Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/spelik/public_html/zoeken_functies.php on line 92
ik. be boom verdedigen - Speel alle spelletjes gratis op ik.be
 
nextJe zocht op: ik.be boom verdedigenSpel > ik.be boom verdedigen
Andere ik.be boom verdedigen spelletjes:
De Sprookjesboom - De treurende muziekboom
Speel dit leuke winterspelletje en maak een mooie sneeuwboom. Laat je sneeuwboom steeds groeien en verzamel onderweg zoveel mogelijk pakjes!
Help Zwarte Piet om een Pepernoten boom te kweken. Weet jij hoe je de pepernoot kan laten groeien tot een boom vol pepernoten? Probeer eens verschillende flesjes uit!
Verdedig de Boom door andere bomen op de goede plaats te zetten!
Een verhaaltje om zelf te lezen over Appie en zijn Opa en een appelboom.
Speciaal voor Charlie Brown wil Snoopy voor een Kerstboom zorgen, jij kan hem helpen deze boom te versieren!
Kerstliedjes - Oh denneboom <br><br> meezingliedjes
Maak de kerstboom zo mooi als je die in je mooiste dromen kan zien. Het wordt een warme kerst met zo een mooie kerstboom.
Versier zelf je Kerstboom. Kies de kerst ballen, de kleur van de boom (door erop te klikken) en een engel of ster. Het wordt een prachtige kerst boom!
Deze online legpuzzel is er één van Audrey uit de animatiefilm "De Lorax", zij is het meisje dat heel graag opnieuw een échte boom wil hebben.
Help Fifi om plantjes te planten in haar tuintje: schud een zakje leeg van het plantje of het boompje dat je wilt zien groeien. Daarna geef je 2 keer water en het zal een mooie citroenboom of andere plant worden. Je kan...
De Sprookjesboom - Wie is er bang
De Sprookjesboom - Knibbel Knabbel Knuisje
De Sprookjesboom - Geluk
De Sprookjesboom - Laars van de Reus
De Sprookjesboom - Heksencadeau
De Sprookjesboom - Reuzenijs
De Sprookjesboom - Spiegel
De Sprookjesboom - Geitje kwijt
De Sprookjesboom - Hekskapje
De Sprookjesboom - Reuzentaart
Help het Peperkoeken mannetje om de kerstballen naar de kerstboom te botsen. Laat geen kerstballen vallen en vang ook de sterren op voor een bonus.
Kleur deze Kerstboom mooi in!
Op deze puzzel zie je hoe Winnie de Poeh en zijn vrienden een mooie Kerstboom versieren!
Krijg samen met Coconut en Licorice herfstkriebels! Verzamel de noten en appelen in de boom, maar let op voor de eekhoorn!
In het oerwoud weet Taz wel wat hij kan doen om plezier te maken. Hij maakt zich vast aan een palmboom en laat zich zo ver mogelijk wegslingeren. Hoe ver kan hij geraken?
De favoriete dans van de Teletubbies is de Boom Boom dans! Hier kan je zien hoe die gaat. Klik op je spatiebalk om de Teletubbies te laten stoppen, beginnen met dansen of sneller laten dansen.
Help Prins Naveen door het moeras te gaan en bij Mama Odie te geraken. Spring van boom tot boom en verzamel de kleine vliegjes. Let op voor dieren die Kikker Prins Naveen kunnen opeten!
Probeer je egel zo hoog mogelijk te laten springen, tot aan welke boomtak geraak jij?
Help deze houthakker om zo snel mogelijk over de boomstammen te lopen zonder in het water te vallen. Verzamel eten en drinken. Pas op voor dieren of obstakels en behaal de hoogste score.
Versier deze spar en maak er een prachtige kerstboom van die schittert!
Wanneer je met Kerstmis een dennenboom versiert, kan je hier alvast oefenen. Indien je er normaal geen in huis zet, kan je hier genieten van een prachtige, eigen versierde Kerstspar!
In dit spel kan je de leukste prentjes naaien die met Kerstmis te maken hebben: de Kerstman, zijn elfjes, een kerstboom en lekkere koekjes! Vrolijk Kerstfeest!
Wat een prachtige tijd van het jaar is Kerstmis. Je kan je huis heel gezellig maken en de kerstboom mooi versieren. Vrolijk Kerstfeest!
Maak van deze doolhof een mooie brandende kerstboom, met zoveel mogelijk lichtjes die branden.
Help meneer Sneeuwman zichzelf te verdedigen. Gooi wortels naar de pakjes die naar beneden komen. Let op dat meneer Sneeuwman niet door de pakjes geraakt wordt!
In dit spel moet je je stad beschermen! Let erop dat de bollen niet bij de opening geraken. Je kan je stad verdedigen door de bollen naar dezelfde kleur te werpen. Vanaf 3 bollen van dezelfde kleur, verdwijnen ze.
In dit avontuurlijke spel moet jij de stad van Svetlograd redden uit de handen van de imps en word zo de machtige beschermer van jouw land! Richt je muis op imps van dezelfde kleur, als er minstens drie bolletjes van...
Speel dit spelletje super schaken. Het is een hele leuke vorm van schaken, ook al heb je nog nooit geschaakt. Je moet je toren verdedigen tegen de pionnen van je tegenstander. Je kan de toren enkel verdedigen met je paard....