Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/spelik/public_html/zoeken_functies.php on line 92
ik.be baas slaan - Ontdek ook onze wedstrijden
 
nextJe zocht op: ik.be baas slaanSpel > ik.be baas slaan
Andere ik.be baas slaan spelletjes:
Een nieuwe legpuzzel van de Hotel Transylvania animatiefilm!
In deze Disney puzzel is Prinses Rapunzel een beetje verbaasd. Kies zelf hoe moeilijke je de puzzel maakt!
Je eens goed uitleven op je baas mag je niet altijd. Al geraak je door hem gefrustreerd je mag je baas nooit je vuist laten voelen. <br /> Goed nieuws voor u! In dit spel kan je al je agressie laten botvieren op je...
Die grappige Scrat uit de Ice Age films is nog steeds op zoek naar nootjes. Zal hij er hier een vinden? Maak deze legpuzzel en wordt vrolijk van Scrat\\\'s verbaasde gezicht.
Help deze laborante om na een werkdag haar laboratorium op te ruimen. Weet jij de plaats van alle spulletjes en kan je het lokaal opruimen voor de baas weer binnenkomt?
In de stripverhalen van Peanuts vind je Charlie Brown het baasje van Snoopy.
Deze jongen en dit meisje zijn verliefd en proberen elkaar te bellen op het werk. Let op dat de collega of baas dit niet ziet, want dan is het spel gedaan. Probeer uit te spelen!
Help Sonic deze level door te komen, zodat hij bij de baas komt. Gebruik je pijltjes om dit spel goed te kunnen spelen!
Kus de secretaresse van je baas tijdens het werk. Kus zoveel mogelijk, maar let op: zorg ervoor dat je baas het niet ziet! Good luck!
Speel airhockey met Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck en Pluto! Probeer de andere te verslaan door de puck in zijn doel te krijgen.
De bedoeling van honkbal of basebal is om tegen de bal te slaan en die op een juiste plaats te krijgen. Klik hiervoor op het juiste cijfer op je klavier of met je muis in het vierkant wanneer de schaduw van de bal op de...
Speel dit leerrijke spel. Het is een online breuken spel. Als je de breuken juist hebt uitgerekend, dan zal Aladdin zijn tegenstander verslaan.
In dit spel moeten de meiden van Witch hun tegenstanders verslaan. Kies een kracht uit en mik op tijd!
Hoewel de Powerpuff Girls alle drie op hetzelfde moment "geboren" zijn, kan Bubbles gezien worden als de jongste van de drie. Bubbles is kinderachtig en makkelijk bang te maken, maar ze is lief en heeft respect...
Het doel van Blackjack of Eenentwintigen is om de bank (dealer) te verslaan. Probeer om zo dicht mogelijk bij de 21 punten te komen of om exact 21 punten te hebben. Wanneer je boven de 21 punten uitkomt, heb je verloren,...
Speel dit gevaarlijke pizza spel: een avontuur waarin de pizza kok allerlei monsters moet verslaan, zodat hij zijn pizza's kan bemachtigen en deze bij de juiste mensen kan bezorgen!
Help Bob de Bouwer om op Spud te slaan met een hamer, wanneer hij zich laat zien uit 1 van de vuilnisbakken. Wees snel, want Spud gaat steeds sneller weg!
Sla zoveel mogelijk homeruns door de bal zover mogelijk het veld in te slaan en word kampioen van de match!
Honkbal, of in het Engels Baseball. Mik goed en klik op het juiste moment om de bal zo ver mogelijk terug te slaan.
Speel dit spelletje super schaken. Het is een hele leuke vorm van schaken, ook al heb je nog nooit geschaakt. Je moet je toren verdedigen tegen de pionnen van je tegenstander. Je kan de toren enkel verdedigen met je paard....
Deze mooi vormgegeven versie van Freecel is een echte klassieker.
Speel hier het spel uit de Barbie film met Barbie als Zeemeermin. Kies een mooie staart uit voor Merliah en verzamel alle leuke voorwerpen onderweg!