Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/spelik/public_html/zoeken_functies.php on line 92
Je dagelijks plezier met ik ben en spelletjes bekom je hier
 
nextJe zocht op: ik ben en spelletjesSpel > ik ben en spelletjes
Andere ik ben en spelletjes spelletjes:
Kinderliedjes - Ik ben een baby
Samson en Gert - Ik ben verliefd <br /> Uit het album: 20 Jaar Samson & Gert (2010)
Samson en Gert - Wat ben ik blij <br /> Uit het album: 20 Jaar Samson & Gert (2010)
Pimp deze Mercedes Benz SLR 722 zo dat die de coolste wagen ooit is!
Help om de vrouwen beneden te redden door van platform naar platform te springen. Lukt het je, krijg je misschien wel een bedankingskus!
K3 - Waar zijn die Engeltjes? <br /> officiële titelsong van de film K3 Bengeltjes
In dit kookspelletje kan je Eieren Benedict maken. Ook staat er een recept bij, om het in het echt te maken, maar vraag eerst toestemming aan je ouders.
Amika (Niels Destadsbader)- Je bent van mij <br /> uit het album Amika (2009)
De powerpuff Girls zijn op het strand en hebben een zandkasteel gemaakt. Plots komen er grote krabben uit de zee en het is aan jou om te helpen deze weer in het water te gooien.
Het Huis Anubis - Ik ben Nienke
Amika - Ik ben verliefd
Mega Mindy - Ik ben Mega Mindy <br /> uit het album: Mega Mindy (2007)
Smurfen (Smurfin) - Oh wat ben ik vrolijk
Ga na met welk karakter van de Totally Spies meiden jouw karakter het beste overeenkomt. De quiz is in het Engels, maar als je je best doet, kan je het wel begrijpen. Op het einde kan je zelfs een speciale pas afprinten!
De Smurfen - Jij bent zo <br /> cover van Jij bent zo
Kabouter Plop - Ik ben Smal
Laat Barbie in haar mooie wagen rijden in deze race. Als je snel genoeg bent, kan je winnen.
De 3 Wijzen hebben de ster gevolgd en komen aan bij een stal waarboven de ster staat. In de stal ligt er een prachtig baby in de kribbe en rondom het kind staan Maria en Jozef vreugdevol naar hun kind te kijken.
De drie Wijzen of drie Koningen volgen samen de ster. Allen hebben ze een geschenk bij voor de baby.
Deze online legpuzzel is er één van Audrey uit de animatiefilm "De Lorax", zij is het meisje dat heel graag opnieuw een échte boom wil hebben.
In dit Wall E spelletje kan je online bejeweled spelen met de robotjes Wall E en Eva door gewoon minimum drie dezelfde prentjes op een rij te hebben.
Alle tuinkabouters houden van goudstukken. Daarom hebben hebben ze overal in de tuin hun schat verborgen. Vind jij alle goudstukken in dit spel?
Jij bent parkeerjongen en je hoort de wagens te parkeren op de juiste plaats. Let op, want je mag geen andere wagens raken.
Deze 2 meisjes werken als actrobaten in het circus. Het is heel moeilijk wat ze doen en ze hebben veel geoefend, waardoor de acrobaten show er heel mooi uitziet. Enkel de kleding moet er nog schitterend uitzien voor een...
In dit spel is het de bedoeling om heel snel alle ontbrekende puzzelstukjes van de Disney film Wreck it Ralph op hun plaats te krijgen. ben jij snel en juist genoeg?
Help jij Mickey Mouse om de coolste slaapkamer ooit te hebben? Klik op alles en kijk hoe de dingen van kleur en model veranderen. Je kan deze slaapkamer decoreren en er een echte Disney kamer van maken!
Ga samen met Kwik, Kwek, Kwak, Mickey Mouse, Minnie Mouse en Donald Duck naar Londen. Maak deze online legpuzzel en je zal de Big Ben en een double decker bus zien!
Speel dit griezelige Halloween platform spel! Jij bent een spookje en wilt trick or treat doen, maar let op want het is een enge straat!
Je bent de sleutel van je slaapkamer kwijt, maar dankzij enkele hints kan je de sleutel snel terugvinden. Klik en vind alle aanwijzingen in de slaapkamer!
Speel memory met Fifi en onthou op welke plaatsen haar bloemenvriendjes zich verstopt hebben. Draai elke keer de kaartjes met 2 dezelfde Bloemenvriendjes van Fifi om!
Het is de eerste schooldag en dus tijd om je boekentas te maken. Je hebt weinig tijd, want je bent al laat. Vind al je schoolspulletjes die je hebt laten slingeren in je kamer, keuken en zelfs op de schoolbus!
Het is altijd goed om verzorgd haar te hebben. In dit spel leer je hoe je drie verschillende soorten vlechten kan maken.
In dit spel wil Dora haar look volledig veranderen. Jij bent haar haarstyliste en je mag verschillende spullen gebruiken, zoals een krultang, een stijltang, 24 verschillende kleuren en nog andere dingen.
Kies je eigen krullen en de kleur van haar om de leukste, sprankelende kapsels te hebben!
Waar kan je beter feesten in de zomer dan op strand? Het is er warm, gezellig en ze hebben er heerlijke ijsjes en cocktails. Wat denk je van een lekkere Piña Colada?
Het is vakantie en Polly Pocket's vrienden hebben hun huisdieren naar haar gebracht, zodat Polly Pocket de dieren kan verzorgen. Klik op het poesje, de vogels of de hond, volg de instructies en verzorg hen zoals het hoort!
Op vakantie kan je wel eens vrienden voor het leven maken! Deze vier vrienden zijn echt beste vrienden geworden en hebben een leuke foto als aandenken aan de beste vakantie! Maak deze online puzzel.
K3 - Zwaai als je verliefd bent<br /><i>uit het album: Engeltjes (2012)</i>
Het is de verjaardag van Mickey Mouse en Minnie Mouse en Donald Duck hebben een verjaardagsfeestje voor hem gepland. er zijn vele geschenken en een overheerlijke verjaardagstaart. Maak deze vrolijke online Disney legpuzzel!
Ben jij een voetbalfan? Speel dit spel en pimp je eigen voetbalschoenen voor op het veld!
Ben jij snel? Bewijs het door dit klaslokaal van de kleutertjes op tijd op te ruimen!
Help deze grappige monstertjes. Ze hebben honger en eten alleen gelei. Gooi de gelei naar je vriendjes en speel alle levels uit!
In de winter kan je je helemaal induffelen en erg toch leuk uitzien voor school. Kies leuke schoolkledij uit voor in de winter, net als enkele coole accessoires en je bent klaar om naar school te gaan!
Speel eens tetris op een grappige en originele manier in dit \\\\\\\"Trollige Tetris\\\\\\\" spel. De blokjes hebben in dit spel een tekening. Zorg ervoor dat drie dezelfde tekeningen samen komen te liggen. Je...
Ben jij een echte Directioner? Dan ken jij Harry Styles van 1D vast goed! Laat je One Direction kennis zien in deze leuke Harry Styles quiz!
Dit is een online kleurboek vol kleurplaten van insecten: lieveheersbeestjes, mieren, bijen, ... Wanneer je klaar bent met kleuren, kan je je kunstwerkjes ook uitprinten!
Ben jij goed in kaartspelletjes? Dan zal je dit Phineas en Ferb solitaire spelletje vast wel leuk vinden!
Speel het spel Jungle Fruit dat gebaseerd is op het kaartspelletje Hoger Lager en het bordspel Mahjong. Klik op de vaten vooraan (die klikbaar zijn) als ze een hogere, lagere of dezelfde waarde hebben als jouw vat. Kan je...
Lola en haar beste vriendin Lotta hebben heel veel plezier. Maak deze online Lola legpuzzel en je zal het zien!
Dit is een legpuzzel over Simba, Timon en Pumbaa die veel plezier hebben in het oerwoud.
Kleur deze vrolijke prenten van Strawberry Shortcake en baby Donald Duck met zijn vriendjes in. Allemaal hebben ze heel veel plezier in een zomerse tuin vol prachtige bloemen.
Dit meisje is jarig en haar vrienden en vriendinnen hebben een verrassingsfeestje voor haar georganiseerd! Kleed het meisje aan voor deze leuke dag!
Ben je klaar om deze Aston Martin te tunen? Laat zien wat je kan en maak deze Aston Martin klaar voor een coole rit!
Ben je een fan van Barbie en van Hello Kitty? Speel dan dit spel, want hier heeft Barbie Hello Kitty kleren en accessoires!
Ben je een Shakira fan? Dan wordt dit tetris spel eens zo leuk. Ook anders blijft tetris super leuk! Wil je een snellere versie, probeer dan eens de gewone tetris uit!
In dit spel kan je online borduren. Let wel op dat je snel genoeg bent en op tijd de kleur verandert!
Je bent gestrand op een eiland, probeer te ontsnappen door aanwijzingen te vinden!