Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/spelik/public_html/zoeken_functies.php on line 92
Gevonden: ikke be en nog vele duizenden andere spelletjes op ik.be
 
nextJe zocht op: ikke beSpel > ikke be
Andere ikke be spelletjes:
Pluk samen met Fifi alle bloemen zo snel mogelijk. Verbeter steeds je eigen score. De aardbeien en het ander fruit geven je bonuspuntjes!
Hoe goed kan jij je veters strikken? Knoop je veters zoals gevraagd wordt op de coolste manieren!
Help de Smurfen om alle balletjes weg te halen van het speelveld door heel goed te mikken!
Help deze kikker zo hoog mogelijk te geraken. Hoe hoog geraak jij?
Probeer online zo veel mogelijk ballonnen te doorprikken of beter gezegd, schieten met behulp van de boog. Maak er een knalfeestje van!
Dobus - Dubbele Dikke Duim
Vind alle verborgen cijfers in de foto's van de film Despicable Me!
Probeer zo snel mogelijk op de kikkers te klikken zoals het gevraagd wordt! Wees snel, hoe sneller je bent, hoe beter je score!
Luister naar het sprookje van de Kikkerkoning.
Vind hier kleurplaten van de Disney film de Prinses en de Kikker, geef ze kleur!
Ga mee op avontuur met asterix en Obelix in dit platformspel van de Gouden Sikkel. Verzamel ook de gouden muntstukken.
Speel een zenuwslopend kaartspel met de valse personages uit de Disney films. Wees snel en leg als eerste je kaarten op de stapels!
In deze puzzel kan jij een mooie prent uit de Disney film De Prinses en de Kikker of The Princess and the Frog ineenpuzzelen. Denk jij dat zij de kikker zal kussen?
Wil jij leuke plaatjes van de film over de Prinses en de Kikker bekijken? Je kan ze hier vinden en alle stukjes weer op de juiste plaats krijgen.
Een mooie puzzel over het sprookje van de Kikkerprins en het sprookje van Rapunzel!
Sinterklaas en Zwarte Piet hebben een pakje voor jou bij, helemaal vanuit Spanje meegebracht op hun boot. Het geschenk zit helemaal tussen andere pakjes en je kan er pas aan, wanneer je alle andere geschenken hebt...
Probeer het logo van Hannah Montana van Disney omhoog te houden door erop te klikken. Ga voor de meeste kliks zonder dat het logo op de grond komt!
Kleur deze mooie plaat in van Plons de kikker in het meer, de sloot of de dijk. Klik op de kleur en daarna op de tekening. Nadien kan je je mooie kleurprent nog afprinten!
Wees een moedige ridder en red het kasteel van de draken. Alle draakjes zitten in het paleis, maar ze zijn bereid om weg te gaan als ze genoeg lekkere ijsjes krijgen. Probeer met je katapult op tijd de ijsjes in de monden...
Lijkt het moeras jou een rustige, kleine plaats in de jungle? De kikkers maken er nochtans veel plezier! Help hen en speel zo enkele mini games in dit leuke spelletje.
De Prinses en de Kikker - Volg Onze Lichtjes Maar<br /><i>uit het album: Disney liedjes</i>
Help het kleine meisje Boe uit de animatiefilm "Monsters en Co" de monsters te laten schrikken van zo gauw die hun deur openen. Klik op de monsters wanneer ze verschijnen en Boe zal heel hard "Boe"...
Hoe goed kan jij werpen? Probeer deze kaarten in de goochelaarshoed te mikken, maar let op want de hoed verandert elke keer van plaats!
Dit is een speciale Kerst puzzel: er wordt in het vierkantje een stukje van de puzzel getoond. Jij moet aanklikken waar in de prent dat is!
Speel verstoppertje en vind in welke sok het volgende figuurtje zich verbergt! Let wel op voor de egel, daar mag je niet op klikken!
Geef Kermit de Kikker allerlei grappige outfits voor tijdens de Muppet Show!
Probeer alle Kermit de kikkers te vinden in dit Muppets spel!
Kleur online leuke kleurplaten in van de Muppets personages zoals Kermit De Kikker en Miss Piggy. Ook kan je enkele figuren uit Sesamstraat inkleuren, zoals Elmo.
Kinderliedjes (BabyTV) - Kikkertje gaat trouwen
Speel dit mooie en leuke memoryspel vol diertjes: nijlpaard, giraf, kikker, beertje, walvissen en nog veel meer!
Maak deze online Muppets legpuzzel van de populaire Kermit de Kikker!
Kleur het bekende personage Kermit de Kikker van de Muppets in!
She drives me crazy gezongen door Miss Piggy en Kermit de Kikker
Help Tinkelbel vliegen. Hou haar omhoog en blijf op haar klikken, zodat ze de grond niet raakt.
Probeer Sneeuwwitje zo lang mogelijk omhoog te houden. Klik op Sneeuwwitje zodat ze de grond niet raakt. Wanneer er appels van de bomen vallen, vang ze dan op door erop te klikken, zo krijg je bonuspunten! <br...
Help deze mini monstertjes zich te ontwikkelen. Zorg ervoor dat er minstens drie dezelfde monsters op een rij komen te staan, dan zullen ze samen een monster van een andere kleur worden.
Je weg is vol gevaren, enkel het goede zal je beschermen tegen de valstrikken van het slechte. Vind je weg door op de goede dingen te klikken en voorkom dat je een zombie wordt.
Een leuke versie van Spider Solitaire, laat je niet verstrikken in dit spel...
Help Cory Baxter uit de Disney Channel serie om al zijn knikkebollen terug te vinden in het Witte Huis!
Jouw missie: <br /> Drakken heeft Rufus ontvoerd. Het is aan jou om Kim, Ron en Wade te helpen Rufus te redden. Wees voorzichtig voor de valstrikken op je weg. Los ook puzzels op.
Maak magische lippenstift die de kikker kan omtoveren in een knappe prins. Vind jij de juiste samenstelling voor de lippenstift?
Vind alle verborgen objecten die verstopt werden in foto&#039;s van de animatiefilm Dispicable Me of Verschrikkelijke Ikke (2010).
Maak om in Halloween stemming te komen deze puzzel van de Disney Slechterikken!
Maak deze legpuzzels van de film Verschrikkelijke Ikke (2010).
In dit Verschrikkelijke Ikke spel vind je een legpuzzel!
Dit is een puzzel van Gru uit de animatiefilm Verschrikkelijke Ikke (2010).
Luister naar dit Carnaval gedichtje en laat je peutertje op de verkleedkleren klikken.
Help de Spies om te mikken op alle voorwerpen!
Kleed de Minions uit de film Verschrikkelijke Ikke aan!
Probeer de olifant in de lucht te houden. Hierdoor zal de motoriek van je kind verder ontwikkeld worden. Ook krijgt je kind meer ruimtelijk inzicht en leert het begrijpen hoe de beweging van objecten in een 2D ruimte...
Zoek samen met Mickey en Pluto dezelfde prentjes door erop te klikken!
Beleef Halloween samen met Snoopy, Charlie en hun vrienden! Schiet de appelen naar de spoken, vleermuizen en andere. Zorg ervoor dat zij je niet laten schrikken! Extra pompoenen of appelen geven je nog een bonus.
Prinses en de Kikker - Zo dichtbij
Dit is een puzzel van Naveen de Kikkerprins en Tiana de Prinses uit de Disneyfilm The Princess and the Frog! <br /><br
Speel dit spel en vind de gelijkenissen in de foto's van Tiana uit de film De Prinses en de Kikker en Jasmine uit de film Aladdin.
Vind jij zo snel mogelijk alle verschillen tussen de prentje van de mooie Disney film De Prinses en de Kikker (the Princess and the Frog?) <br /><br