de bloemen. <br /><br
Peter Pan moet het opnemen tegen Kapitein Haak in dit spannende spel. Jij kan Peter Pan helpen om de pijltjes in de roos te werpen! <br
In een land hier ver vandaan, vol geheimzinnige toverkunsten, leven nog eenhoorns en pegasi. Op een dag heeft een boze tovenaar deze wereld veranderd in een kleurloze omgeving. Jij kan de goede fee helpen om er opnieuw een...
Iedereen op het kasteel van Assepoester heeft een mooi stickeralbum gekregen. Pieter laat zijn boekje echter op de grond vallen en alle stickers vallen eruit. Kan jij Pieter helpen om de stikkers op de juiste plaats in te...
Onze Oosterse prinses is vrolijk en verliefd en weet niet goed wat ze moet aandoen om haar lieve Aladdin te zien. Jij kan haar wel helpen en laten schitteren!
Kleed Grover uit Sesamstraat aan. Ken jij hem, zijn grootste wens is om mensen in nood te helpen. Op die momenten noemt hij zich Super Grover.
In de Disney film Alice in wonderland volgt Alice een wit konijn waardoor ze in Wonderland komt. Het konijn heeft weinig tijd dus jij kan hem helpen met aankleden.
Deze eieren gaan op avontuur, kan jij hen helpen om zo hoog mogelijk te geraken?
deze Paashaas heeft veel dorst. Jij kan helpen de bekers te nemen elke keer wanneer er 1 verschijnt. Let wel op dat je niet mist, want dan is het spel sneller gedaan.
Ken jij Bugs Bunny van de tekenfilmpjes van de Looney Tunes? Bugs is een konijn of haas met een grijs-witte vacht. Hij draagt meestal geen kleren, met uitzondering van witte handschoenen. Wel verkleedt hij zich vaak. Jij...
Dit meisje wil graag een ballerina worden, daarom neemt ze lessen. Jij mag haar helpen voorbereiden bij het aankleden voor haar ballerina cursus.
Wil jij Bob het aapje helpen om de cocosnoten naar de overkant te brengen? Elke keer kan je een cocsnoot naar het andere eiland brengen, maar let op dat je niet in het water komt.
Wil jij Tiana helpen om een mooie Tiara te vinden voor het bal van Prins Naveen? Klik overal op om de tiara te vinden.
Romeo wil bij zijn Julia geraken. Hiervoor zal hij door Shakespeareland moeten. Gelukkig ben jij er om hem door dit spannende avontuur te helpen.
In BMX schoonheid kon je al zien dat dit meisje leuke stunts kan uithalen met haar BMX bike! Hoe goed kan jij haar nu helpen, ben je klaar voor een nieuwe versie?
Bambi wil een leuke Kerstavond beleven, jij kan Bambi helpen door mooie kleren uit te kiezen en het prachtige winterlandschap te versieren!
Versier het huis prachtig voor Kerstmis! Help Tweety alle versiering binnen de tijd op te hangen. Let op voor de ijspegels, maar vang wel de vallende sneeuw op. Zo vlieg je de lucht in en kan je alles versieren. Ook de...
Het is nog even voor Kerstmis en de elfjes van de Kerstman hebben heel veel werk om op tijd alle pakjes in te pakken. Wil jij hen helpen?
Op Sinterklaas stoomboot wordt hard gewerkt. De zwarte Pieten plaatsen alle pakjes samen en zorgen ervoor dat de stoomboot kan blijven varen en niet volloopt met water. Jij mag Zwarte Piet helpen door de kolen en het hout...
Op het heerlijk avondje van Sinterklaas staat Zwarte Piet in het donker op het dak. Er worden chocoladeletters naar hem gegooid, die hij moet opvangen en in zijn zak steken. Het is echter te donker voor Zwarte Piet, hij...
Het Magisch kleedje van Aladin kan prinses Jasmijn helpen hem te redden. Vang alle diamanten en gebruik je pijltjes om Kleedje te bewegen en om de prinses op te vangen!
Help Shrek en Donkey op het skateboard. Ze moeten nog leren skaten, maar jij kan hen helpen! Doe de knapste kunstjes en ontwijk de hindernissen.
De prinsessen van Disney zijn enkele van hun favoriete voorwerpen kwijt. Jij kan hen helpen zoeken. Zorg ervoor dat je ze binnen de tijd vindt! De prentjes die tevoorschijn komen, zullen je aanwijzingen geven.
Jij moet de panda's helpen om het fruit te verzamelen. De eekhoorntjes moeten de panda weer opvangen!
Kleed deze ster uit High School Musical aan! Er komt weer een grote musical aan en Sharpay wil er schitterend uitzien. Kan jij haar helpen om te stralen op het podium?