nextJe zocht op: het peuter konijnSpel > het peuter konijn
Andere het peuter konijn spelletjes:
Rapunzel - Ik zie het licht<br /><i>uit het album: Disney liedjes</i>
Kabouter Plop - Het Fluisterlied
Samson en Gert - Vrienden voor het leven <br /> Uit het album: 20 Jaar Samson & Gert (2010)
Kinderliedjes - Het Regent
Samson en Gert - Het Spook van de Opera <br /> Uit het album: 20 Jaar Samson & Gert (2010)
Samson en Gert - Het Kasteel van Koning Samson <br /> Uit het album: 20 Jaar Samson & Gert (2010)
Samson en Gert - De bel doet het niet <br /> Uit het album: 20 Jaar Samson & Gert (2010)
Gert en Samson - In het oerwoud <br /> van de Cd Samson 10(2000)
Laat Amika het paard in het veld lopen, maar let op dat ze nergens tegenspringt! Verzamel ook de bonuspunten.
Speel dit strategische H20 spel samen met Rikki, Cleo en Emma. Zorg ervoor dat alle bellen van het veld verdwijnen. Doe dit door de juiste kracht te kiezen. Laat de bellen vollopen of maak ze leeg. Wanneer een bel vol of...
Speel mee met het lieve hondje Coconut in het park. Verzamel alles wat je puntjes oplevert. Let op voor de ballen!
Heel onverwacht misschien, maar Belle heeft beslist dat ze bij het Beest wil blijven. Ze heeft dus kleren voor elk seizoen nodig. Laat je verbeelding maar gaan!
Het Huis Anubis - Het Geheim
Ben je benieuwd of twee mensen samen passen? Meet hier hun Liefde voor elkaar. Vraag het aan Cupido, want Cupido weet het!
Nienke van het Huis Anubis - Het Huis Anubis
In een avontuur is Scooby Doo in het moeras gebleven. Nu wil hij terug naar zijn vrienden. Help hem aan de overkant van het moeras te geraken!
Winter, sneeuw en Belle en het Beest zijn samen buiten de vogels eten aan het geven. Maak deze prachtige kleurprent, print ze af en hang ze in je slaapkamer om zelf te kunnen dromen van mooie momenten.
Amika - Het is zomer
Wees snel, volg goed met je ogen en onthou in welke koker het knappe meisje zit. Als je het weet, krijg je als beloning een kus van haar.
Vind de verborgen voorwerpen in deze prentjes van de Kerstmis Dinsey Film "Belle en het Beest een Betoverend Kerstfeest".
Help deze minion om het dorp weer kleur te geven. Kies de kleur van de deur en schilder heel het huisje in die kleur. Je hebt een kanon waarmee je de verf kan schieten.
Amika (Niels Destadsbader) - Dit is de wereld <br /> Uit het album Amika (2009)
Amika (Merel) - Hey Hey Amika </br> Uit het album Amika (2009)
Let goed op onder welk konijn het muntstuk verstopt wordt.
Speel hier het spel uit de Barbie film met Barbie als Zeemeermin. Kies een mooie staart uit voor Merliah en verzamel alle leuke voorwerpen onderweg!
In deze flipperkast zal je een spannend avontuur ontdekken, het avontuur van Bolt, de superhond!
De bedoeling is dat Mittens zoveel mogelijk hot dogs opvangt en in het winkelkarretje kan werpen.
Selecteer je favoriete Power Ranger om mee te racen. Win tegen de andere Power Rangers om naar het volgende level te gaan. Succes!
In dit kaartspelletje is het de bedoeling dat je de kaarten van op het spelbord wegspeelt door ze elke keer op een kaart hoger of lager van de stapel te leggen. Kan je niet verder, klik dan op de gedekte stapel en er zal...
Dit is het eerste spel van de bekende \\\\\\\"aap en de ballon\\\\\\\" spelletjes of \\\\\\\"bloons\\\\\\\". Laat het aapje met behulp van zijn pijl en boog alle ballonnen kapot schieten.
invoeren http://adisney.go.com/preview/blast/games/top10/skating_mickey/main.swf Samen met Mickey Mouse doe je de coolste dingen tijdens het skaten.
Kies hier een niveau (een is het gemakkelijkste om te spelen) en plaats de puzzelstukjes van deze Barbie prent op de juiste plaats.
Leer hier op een leuke wijze het alfabet. Luister goed, kijk naar de grappige prentjes en doe daarna de oefeningen! Voor je het weet, kan je het alfabet!
De 3 Wijzen hebben de ster gevolgd en komen aan bij een stal waarboven de ster staat. In de stal ligt er een prachtig baby in de kribbe en rondom het kind staan Maria en Jozef vreugdevol naar hun kind te kijken.
Kleur deze prent met Susan in, fee van vogels en natuur in het algemeen, zorg ervoor dat de kleuren in harmonie met elkaar worden gebracht.
Samson en Gert - Yeah Yeah Yeah <br /> Uit het album: 20 Jaar Samson & Gert (2010)
Kinderliedjes - In een klein stationnetje (karaoke - tekst)<br /><i>uit het album: ik.be (2014)</i>
Sinterklaas karaoke - Zie de maan schijnt<br /><i>uit het album: ik.be (2013)</i>
Sinterklaas karaoke - Hij komt Hij komt<br /><i>uit het album: ik.be (2013)</i>
Sinterklaas karaoke - Sinterklaas kapoentje en Sinterklaasje bonne, bonne, bonne <br /><i>uit het album: ik.be (2013)</i>
Sinterklaas karaoke - Sinterklaas Goedheiligman<br /><i>uit het album: ik.be (2013)</i>
De zebra's Zeed en Zed zitten in hun zeppelin in Animalia. Het is aan jou om deze online legpuzzel te maken!
In dit puzzelspel vind je een mooie foto van de Golden Gate Bridge in San Francisco, je kan zelf het aantal puzzelstukjes kiezen!
Een ander wereldwijd bekend bouwwerk is het Colosseum in Rome. Maak de online puzzel van deze bezienswaardigheid.
In Ever After High is Raven Queen de dochter van de Boze Koningin uit het Sprookje van Sneeuwwitje en de 7 Dwergen en ze hoort in de voetsporen van haar moeder te treden. Dit wil Raven niet, ze wil haar eigen toekomst...
Sinterklaas karaoke - De Zak van Sinterklaas<br /><i>uit het album: ik.be (2013)</i>
Sinterklaas karaoke - Dag Sinterklaasje welkom<br /><i>uit het album: ik.be (2013)</i>
Deze online legpuzzel is er één van Audrey uit de animatiefilm "De Lorax", zij is het meisje dat heel graag opnieuw een échte boom wil hebben.
Violetta, Francisca, Camilla, Nadia, Lucinda, Maxim, Andreas, Broadway, Napo, Bruno, Tomas, Federico en Leon <br /> (Martina Stoessel, Lodovica Comello, Candelaria Molfese, Alba Rico Navarro, Mercedes Lambre, Facundo...
Violetta en Leon (Martina Stoessel en Jorge Blanco) - Podemos<br /><i>uit het album: Cantar es lo que soy (2012)</i>
Dit is een online legpuzzel van Aragorn uit De Terugkeer van de Koning, het derde gedeelte van The Lord of the Rings - de op het gelijknamige boek gebaseerde film.
Lycinda en Maxim (Mercedes Lambre en Facundo Gambandé) - Ahí estaré<br /><i>uit het album: Cantar es lo que soy (2012)</i>
Leon, Andreas, Broadway, Napo en Maxim <br /> (Jorge Blanco, Nicolás Garnier, Samuel Nascimento, Rodrigo Velilla & Facundo Gambandé) - Cuando me voy<br /><i>uit het album: Cantar es lo...
Tomas (Pablo Espinosa) - Verte de lejos<br /><i>uit het album: Cantar es lo que soy (2012)</i>
Leon (Jorge Blanco) - Te esperaré<br /><i>uit het album: Cantar es lo que soy (2012)</i>
Violetta (Martina Stoessel) en Rock Bones - Mi perdición<br /><i>uit het album: Cantar es lo que soy (2012)</i>
In Griekenland vind je het mooie Santorini met de witte huisjes en blauwe daken. Via deze legpuzzel kan je Santorini online bewonderen.