Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/spelik/public_html/zoeken_functies.php on line 92
Zocht je ja nee spel? Gevonden op ik.be
 
nextJe zocht op: ja nee spelSpel > ja nee spel
Andere ja nee spel spelletjes:
Koning Babar, koningin Celeste en hun kinderen spelen buiten in de sneeuw. Vader Babar heeft getoond hoe de kinderen een prachtige sneeuwman kunnen maken. Kleur deze familiekleurplaat in.
Dit is een online legpuzzel van een sneeuwelfje. Heb je er zelf nog geen gezien, maak dan deze puzzel en bewonder dit speciale elfje!
Rapunzel - Wanneer Begint Mijn Leven Echt<br /><i>uit het album: Disney liedjes</i>
Victoria Justice - Beggin' on your Knees <br /> <i>Uit het album: Victorious</i>
Ook de Backyardigans spelen graag in de sneeuw en gebruiken hun fantasie voor de leukste winterspelletjes! Speel dit Backyardigans spel door de puzzel te maken.
Help dit sneeuwbal meisje zo ver mogelijk te geraken. Spring op tijd om de obstakels te vermijden!
Kerstliedjes - Sneeuwvlokjes, Sneeuwklokjes
Speel dit leuke winterspelletje en maak een mooie sneeuwboom. Laat je sneeuwboom steeds groeien en verzamel onderweg zoveel mogelijk pakjes!
Amika (Merel) - Op en Neer <br /> Uit het album Amika (2009)
Geef prinses Sneeuwwitje leuke kleren om bij de dwergen te verblijven!
Prinses Sneeuwwitje wil met haar vrienden weggaan en wil leuke kleuren aan!
Heb je gezien hoe vrolijk Prinses Sneeuwwitje vandaag is? Ze heeft voor het eerst haar prins ontmoet, de prins van haar dromen!
Ga mee met Dora naar de Paarse Planeet. Bevrijd de ruimtewezens door feestartikelen in dezelfde kleur als het wezentje te nemen.
Help Sneeuwman Jake te maken!
Voor Kerstmis kan je kaneelkoekjes met chocolade maken. Volg de instructies in dit spel en je maakt lekker koekjes op de computer. Om daarna de koekjes in het echt te maken, kan je het recept gebruiken.
Speel met Diddl of Diddlina en zoek je eigen voorwerpen terug in de sneeuw!
Hannah Montana en Sheryl Crow - Need A Little Love <br /><br /> uit de album Hannah Montana Forever
Vier Chinees Nieuwjaar en laat alle lampions oplichten door de draak op tijd vuur te laten spuwen.
Hou een spannende sneeuwballenwedstrijd. Probeer te winnen van je vriendjes te winnen!
Maak een vrolijke en mooie Sneeuwman door voldoende sneeuwvlokken op te vangen!
Beleef plezier in de winter samen met Winnie de Poeh en zijn vrienden. Maak deze vrolijke sneeuwpret puzzel!
Help Barbie allerlei lieve dieren te genezen en te verzorgen. Volg de aanwijzingen.
Blijkbaar wonen er in het kleine huisje in het bos, toch nog mensen, namelijk 7 lieve dwergen. Iedereen is een beetje verlegen, het is de eerste keer dat Sneeuwwitje en de zeven Dwergen elkaar ontmoeten. Kleur jij deze...
Geef Sneeuwwitje een make over: doe make up op en maak mooie juwelen.
Een van de Planet 51 spelletjes op www.ik.be is deze puzzel over Chuck en Lem, jij dit prentje va, de film Planeet 51 weer heel maken.
De film Planeet 51 volgt kapitein Charles "Chuck" Baker (Dwayne Johnson), een menselijk astronaut die landt op Planet 51 en denkt dat hij er het eerste levende wezen is. Hij komt er echter gauw achter dat de...
Maak samen met je peuter een sneeuwman. Kan hij of zij al zeggen hoe de sneeuwman gemaakt kan worden en hoe hij zich moet aankleden?
Wanneer de eerste sneeuw valt, denk je aan de sneeuwfee, want zij is diegene die herfstblaadjes omtovert in verse winterse sneeuw.
Samen met Holly Hobbie kan je een Sneeuwbol knutselen! Kies uit wat je erin steekt en schud de bol.
Ook Mickey Mouse, Minnie Mouse en hun vrienden Donald en Pluto vieren Kerstmis en Nieuwjaar. Ook maken ze in een mooi winterlandschap een sneeuwman en gooien vrolijk sneeuwballen naar elkaar. Maak deze Disney kleurplaat,...
Jij kan in dit spel zelf een prachtige sneeuwvlok of ijsster maken! Gebruik je muis en snijd vormen uit de pegel. Je krijgt op het einde een prachtige ijs ster te zien die je zelf geknutseld hebt!
K3 - Wanneer zie ik jou terug <br /><br /> met Josje
Nu beschermt Sneeuwwitje zichzelf tegen de boze heks. Gooi alle giftige appels weg en zorg ervoor dat ze niet bij Sneeuwwitje komen! Wanneer je minstens drie appels van dezelfde kleur bijeen hebt, verdwijnen ze.
In het bos staat een klein huisje van de dwergen en Sneeuwwitje mag blijven overnachten, daarom is ze erg blij en krijgen de dwergen een kusje van haar. Jij mag deze mooie prent inkleuren!
Iedereen is vrolijk en blij in het bos waar Sneeuwwitje woont, daarom fluiten de dwergen erop los. Kan jij onthouden in welke volgorde de dwergen fluiten?
Eindelijk, Sneeuwwitje heeft haar Droomprins ontmoet! Jij kan haar mooi maken voor hun verlovingsfeest!
Kies hoe je eigen gemaakte sneeuwman er zal uitzien en waar hij mag staan: in een romantisch winterlandschap of ergens op een tropisch eiland.
Let it snow, let it snow, let it snow.... Een nieuw jaar en witte sneeuw: het moment om prachtige sneeuwpoppen te maken! Hier kan je alvast oefenen.
Yeri sports, ontwijk de hindernissen door met je muis net op tijd op de sneeuwbal te klikken, waardoor deze omhoog springt. Laat de sneeuwbal zo groot mogelijk worden, maar hoe groter, hoe sneller hij rolt en hoe sneller jij...
Rijd met de sneeuwruimer rond en ruim zoveel sneeuw als je kan. Neem de incentives mee onderweg, maar let wel op dat je niet tegen de muren botst, want het is spekglad!
In dit spelletje beleef je heel wat sneeuwpret samen met Diddl. Diddl gaat schaatsen en wil een sneeuwpop maken. Vang de sneeuw op, de handschoenen en andere dingen om de sneeuw man te maken. Pas op voor de kikkers. Speel de...
Laat Sonic in de sneeuw snowboarden en de gekste stunts uithalen.
Knutsel samen met Strawberry Shortcake en haar vriendinnen. In dit spel kan je een mooie schuddebol of sneeuwbol maken!
In Ever After High is Raven Queen de dochter van de Boze Koningin uit het Sprookje van Sneeuwwitje en de 7 Dwergen en ze hoort in de voetsporen van haar moeder te treden. Dit wil Raven niet, ze wil haar eigen toekomst...
Kleed Briar Beauty, de dochter van de Schone Slaapster, aan. Haar kamergenote op Ever After High is Ashlynn Ella, de dochter van Assepoester en hun vriendin is Apple White, dochter van Sneeuwwitje, een Royal en heel...
In het kapsalon waar Mr Bean werkt, mag hij enkel poetsen. Wanneer de kapper even niet kijkt, wil Mr Bean toch haar knippen. Help hem snel wanneer de kapper afgeleid is!
Kleur deze prent van de animatiefilm Sammy\\\\\\\'s avonturen in. De schildpad Sammy beleeft een hoop spannende avonturen wanneer hij probeert om de Liefde van zijn leven terug te vinden.
Help Hello Kitty met het bakken van de heerlijkste muffins en versier ze met kaneelsuiker!
Heerlijk is de zomer wanneer je die mooie, gelakte nagels nog beter kan tonen. Kies de vrolijkste kleuren met de grappigste zomerse figuurtjes uit, nog enkele diamantjes en accessoires maken alles compleet!
Ga winkelen samen met Wilma Flintstone, Pebbles en Bam Bam. Neem uit de rekken wat er op Wilma's boodschappenlijstje staat. Doe het daarna in het winkelkarretje door op de knop te drukken.
Leer samen met Dora hoe je je hondje kunstjes kan aanleren. Beloon haar hondje elke keer wanneer die het kunstje doet.
Help het kleine meisje Boe uit de animatiefilm "Monsters en Co" de monsters te laten schrikken van zo gauw die hun deur openen. Klik op de monsters wanneer ze verschijnen en Boe zal heel hard "Boe"...
Help deze lieve feetjes om de sneeuwbol veilig weg te brengen. Let op onderweg!
Speel dit Spongebob Goudmijn spelletjes. Vis al het goud op uit de mijn, let op dat je enkel het goud neemt dat gekleurd is. Probeer zoveel mogelijk goud te verzamelen voor het spel gedaan is.
Richt je eigen kinderkamer in: kies het leukste behangpapier of meest opvallende verf, een origineel bed, cool speelgoed en veel meer!
Laat Jake en Neytiri uit de film Avatar in perfecte harmonie met elkaar leven. Let wel op dat wanneer ze elkaar kussen, ze stiekem kussen en niet betrapt worden!
Versier deze lekkere donuts. Wil je vanille- of chocoladedonuts? Giet er een heerlijk sausje over, neem er een cocktail bij en Smakelijk!